Vidis rajvosa da na virus nisam ni pomislila. Greska u koracima - trebala sam "za svaki slucaj".rajvosa wrote:Ups, hitno kod doktora...U pismi je virus. Sala, neko je stidan ocito..
Neko mi je anonimno poslao pismo na kucnu adresu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarajevska Princeza
#26 Re: Neko mi je anonimno poslao pismo na kucnu adresu
-
Sarajevska Princeza
Ima bliskih dosta ali nijedan nije stidljiv. Neznam ko je - svi muskarci kad im se svidja cura su poprilicno otvoreni - i oni koji su navodno "stidljivi" obicno se ispostavi da bas i nisu stidljivi. To je to.komi wrote:Princezo otvori oèi... sigurno je neko blizak ali stidljiv
Eto bas jedan "jaran" me zove dan-dva prije Valentines Day i pita da mi navodno donese "nesto". Ja kazem da sam zauzeta citave sedmice i da cu ga zvati kad budem slobodna. On me zove sljedece vece ponovo i govori da je dosao s posla ranije. Ja mu nudim da mi se pridruzi ako hoce idem u videoteku i "shopping" ali ne mogu dugo ostati ( imam posla ). Na kraju kad smo se sreli, on meni predlaze da mi kupi cvijece za Valentines Day. Ja ne prihvatam to jer bas necu od njega nikakve romanticne konotacije. Govorim mu ne nije mi rodjendan.
U pitanju je vjerovatno neko ko hoce da mi prenese "ideju" ali nije spreman da se izjasni u mom prisustvu, nece da rizukuje... Vjerovatno se boji moje reakcije. Ne zna kako cu reagovati. Iako jeste ovaj gore, zasto bi posalo pjesmu anonimno, a izrazio se tako direktno sa cvijecem.... znaci nije on.
-
Sarajevska Princeza
Znala sam da ce se neko zainteresovati za sadrzaj pjesme. Napisacu je drugi put. Cudna je.:) wrote:sarajevska...de nam tu pjesmu postavi, interesuje me
-
neko iz mase
Cula sam da si haos zgodan.Sarajevska Princeza wrote: chi
eehehe
ma tek tako
nego da se vratimo na temu.
eto vidis koliko muskarci vise zenske gotive. kad je zensko poslalo muskarcu kakvu pjesmu. barem ja jos nijednu dobio nisam. ili cak bilo kakav znak paznje (osim obicnih poklona itd)
-
Sarajevska Princeza
neko iz mase - sto da se vracamo na temu, mozemo mi pricati i o tebi - recimo.
Zao mi je bas sto ti nijedna cura nije poslala kakvu pjesmu, mozda nisi naletio na curu tog kalibra - ili ti volis da ugadjas a ona onda iskoristi to i usmjeri relaciju koja se zasniva iskljucivo na njoj, oko nje, s njom, u vezi nje... Mislim ako je nekome vec stalo, neminovno je da pokaze u suprotnom relacija je jednostrana.
Samo stvar je u tome sto muskarci uglavnom vole izazov i njima je to nezanimljivo kad ih gotivis. Sto ga vise odbijas on sve vise trci i misli da vrijedis vise, sto si bolja - pruzas vise, manje si vrijedna jer se nudis. To vazi i za cure, kontas nista ne razdvajam - ali muskarci vise vole izazov od zena. Ne kazem sada da ih zainteresuje totalno hladna osoba, ali obicno su privuceni osobom koja ih na neki nacin drzi u *neizvjesnosti* ....
Recimo da ovaj tip nije bio u **neizvjesnosti** mozda nikad ne bi osjecao potrebu da posalje ljubavnu pjesmu. Da je znao 100% sta ja mislim ne bi bio "anoniman".
Zao mi je bas sto ti nijedna cura nije poslala kakvu pjesmu, mozda nisi naletio na curu tog kalibra - ili ti volis da ugadjas a ona onda iskoristi to i usmjeri relaciju koja se zasniva iskljucivo na njoj, oko nje, s njom, u vezi nje... Mislim ako je nekome vec stalo, neminovno je da pokaze u suprotnom relacija je jednostrana.
Samo stvar je u tome sto muskarci uglavnom vole izazov i njima je to nezanimljivo kad ih gotivis. Sto ga vise odbijas on sve vise trci i misli da vrijedis vise, sto si bolja - pruzas vise, manje si vrijedna jer se nudis. To vazi i za cure, kontas nista ne razdvajam - ali muskarci vise vole izazov od zena. Ne kazem sada da ih zainteresuje totalno hladna osoba, ali obicno su privuceni osobom koja ih na neki nacin drzi u *neizvjesnosti* ....
Recimo da ovaj tip nije bio u **neizvjesnosti** mozda nikad ne bi osjecao potrebu da posalje ljubavnu pjesmu. Da je znao 100% sta ja mislim ne bi bio "anoniman".
-
Sarajevska Princeza
Kamus je inspirisan nesto.Kamus wrote:svaki put nekuda odvodi,
ja ne znam kuda, niti me zanima,
samo san do tebe dovodi
i to je put kojim putujem danima...
-
Sarajevska Princeza
Lezbejke se opasno pale na mene po Diskotekama, vidis o tome nisam ni razmisljala.
Jednom sam izasla sa jaranom i prisle su mi 4 cure to vece. Jaranu mi bilo krivo jer on bio puko' na jednu ali ona umjesto njemu - pridje meni ...
i pita me da "plesemo".
-
Sarajevska Princeza
Vidi pitt - lezbejke se ne pale na muskarce. Ovaj jaran je poprilicno sexy - ima puno cura koje trce za njim, ali vidis on je nije zanimao. 
-
St.Germain
#41 Re: Neko mi je anonimno poslao pismo na kucnu adresu
koja navlakusha, vazno je o necem sratSarajevska Princeza wrote:a u pismu ljubavna pjesma. Danas mi stiglo. Na koverti ne pise ko mi to salje, samo moje ime i prezime, adresa i greska je bila u postanskom broju. Pismo iz Chicaga - vidim postanski broj.
Ja ne znam jel se ovo neko zeza sa mnom ili neko fakat salje pisma svima redom za Valentines Day, niti znam da li da ovo uzmem za ozbiljno a posebno nemam blage veze ko bi to mogao biti!!!
Nesto kontam da nije neko iz zgrade, mada ne znam ko bi uopste mogao biti, ali zasto anonimno???
ja bih samo dodao: ali zasto ova tema
-
Sarajevska Princeza
Hm, lezbejke muskarci ne privlace.pitt wrote:MA ja sto ih znam vole da experimentisu sa muskarcima isto:D Njih 2 i jedan muskarac...lisice, kandzija, med, hershey sirup, i ostala pomagala
:D:D