Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
kluz franjo

#1 Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?

Post by kluz franjo »

Iako rado "palamudim" o politici, preglupo mi je da nabijam klikove evidentno stranačkim portalima.

I do sada je Klix bio portal uobičajno upitne kvalitete i tržišnog (objavljujem sve što mi se plati) načina finansiranja.
Više je nego evidentno da je poput SB-a u potpunosti prešao na isključivo (jedno)stranačko finansiranje.

Ako su Vam poznati neki drugi portali - sa kako-tako normalnom forumskom infrastrukturom - molim za prijedloge.
Hvala.
free_too

#2 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?

Post by free_too »

Ja sam mislio da mi se samo cini ali eto nisam jedini to primjetio.

Rijetko sta kriticno objavljuju u vezi trenutne vladajuce elite (SDA), a konstanto pljuju po BH Bloku. To je jedan od najocitijih primjera u zadnje vrijeme, a ima ih mnogo. Nisam siguran da li na forumu postoji cenzura jer ne pratim teme politike, ali vjerovatno ima i tu?
AmiĐa_Idriz

#3 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?

Post by AmiĐa_Idriz »

Nisam se susreo sa cenzurama.
General War

#4 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?

Post by General War »

Meni licno nije problem koga opletu vec je li istina ili nije to sto se pise, da li na portalu ili forumu...posebno na forumu, ali svaki je takav a i kakva je korist da svi imaju isti stav oko svega.
Najbolje bi bilo da SDA ima svoj forum, SDP-svoj...i tako dalje pa u domacoj atmosferi da zovu jedni druge vojvodo-serdare.
Roccohljup

#5 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?

Post by Roccohljup »

'ta će ti ba.......nigdje drugo nećeš naći više budala, bolesnika, paćenika, ali i zahebanata :D :D :D Samo u umjerenim dozama naravno i uz strog nadzor lječnika :D :D
putokaz1

#6 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?

Post by putokaz1 »

Bio sma na drugim Forumima
Na HB sam banovan radi Anti HDZ stavova
Na RS sam isključen radi Izdajničkih stavova protiv MR THE dICK
Dešava se
Locked