Creasy wrote:uglavnomja wrote:Creasy wrote:
Ili ga i slušaju i gledaju i žele blizu, ali to ne žele da priznaju.

slusamo ga i gledamo gotovo svaki dan samo na ovom forumu (ne mislim na njegove teme)
najpostavljaniji klipovi na forumu su tln, za svaku temu se nadje poneki ... i eto zhvalje i glavnoj ulozi. i nkome ne smeta stari nele.
ali ovaj novi je grohno i moralno i umjetnicki i svakako ...
ja mogu govoriti u svoje ime, i mislim da ima dosta raje ovdje koja misle isto - rashin skocimish nam ne treba
bez nekih osveta, prijetnji, zabrana ... samo onako ljudski - ne zelimo smrad blizu.
mali off, ako razdvojimo umjetnicko od ljudskog - riblja corba je u svom fahu muzike neprevazidjena, sto se tice tekstova.
ali je bora posato smrad. nekom (ne)srecom znam lika koja boluje od muzike ododo i pustao je i poslijeratnu corbu

pa to je katastrofa od jeftinog srbovanja, propagande .. nidje cojka sto je pjevao lutku, 2 dinara ... sve one legendarne ...
ali, da se vratimo na temu, bora nije "nas" po rodjenju, nego po opredjeljenju (bio) i boli me neka stvar, neka srbuje (mada mislim da je skontao da je poj'o govance

) tamo, za razliku od zhvalje koji je bio nas u svakom pogledu.
Gledao sam sve ove nove intervjue sa Neletom i mogu ti reći da je ostao isti kao što je i bio. Ista priča, isti smisao za humor... Međutim, kad se u nekoga duboko razočaraš, kao što si ti u Neleta, onda si sklon da kažeš sve najgore o njemu, iako u suštini znaš da to nije tako. Nešto kao kada te djevojka ostavi i ti pričaš okolo sve najgore o njoj, jer ti je krivo, a u dubini duše još uvijek si zaljubljen u nju.

haj ti sad objektivno reci jedan jedini njegov uspjeh, profesionalni?
no smoking orchestra
pokusaji humora?
nekakvi koncerti u odori plavog skomicisa ... ko da je kike budalike sa djecom ispod 5 godina (sorry kike

) i glupavi totalno neintilegentni i odvratni komentari, da se uvuce u guzicu nepismenoj publici, ostrascenoj nacionalnoj rulji, kojoj treba potvrda vaznosti njihovog, u biti, nebitnog postojanja
i ova knjiga, ako se bude prodavala, nece se prodavati zbog neke umjetnicke vrijednosti. cak ni istroijske, nego vecinom nostalgijske. i politicke, naravno
neletu niko ne spori ono sto je BIO.
problem je ovo sto je postao. i to svojom voljom.
ljudi su izgubili clanove porodica i normalno da su promijenili svijest o mnogo cemu. ali njemu se nista tako drasticno nije desilo. cak ni rata okusio nije. mislio na suplju nazzi pricu da ce postati i tamo ono sto je bio u sa? e nece da moze

tamo nikad nije bio nista.