NEMA VISE DRUGA MOG

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
zeleno volim te

#1 NEMA VISE DRUGA MOG

Post by zeleno volim te »

http://www.youtube.com/watch?v=WOU__yMxqRc

Imamo razne teme,"Sta kad te prevari?" "Nisam joj prvi....", "Ljubomora".....i dr,ali sta kad izgubis voljenu osobu?
Naidjoh na ovo i pomislih , bas da vidim sta ostali misle o tome.
Vjerovatno svi imamo,u komsiluku,u ulici,u familiji....nekoga ko je izgubio voljenu osobu,pogotovo poslije ovog naseg,prokletog rata.
Da li ste se ikad zapitali,ne kako joj je ("jadnica,ostala sama s djecom....","jadnik,umrla mu zena..."...) nego sta osjeca i kako se osjeca osoba koja je ostala bez voljene osobe?
Pitam ovo,zato sto sam i sama,nesto slicno dozivjela,prije,vise od 10 godina i znam kako je.Ne poznajem osobu ali iz prilozenog mogu dobiti pricu........jer sve su tuzne price iste! :( :( :( :( :(
Last edited by zeleno volim te on 05/01/2009 15:33, edited 1 time in total.
debela

#2 Re: NEMA VISE DRUGA MOG

Post by debela »

ne znam sta bi se tu trebalo misliti. tragedija, zar ne :(
zeleno volim te

#3 Re: NEMA VISE DRUGA MOG

Post by zeleno volim te »

I ja svasta postavljam kao temu!!!!!
Da ima ista gdje bi se moglo prepucavati po nacionalnoj osnovi,sad bi ovdje bilo najmanje 100 poruka :dance: :dance: :dance:
Kokuzluk i vjerska prepucavanja su bitnija od ljubavi,pogotovo tuznih ljubavnih prica! :sad: :sad: :( :(
vratnik

#4 Re: NEMA VISE DRUGA MOG

Post by vratnik »

:(
burek_in_space

#5 Re: NEMA VISE DRUGA MOG

Post by burek_in_space »

:(
Kjajević Majko

#6 Re: NEMA VISE DRUGA MOG

Post by Kjajević Majko »

zeleno volim te wrote:Da li ste se ikad zapitali,ne kako joj je ("jadnica,ostala sama s djecom....","jadnik,umrla mu zena..."...) nego sta osjeca i kako se osjeca osoba koja je ostala bez voljene osobe?
Upravo je najgore sažaljevati takve osobe, treba im jednostavno dati vremena koliko god to trajalo. Mada je teško i čekati na bilo kakav odgovor. :)
Secer_033

#7 Re: NEMA VISE DRUGA MOG

Post by Secer_033 »

Ljudi koji izgube voljenu osobu se promjene. Nikad nece vise biti isti a voljenu osobu nikad ne mogu preboliti. Dovoljno im je da cuju ime te osobe pa da puknu. Imam prijatelja koji je izgubio dosta dragih osoba a i ja sam uz to i izgubila svog 'starog' prijatelja.
PalaSa Marsa

#8 Re: NEMA VISE DRUGA MOG

Post by PalaSa Marsa »

Nema dana da se ne sjetim osoba, familije, komsija..koji su poginuli..koji nisu tu sa nama..
[Matrix]

#9 Re: NEMA VISE DRUGA MOG

Post by [Matrix] »

Omcho eto na danasnji dan 1994 ode i ti,da sam bogdo i ja s tobom.Kad smo se vratili iza varesa
mislio sam da je neka sreca sto sam ziv,sad vidim ( a bome vido sam i tad) da sam neopravdano tako mislio.
Blago temi Omcho bar ste ti i "Crazy" medju svojima, na Kovacima.Vidimo se.
Post Reply