Neko mi je anonimno poslao pismo na kucnu adresu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Sarajevska Princeza

#26 Re: Neko mi je anonimno poslao pismo na kucnu adresu

Post by Sarajevska Princeza »

rajvosa wrote:Ups, hitno kod doktora...U pismi je virus. Sala, neko je stidan ocito..
Vidis rajvosa da na virus nisam ni pomislila. Greska u koracima - trebala sam "za svaki slucaj". :D Naravno "on" samo "stidljivo" ceka da ja pomenem i pitam "jesi li ti?" sto bi njemu dalo znak da mislim da je on, i na osnovu cega bi mogao da kaze: "otkud ti ideja da sam ja? " :lol: Nista ne govorim, bas da vidim hoce li me iko pitati. Probace on opet... vjerovatno.
Sarajevska Princeza

komi wrote:Princezo otvori oèi... sigurno je neko blizak ali stidljiv
Ima bliskih dosta ali nijedan nije stidljiv. Neznam ko je - svi muskarci kad im se svidja cura su poprilicno otvoreni - i oni koji su navodno "stidljivi" obicno se ispostavi da bas i nisu stidljivi. To je to.

Eto bas jedan "jaran" me zove dan-dva prije Valentines Day i pita da mi navodno donese "nesto". Ja kazem da sam zauzeta citave sedmice i da cu ga zvati kad budem slobodna. On me zove sljedece vece ponovo i govori da je dosao s posla ranije. Ja mu nudim da mi se pridruzi ako hoce idem u videoteku i "shopping" ali ne mogu dugo ostati ( imam posla ). Na kraju kad smo se sreli, on meni predlaze da mi kupi cvijece za Valentines Day. Ja ne prihvatam to jer bas necu od njega nikakve romanticne konotacije. Govorim mu ne nije mi rodjendan. :D On inistira kao " pa Valentines je" - da ti neko pokaze da te voli. Wow - bas je direktan. Hajd ja nista nisam cula. Sutradan meni stize pismo sa pjesmom. Ne ne vjerujem da je od njega!!! Neznam nijednog bas stidljivog.

U pitanju je vjerovatno neko ko hoce da mi prenese "ideju" ali nije spreman da se izjasni u mom prisustvu, nece da rizukuje... Vjerovatno se boji moje reakcije. Ne zna kako cu reagovati. Iako jeste ovaj gore, zasto bi posalo pjesmu anonimno, a izrazio se tako direktno sa cvijecem.... znaci nije on.
Sarajevska Princeza

:) wrote:sarajevska... :) de nam tu pjesmu postavi, interesuje me :)
Znala sam da ce se neko zainteresovati za sadrzaj pjesme. Napisacu je drugi put. Cudna je. :lol: ( Ja ti nisam bas neki poznavalac poezije) Vise je filozofija i tek na kraju se pominje ljubav "drzanje za ruku kad spavas" itd....pjesma se zove "Why regret?"
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Sarajevska Princeza wrote: chi
Cula sam da si haos zgodan. :mrgreen:[/quote]

eehehe
ma tek tako :-)~
nego da se vratimo na temu.
eto vidis koliko muskarci vise zenske gotive. kad je zensko poslalo muskarcu kakvu pjesmu. barem ja jos nijednu dobio nisam. ili cak bilo kakav znak paznje (osim obicnih poklona itd)
Sarajevska Princeza

neko iz mase - sto da se vracamo na temu, mozemo mi pricati i o tebi - recimo. :-D

Zao mi je bas sto ti nijedna cura nije poslala kakvu pjesmu, mozda nisi naletio na curu tog kalibra - ili ti volis da ugadjas a ona onda iskoristi to i usmjeri relaciju koja se zasniva iskljucivo na njoj, oko nje, s njom, u vezi nje... Mislim ako je nekome vec stalo, neminovno je da pokaze u suprotnom relacija je jednostrana.

