NEKAD BILO

Post Reply
vol-taren

#1 NEKAD BILO

Post by vol-taren »

Sta ovaj covjek (Jugoslav Petrusic) prica? U Utorak bio u emisiji "NEKAD BILO".
Onda sam na youtube nasao 2-3 njegova gostovanja. Skoro isto prica u svakoj emisiji. Vjerujem da je svaki rat izazvan da bi neko zaradio novac, ali ovo sto on prica ...

http://www.rtrs.tv/av/player.php?id=7086&x=1#

:run:
felipe kajetano

#2 Re: NEKAD BILO

Post by felipe kajetano »

Nisam gledao emisiju al' pretpostavljam o cemu govori, 10.odred, "Pauk",turneja 10.odreda u Zairu za racun Zorana Lilica i diktatora Mobutua :? , kontraverze o Srebrenici itd.Ja mislim da itekako ima istine u onom sto prica, znam da je bio uhapsen od Slobine milicije i osumnjicen za planiranje njegove likvidacije za racun francuske tajne sluzbe :? ...govorilo se da je taj 10. diverzanstski odred direktno pod komandom Francuza i da su na Kosovu cak navodili avijaciju NATO-pakta....itd itd
spavaci su medju nama :)
Nekako s proljeća

#3 Re: NEKAD BILO

Post by Nekako s proljeća »

:)

Najveće su laži, one što sadrže 40 % istine.

P.S.
Zahebancija obavještajne zajednice...
felipe kajetano

#4 Re: NEKAD BILO

Post by felipe kajetano »

Znas kako, jbg kod nas niko ni ne vjeruje u postojanje tih obavjestajnih smicalica pa ni onom ko prica nesto o tome samim tim ne vjeruju, kao kad varas zenu i jos joj u zajebanciji kazes da je varas :-D , jedino te mogu proglasiti budalom i sl.
vol-taren

#5 Re: NEKAD BILO

Post by vol-taren »

felipe kajetano wrote:Znas kako, jbg kod nas niko ni ne vjeruje u postojanje tih obavjestajnih smicalica pa ni onom ko prica nesto o tome samim tim ne vjeruju, kao kad varas zenu i jos joj u zajebanciji kazes da je varas :-D , jedino te mogu proglasiti budalom i sl.
Ma da. Mnogi misle da je budala, zato ga i ne hapse :) Ali je, moram priznati, veoma interesantno :-D
Post Reply