Iako rado "palamudim" o politici, preglupo mi je da nabijam klikove evidentno stranačkim portalima.
I do sada je Klix bio portal uobičajno upitne kvalitete i tržišnog (objavljujem sve što mi se plati) načina finansiranja.
Više je nego evidentno da je poput SB-a u potpunosti prešao na isključivo (jedno)stranačko finansiranje.
Ako su Vam poznati neki drugi portali - sa kako-tako normalnom forumskom infrastrukturom - molim za prijedloge.
Hvala.
Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?
-
kluz franjo
-
free_too
#2 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?
Ja sam mislio da mi se samo cini ali eto nisam jedini to primjetio.
Rijetko sta kriticno objavljuju u vezi trenutne vladajuce elite (SDA), a konstanto pljuju po BH Bloku. To je jedan od najocitijih primjera u zadnje vrijeme, a ima ih mnogo. Nisam siguran da li na forumu postoji cenzura jer ne pratim teme politike, ali vjerovatno ima i tu?
Rijetko sta kriticno objavljuju u vezi trenutne vladajuce elite (SDA), a konstanto pljuju po BH Bloku. To je jedan od najocitijih primjera u zadnje vrijeme, a ima ih mnogo. Nisam siguran da li na forumu postoji cenzura jer ne pratim teme politike, ali vjerovatno ima i tu?
- AmiĐa_Idriz
#3 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?
Nisam se susreo sa cenzurama.
- General War
#4 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?
Meni licno nije problem koga opletu vec je li istina ili nije to sto se pise, da li na portalu ili forumu...posebno na forumu, ali svaki je takav a i kakva je korist da svi imaju isti stav oko svega.
Najbolje bi bilo da SDA ima svoj forum, SDP-svoj...i tako dalje pa u domacoj atmosferi da zovu jedni druge vojvodo-serdare.
Najbolje bi bilo da SDA ima svoj forum, SDP-svoj...i tako dalje pa u domacoj atmosferi da zovu jedni druge vojvodo-serdare.
- Roccohljup
#5 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?
'ta će ti ba.......nigdje drugo nećeš naći više budala, bolesnika, paćenika, ali i zahebanata
Samo u umjerenim dozama naravno i uz strog nadzor lječnika

-
putokaz1
#6 Re: Neki drugi portal sa (pod)forumom "Politika"?
Bio sma na drugim Forumima
Na HB sam banovan radi Anti HDZ stavova
Na RS sam isključen radi Izdajničkih stavova protiv MR THE dICK
Dešava se
Na HB sam banovan radi Anti HDZ stavova
Na RS sam isključen radi Izdajničkih stavova protiv MR THE dICK
Dešava se