Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
DanskiBosnjaci

#1 Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by DanskiBosnjaci »

Koliko je danas nedostatak novca izgovor a koliko objektivan razlog muskarcima za njihove neuspjehe kod zena?
Sa jedne strane zene kazu kako bi ti muskarci bili neuspjesni i da imaju i da nemaju para, jednostavno nisu sarmeri, nisu simpaticni, lijepi, pozeljni i sl.

Sa druge strane u zadnje vrijeme su jako popularna ova 2 videa gdje je neko da kazem prokuzio zensku filozofiju, pazite kako se prvo zagrijala za njega, a onda se samo okrenu kad je vidjela koji auto vozi:

Ovo gore su 2 najpoznatija snimka. Na jutjubu je dovoljno ukucati gold digger prank i iskocice vam milion snimaka kako potpuno anonimne zene uopste ne smatraju bitnima te tipove sto im prilaze, i u sekundi mijenjaju misljenje kad vide da neki tip ima auto, para i slicno. :D

Koliko je zenama bitan novac? Za vezu.. za brak.. A koliko to muskarci preuvelicavaju i krivicu svaljuju na novac?
Last edited by DanskiBosnjaci on 28/02/2015 00:51, edited 1 time in total.
DanskiBosnjaci

#2 Re: Nema para = nema zena = nema seksa = nema srece.. ili ipak ima?

Post by DanskiBosnjaci »

Na jutjubu takodje ukucate "picking klix in..." i izaberite u kojem autu.
Procenat "smuvanih" djevojaka bez auta 0-5%.. svi su u zurbi, ni ne obracaju paznju na tebe, nebitan si, samo ti odgovore da imaju posla i da se smaknes sa puta..

Kad pridjes luksuznim autom, obuces se elegantno, procenat "pokupljenih" - smuvanih djevojaka je preko 90%, dovoljno je pitati da li bi htijela izaci na rucak, odmjeri te i automatski sjeda sa tobom u auto.. :D

Ovo su socijalni eksperimenti. I naravno da nisu sve zene ovakve.. ali me zanima vase misljenje.
SaraFina

#3 Re: Nema para = nema zena = nema seksa = nema srece.. ili ipak ima?

Post by SaraFina »

Novac svakako ne moze zamijeniti emocije kao što su ljubav, privrzenost, strast. Medjutim za zenu je pored emocija vazna i sigurnost.
Po meni sigurnost ne mora prestavljati samo stvari u materijalnom smislu, nego i povjerenje.
Dakle neki emotivni oslonac u muškarcu ..
Novac nije beznacajan ali mislim da većina zena ne pati za nekim milijunima, nego za odredjenom sigurnosti koju novac donosi.
Zene pored emotivnog zbilizavanja kao drugu komponentu u većini slučajeva biraju sigurnost. (Za sebe, zivot i posebno djecu )
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by _BataZiv_0809 »

Danski Bosnjaci u Bosni ne trebaju skupa auta. Samo pasos stavite oko vrata i sve su vase :D Pitaj Zviza :bih:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5 Re: Nema para = nema zena = nema seksa = nema srece.. ili ipak ima?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:Novac svakako ne moze zamijeniti emocije kao što su ljubav, privrzenost, strast. Medjutim za zenu je pored emocija vazna i sigurnost.
Po meni sigurnost ne mora prestavljati samo stvari u materijalnom smislu, nego i povjerenje.
Dakle neki emotivni oslonac u muškarcu ..
Novac nije beznacajan ali mislim da većina zena ne pati za nekim milijunima, nego za odredjenom sigurnosti koju novac donosi.
Zene pored emotivnog zbilizavanja kao drugu komponentu u većini slučajeva biraju sigurnost. (Za sebe, zivot i posebno djecu )
:kiss:
SaraFina

#6 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by SaraFina »

Koliko sam iritantna jelte meni ni austrijski pasoš ne moze pomoći :D

Za mnom frajer mora biti lud ili općenito lud :D

Sve druge opcije otpadaju. Zato mislim da me uprkos Zvizovom crnjaku niko ne bi iskoristi da se domogne dijaspore :D
@ngel

