... meni se, recimo, ovo povecano mnogo svidja. Zato bi bilo steta da vise ne dolazis na ovaj podforum.nista novo wrote:Prvo ti nemas pojma koje je moje misljenje, i ja sam vjernik, nisam ateist, procitaj bolje moj post. I ko to vi, ja zastupam samo sebe, nisam ni u cijem klanu. I ne znam sta da ti kazem, "vas podforum". Ajd, necu vise dolaziti na vas podforum, nisam znao da je to privatna svojinaAzamo wrote:Mislim da su oni koji zastupaju tvoje mišljenje mnogobrojniji i više nasilni nego vjernici.Jer VI dolazite na NAŠ podforum Religija i prosipate svoja mišljenja,niko vas ne zove i ne tjera da posjećujete i čitate NAŠE postove i bivate tjerani da budete vjernici. Jeli tebi ili bilo kome iko prijetio da će ti nauditi ako svaki dan ne posjetiš podforum RELIGIJA?nista novo wrote:Demokratija je nesto sto se pokazalo sa svim svojim manama, do sada najbolje sto su ljudi izmislili. I tamo se kaze, svako ima pravo da kaze sto misli. Ja licno mislim da postoji nesto, ali sta je to tacno ne znam, samo mogu vjerovati.
Tako i vi dragi vjernici, vjerujte u sto god hocete, ali nemojte nekome namecati vase misljenje, jer postajete nasilnici. Pustite svakog da kaze svoje misljenje. Zasto bi neko morao vjerovati u sta vi vjerujete, Ako ovaj postavljac teme ne vjeruje u vasu viziju Boga ne mora znaciti da je los covjek, i obratno onaj ko vjeruje u Boga. Ima losi ljudi i kod vjernika i oni koji ne vjeruju u Boga.Znaci probajte diskutovati, ovo je forum a ne namecanje..Mogli ste naznacit, "svima koji nisu naseg misljenja i psima ulaz zabranjen"
A postavljac teme je pretjerao, slozicemo se ... je l' da ?
Nije problem u tome da covjek ne vjeruje, nego u generaliziranju, u nipodastavanju.