Neki probljem sa Usb-ljom

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
SukiJr

#1 Neki probljem sa Usb-ljom

Post by SukiJr »

Eh forumaši ovako, kad pokusam da prenesem Mp4 fajl na Usb, Pc se pocne restartovati, ne vjerujem da je do virusa jer bi se ugasio cim ga stavim nego se gasi tek kad prenesem 3-4 mp4 i onda vec za sljedeci mp4 od 15Mb se ugasi. Meni se cini kao da je neki problem sa power ili cache mem,ali nisam siguran.
dragan.s

#2 Re: Neki probljem sa Usb-ljom

Post by dragan.s »

SukiJr wrote:Eh forumaši ovako, kad pokusam da prenesem Mp4 fajl na Usb, Pc se pocne restartovati, ne vjerujem da je do virusa jer bi se ugasio cim ga stavim nego se gasi tek kad prenesem 3-4 mp4 i onda vec za sljedeci mp4 od 15Mb se ugasi. Meni se cini kao da je neki problem sa power ili cache mem,ali nisam siguran.
Je li dobiješ plavi ekran (BSOD) ili se samo restartuje bez njega? Ako imaš plavi ekran onda može biti nešto sa Windows-om, a ako ga nema onda napojna ili ploča. Keš memorija se nalazi na procesoru i da ti je ona neispravna ne bi mogao ni upaliti računar.
SukiJr

#3 Re: Neki probljem sa Usb-ljom

Post by SukiJr »

Nema plavog ekrana samo se restartuje i onda se pojavi poruka microsoft has recovered from serious error i onda opet ubacim usb snimim par,restartuje se i sve iznova pa mi više dojadilo preko glave restartovanje svaki 5min
BarbaDue

#4 Re: Neki probljem sa Usb-ljom

Post by BarbaDue »

Nije problem sa USB-om ali jeste sa memoriskom karticom.
Imam SONY memorijsku karticu od 32 GB ali ništa ne može da mi je prepozna, gdje god je ubacim ništa.
Napominjem da je kartica klase 10.

Ima li neki način da skontam u čemu je fol? Da li je mrtva?
Post Reply