Samo stvar je u tome sto muskarci uglavnom vole izazov i njima je to nezanimljivo kad ih gotivis. Sto ga vise odbijas on sve vise trci i misli da vrijedis vise, sto si bolja - pruzas vise, manje si vrijedna jer se nudis. To vazi i za cure, kontas nista ne razdvajam - ali muskarci vise vole izazov od zena. Ne kazem sada da ih zainteresuje totalno hladna osoba, ali obicno su privuceni osobom koja ih na neki nacin drzi u *neizvjesnosti* ....

Recimo da ovaj tip nije bio u **neizvjesnosti** mozda nikad ne bi osjecao potrebu da posalje ljubavnu pjesmu. Da je znao 100% sta ja mislim ne bi bio "anoniman".
Kamus

Post by Kamus »

svaki put nekuda odvodi,

ja ne znam kuda, niti me zanima,

samo san do tebe dovodi

i to je put kojim putujem danima...
Hart

Post by Hart »

Cestitam Princezo! :-D :D :-D
Hart

Post by Hart »

Cestitam Princezo! :-D :D :-D
pametnica

Post by pametnica »

ja bi sad povratila :roll:
Sarajevska Princeza

Kamus wrote:svaki put nekuda odvodi,
ja ne znam kuda, niti me zanima,
samo san do tebe dovodi
i to je put kojim putujem danima...
Kamus je inspirisan nesto. :-D
Edin H.

Post by Edin H. »

Garant neka treba :roll:
Sarajevska Princeza

Lezbejke se opasno pale na mene po Diskotekama, vidis o tome nisam ni razmisljala. :-D Jednom sam izasla sa jaranom i prisle su mi 4 cure to vece. Jaranu mi bilo krivo jer on bio puko' na jednu ali ona umjesto njemu - pridje meni ... :lol: i pita me da "plesemo".
pitt

Post by pitt »

Pa daj tih jaranica bona :D:D
Sarajevska Princeza

Vidi pitt - lezbejke se ne pale na muskarce. Ovaj jaran je poprilicno sexy - ima puno cura koje trce za njim, ali vidis on je nije zanimao. :-D
pitt

Post by pitt »

MA ja sto ih znam vole da experimentisu sa muskarcima isto :D:D Njih 2 i jedan muskarac...lisice, kandzija, med, hershey sirup, i ostala pomagala :D:D:D
St.Germain

#41 Re: Neko mi je anonimno poslao pismo na kucnu adresu

Post by St.Germain »

Sarajevska Princeza wrote:a u pismu ljubavna pjesma. Danas mi stiglo. Na koverti ne pise ko mi to salje, samo moje ime i prezime, adresa i greska je bila u postanskom broju. Pismo iz Chicaga - vidim postanski broj.

Ja ne znam jel se ovo neko zeza sa mnom ili neko fakat salje pisma svima redom za Valentines Day, niti znam da li da ovo uzmem za ozbiljno a posebno nemam blage veze ko bi to mogao biti!!!

Nesto kontam da nije neko iz zgrade, mada ne znam ko bi uopste mogao biti, ali zasto anonimno???
koja navlakusha, vazno je o necem srat :-)

ja bih samo dodao: ali zasto ova tema :?
pitt

Post by pitt »

Haj ti nashhh i ne kvari temu :D:D:D
St.Germain

Post by St.Germain »

evo povlacim se kulturno :shock:
pitt

Post by pitt »

Ma neka te bolan :D vidis da se zakuhalo :D:D
MayaSA

Post by MayaSA »

Joj sto i ti mozes kvalitetno kakiti :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

Ma ja sam ti expert sa razne vrste prirodnog gnojiva :D:D:D:D
MayaSA

Post by MayaSA »

Mora da ti je jako drago sto sam to primjetila :D :D
pitt

Post by pitt »

Ma da se to lako primjetiti :D Ne trudim se da sakrijem prirodni talent :D:D
MayaSA

Post by MayaSA »

Prirodni, al' skriveni :D :D Pusti me da se divim svojoj moci zapazanja :lol: :lol:
Sarajevska Princeza

pitt wrote:MA ja sto ih znam vole da experimentisu sa muskarcima isto :D:D Njih 2 i jedan muskarac...lisice, kandzija, med, hershey sirup, i ostala pomagala :D:D:D
Hm, lezbejke muskarci ne privlace. :-D
Post Reply