Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koristim Windows media player i dobro 'fercera' sa muzikom i manjim klipovima, ali kada skinem sa neta neki klip od 20mb ili vise nece da fercera. Cuje se ton, ali slike nema (npr. Severina ).
Jel ga treban necim sa neta nadograditi ili nesto drugo... molio bih odgovor!
Inace ga koristim evo godina dana i mogu ti reci da je ekstra...pogotovo kad pustis neki film pa desnim klikom misa na sliku...da vidis opcija...i plus ima mogucnosti gledanja filma kao desktop pozadina...ekstra programcic....
Inace ga koristim evo godina dana i mogu ti reci da je ekstra...pogotovo kad pustis neki film pa desnim klikom misa na sliku...da vidis opcija...i plus ima mogucnosti gledanja filma kao desktop pozadina...ekstra programcic....
Skino ga sa ove stranice sto si postavio. Otpakovo ga iz winzipa. Kliknem na ikonu .exe, zastopa mi, pa moram ctrl-alt-delete da ga ukinem (a pise not responding). Hebem mu misa nece, ali nema veze hvala ti!
Dobro eto necu biti danas jer sam imao ispit i nisam dobro uradio Unknown nema problema....A sto se tice Severine pa ne znam sto si se razocarao ja iskreno nisam ni ocekivao bolje