#7 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by @ngel »

Sta ima jos na jutjubu? :D

Meni se od price o sponzorusama dize kosa na glavi :-)

Nije sponzorusa svaka djevojka koja trazi uspjesnog muskarca (a sa uspjehom ide i novac), zeni jednostavno treba sigurnst, neko na koga se moze oslonuti, od koga moze zavisiti, a ne neki neambiciozni uhljup i neradnik pa da ga ona mora izdrzavati, pa ako spadas u tu kategoriju naravno da je teze ostvariti vezu pogotovo nesto ozbiljniju

S druge strane ima i druga vrsta djevojaka koje su sa muskarcima iskljucivo zbog para, nebitno na koji su nacin dosli di njih, u tom slucaju muskarci su obicno neki primitivci, mafijasi i kriminalci bez osnovnih manira, morala i postovanja, a djevojke koje jure za takvima su fufe koje ispunjavaju njihove prohtjeve a za uzvrat dobiju novac, jedna vrsta teskog kurvaluka
SaraFina

#8 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by SaraFina »

Meni ne treba neko o kome ću ovisiti u bilo kom pogledu i to je po meni totalno iskrivljena slika kad su muško - zenski odnosi u pitanju.

Sigurnost svakako. Ali sigurnost ne povezujem sa ovisnošću bilo finansijskom ili emotivnom.
Ovo nisu nikakve feminističke floskule, nego neki uravnotezen pristup.

Niti mi treba muškarac da ovisi o meni a niti ja o njemu.
Dakle ravnopravan partner. Partner koji je spreman uhvatiti se u koštac sa zivotom, doprinijeti budzetu i odgoju djece i biti moralna, emotivna i svaka druga podrška ..to je za mene sigurnost. A ne da neko rinta 24/7 dok ja izigravam ikebanu.

Na kraju kakva je razlika izmedju zene koja dobrovoljno ovisi finansijski pa i o sopstvenom muzu i sponzoruše?
Last edited by SaraFina on 28/02/2015 01:29, edited 2 times in total.
dale cooper

#9 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by dale cooper »

SaraFina wrote:Koliko sam iritantna jelte meni ni austrijski pasoš ne moze pomoći :D

Sve druge opcije otpadaju. Zato mislim da me uprkos Zvizovom crnjaku niko ne bi iskoristi da se domogne dijaspore :D
Tako loša situacija? :cry: :mrgreen:
dzemaludin007

#10 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by dzemaludin007 »

@ngel wrote:Sta ima jos na jutjubu? :D

Nije sponzorusa svaka djevojka koja trazi uspjesnog muskarca (a sa uspjehom ide i novac), zeni jednostavno treba sigurnst, neko na koga se moze oslonuti, od koga moze zavisiti, a ne neki neambiciozni uhljup i neradnik pa da ga ona mora izdrzavati, pa ako spadas u tu kategoriju naravno da je teze ostvariti vezu pogotovo nesto ozbiljniju

S druge strane ima i druga vrsta djevojaka koje su sa muskarcima iskljucivo zbog para, nebitno na koji su nacin dosli di njih, u tom slucaju muskarci su obicno neki primitivci, mafijasi i kriminalci bez osnovnih manira, morala i postovanja, a djevojke koje jure za takvima su fufe koje ispunjavaju njihove prohtjeve a za uzvrat dobiju novac, jedna vrsta teskog kurvaluka
:kiss: :thumbup:
SaraFina

#11 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by SaraFina »

dale cooper wrote:
SaraFina wrote:Koliko sam iritantna jelte meni ni austrijski pasoš ne moze pomoći :D

Iskrena sam ..

To je vrlina :)
dale cooper

#12 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by dale cooper »

SaraFina wrote:
dale cooper wrote:

Iskrena sam ..

Ipak sumnjam da je baš tako loše. ;-) :-D
SaraFina

#13 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by SaraFina »

dale cooper wrote:
SaraFina wrote:
dale cooper wrote:
Iskrena sam ..

