Neko zainteresovan?
Moderator: _BataZiv_0809
-
Majkara7
#1 Neko zainteresovan?
Prodajem 100(tacnije 104)LP dobro ocuvanih(oko 20 neotpakovanih) od starih dobrih muzicara(Od Bitlsa,Genesisa,Eltona Johna,Dire Straits,ELO,The Police,Ray Charles(dupli album),Stevie Wonder,Springstina(3 LP),Marvin Gaye,Nill Diamond,Donna Summer.Doors,Willie nelson,Whitney Houston,AC&DC i mnogih drugih a prodajem sve jedino u kompletu.Cijena za svih 100(4 kom. pride dajem)1000$
ps.javite se zainteresovani i usput ako treba sve nazive albuma nema frke.vozdra.
ps.javite se zainteresovani i usput ako treba sve nazive albuma nema frke.vozdra.
-
Majkara7
#2 Izvinjenje!
Ja tek sada pregledao malo ove teme i izvinjavam se jer sam na pogresnoj rubrici dao oglas.Ovdje se slusa ceca,brena,lepi mica,baja knindja i ostala smradija i oprostite mi i zaboravite moj posting.
- metal_rules_cura
#5 Re: Izvinjenje!
Moracu te demantovati tako sto cu reci da imam SVE albume od svih izvodjaca koja si nabrojao tako da nemas pravo biti objektivan!Majkara7 wrote:Ja tek sada pregledao malo ove teme i izvinjavam se jer sam na pogresnoj rubrici dao oglas.Ovdje se slusa ceca,brena,lepi mica,baja knindja i ostala smradija i oprostite mi i zaboravite moj posting.
p.s.Sem Donne i Whitney preciznije receno.
- metal_rules_cura
Frajer se misli da je jedini on pametan i kulturan u ovoj drzavi...
Nidje veze s vezom.
Nidje veze s vezom.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nemoj....sad ce da otpakuje....ploce.....i onda smo nadrljali...metal_rules_cura wrote:Frajer se misli da je jedini on pametan i kulturan u ovoj drzavi...
Nidje veze s vezom.
sigurno ima TITO pojachalo....i odna necu cuti Brenu...
PS Majkara, idi na e-bay, tamo ces prodati.....
ovdje? Cisto sumnjam....
-
edu
mircy..nemas pravo biti objektivna!mIRCerka wrote:nemoj....sad ce da otpakuje....ploce.....i onda smo nadrljali...metal_rules_cura wrote:Frajer se misli da je jedini on pametan i kulturan u ovoj drzavi...
Nidje veze s vezom.
ovdje? Cisto sumnjam....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nemoj mi shukatedu wrote:mircy..nemas pravo biti objektivna!mIRCerka wrote:nemoj....sad ce da otpakuje....ploce.....i onda smo nadrljali...metal_rules_cura wrote:Frajer se misli da je jedini on pametan i kulturan u ovoj drzavi...
Nidje veze s vezom.
ovdje? Cisto sumnjam....![]()
![]()
joj, kad smo vec kod ploca, vidjela sam ultra-mega-giga-turbo stvar....
ako imate ostecenu plocu, napravite od nje posudu za voce
zagrijete plocu i onda je oblikujete po svojoj zelji
strava
-
_BaykoNoor_
Dobar izbor al ti je cijena kriza. Spusti malo pa da pricamo.
-
Majkara7
#20 Hvala!
Zahvaljujem se BaykoNoor i zavrsio sam posao i prodao.O cijeni ne bih mnogo jer pogledajte ovdje cijene:http://www.musicstack.com/show.cgi?find ... &media=All
Tu moze smokljo i ekipa da kupi svoje ljubimce dugmice cak i to jeftino.
nekoliko primjera samo:Elton John(Captain Fantastic),Ray Charles(A man and his soul)Stevie Wonder(looking back)ELO(out of the blue)pogledaj cijene.vozdra.
Tu moze smokljo i ekipa da kupi svoje ljubimce dugmice cak i to jeftino.
nekoliko primjera samo:Elton John(Captain Fantastic),Ray Charles(A man and his soul)Stevie Wonder(looking back)ELO(out of the blue)pogledaj cijene.vozdra.