Ovisi koliko voliš iskrenost. Brutalnu :)
I znam biti bucna i temerametna :D A ti si na onoj temi " što te odbija kod zena upravo naveo to kao neprihvatljivo" :kiss:

Ali dobro pamtim :d
Vidiš i sam!
@ngel

#14 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by @ngel »

SaraFina wrote:Meni ne treba neko o kome ću ovisiti u bilo kom pogledu i to je po meni totalno iskrivljena slika kad su muško - zenski odnosi u pitanju.

Sigurnost svakako. Ali sigurnost ne povezujem sa ovisnošću bilo finansijskom ili emotivnom.
Ovo nisu nikakve feminističke floskule, nego neki uravnotezen pristup.
I sta kad se udas, zatrudnis i dobijes otkaz s posla, od koga ces da zavisis nego od muza...i nema u tome nista lose (sem loseg direktora i menadzera) jer je brak zajednica u kojoj oboje imaju iste ciljeve i medjusobno se podrzavaju u svakom smislu pa i finansijskom
SaraFina wrote:Dakle ravnopravan partner. Partner koji je spreman uhvatiti se u koštac sa zivotom, doprinijeti budzetu i odgoju djece i biti moralna, emotivna i svaka druga podrška ..to je za mene sigurnost. A ne da neko rinta 24/7 dok ja izigravam ikebanu.
Zvuci super al u bajci i pricama za laku noc. Nije ravnopravnost da oboje radi 8 sati dnevno na poslu, dodje kuci a onda zena nastavi sa pranjem sudja, pranjem vesa, usisavanjem,peglanjem... a muz noge na sto i daljinski u ruke, a to je realnost u 90% slucajeva
Rintanje po kuci i sa djecom je tezak fizicki i psihicki posao, tezi od mnogih koje muskarci danas obavljaju na svom radnom mjestu, pa ti ta prica o ikebani nikako ne stoji
dale cooper

#15 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by dale cooper »

SaraFina wrote:
dale cooper wrote:

I znam biti bucna i temerametna :D A ti si na onoj temi " što te odbija kod zena upravo naveo to kao neprihvatljivo" :kiss:

Vidiš i sam!
Volim iskrenost.

Jesam? :zoka: Hmmm...čekaj.

Arogancija, mahalanje, samodopadnost, kuknjava, hvalisavost i pretjerana brbljivost.

To sam rekao. :D
dobojlija81

#16 Re: Nema para = nema zena = nema seksa = nema srece.. ili ipak ima?

Post by dobojlija81 »

DanskiBosnjaci wrote:Na jutjubu takodje ukucate "picking klix in..." i izaberite u kojem autu.
Procenat "smuvanih" djevojaka bez auta 0-5%.. svi su u zurbi, ni ne obracaju paznju na tebe, nebitan si, samo ti odgovore da imaju posla i da se smaknes sa puta..

Kad pridjes luksuznim autom, obuces se elegantno, procenat "pokupljenih" - smuvanih djevojaka je preko 90%, dovoljno je pitati da li bi htijela izaci na rucak, odmjeri te i automatski sjeda sa tobom u auto.. :D

Ovo su socijalni eksperimenti. I naravno da nisu sve zene ovakve.. ali me zanima vase misljenje.
jes to ti zviz?
hajd ba pusti žene na miru,ko da mi ne zagledamo koja sta ima,miraz folovi golovi
obaraš staru izreku:
moš se hebat ako nemaš para :run:
SaraFina

#17 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by SaraFina »

dale cooper wrote:
SaraFina wrote:
dale cooper wrote:

Vidiš i sam!
Volim iskrenost.

Arogancija, mahalanje, samodopadnost, kuknjava, hvalisavost i pretjerana brbljivost.

:D

Vidiš. Sjetila sam se!
dzemaludin007

#18 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by dzemaludin007 »

@ngel wrote:Rintanje po kuci i sa djecom je tezak fizicki i psihicki posao, tezi od mnogih koje muskarci danas obavljaju na svom radnom mjestu, pa ti ta prica o ikebani nikako ne stoji
Jeste, posebno tesko pada rintanje, a marke da ne vidis skoro nikad, osjecaj bezvrijednosti. :) Hocu reci da bi danas tesko palo trebama da budu vjecne "domacice", a da ne rade negdje za kintu. :) Zato razumijem i cijenim to (kada se zena zauzme za porodicu), vise nego da mi unese u kucu neku prosjecnu bosansku platu i posle noge na stol. :D
dale cooper

#19 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by dale cooper »

SaraFina wrote:
dale cooper wrote:
Volim iskrenost.

Vidiš. Sjetila sam se!
Bučnost i brbljivost ne mora nužno biti ista stvar. Barem za mene.
A temperamentnost ne vidim kao neki minus...naprotiv. Jedino ako to ne znači da voliš oklagijom zamahnuti. :cry: :D
hornet

#20 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by hornet »

@ngel wrote:Sta ima jos na jutjubu? :D

A koja šuplja majko mila. $$$$$$$$$$igurnost kako da ne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jos u današnjem vremenu ubiše pričom o rodnoj ravnopravnosti, čak i kod nas neki dan blokiraše i formiranje vlade u Zenici, al zajebi to sve žena mora imati sigurnost. Žensko licemjerje jeste vrhunac podlosti na ovom svijetu. Tema viđena sto puta, ova dva klipa sve objašnjavaju, nemam uopšte namjeru da raspravljam. Naravno, nisu sve žene baš takve al većina jeste. Muškarci, pamet u glavu.

O$IGURNA ŽENA, ZADOVOLJNA ŽENA. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#21 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by insomnia78 »

Jebem li ga, rek'o bih da je tako al onda se sjetim da sam ovu svoju upozn'o dok sam bio u groznoj finansijskoj situaciji, bas gadnoj
Bilo je trenutaka kad skupljamo "zutaće" po budzacima u stanu da uzmemo kutiju cigara i trenutaka kad nam se bankovni prolam'o od para
Kad ja nisam radio i kad ona nije radila
I evo nas, guramo vec petu godinu braka i jos skoro tri prije
Ne mo's bit' pametan
Ne kazu dzaba, "da je zena dobra i bog bi je im'o" :lol:
SaraFina

#22 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by SaraFina »

dale cooper wrote:
SaraFina wrote:
dale cooper wrote:
Volim iskrenost.

Vidiš. Sjetila sam se!
A temperamentnost ne vidim kao neki minus...naprotiv. Jedino ako to ne znači da voliš oklagijom zamahnuti. :cry: :D

Pa ja sam mislila da su to sinonimi :D
Plus temperament? Ma.. Što reći?

Što se oklagije tiče ne prakticiram nasilje, ali sam grozomorna ( opet ) kad sam u tim polukontroliranim temperametnim fazama :D
dale cooper

#23 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by dale cooper »

SaraFina wrote:
dale cooper wrote:

Pa ja sam mislila da su to sinonimi :D
Plus temperament? Ma.. Što reći?

Što se oklagije tiče ne prakticiram nasilje, ali sam grozomorna ( opet ) kad sam u tim polukontroliranim temperametnim fazama :D
Ma ima ba nade za tebe još! :D
almir90

#24 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by almir90 »

Koji je razlog sve većeg broja razvoda u zadnje vrijeme? Ja imam prijatelja koji su se relativno mladi rastali, iznio bih razlog razvoda, a bojim se da me neće neko napasti. :D
rekla-kazala

#25 Re: Nema para = nema žena = nema seksa = nema sreće.. ili ipak ima?

Post by rekla-kazala »

Sve je isto od pećinskog doba pa do danas.
Muškarac je i dalje lovac a žena skupljačica.
Šarmeri imaju šanse ali uglavnom kod obezbjeđenih skupljačica ili kod mladih djevojaka koje još nisu u toj fazi ali kod onih koje počinju da "uređuju gnijezdo" nema prolaza ako je ne uvjeriš da si dovoljno sposoban lovac.
Post Reply