neka pitanja koja su vezana:) za veze:)niđe veze:))

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

flora.sa

#1 neka pitanja koja su vezana:) za veze:)niđe veze:))

Post by flora.sa »

Da li Vam je i koliko bitno da Vam se djevojka/frajer ono BAŠ svide da biste uopće mogli razmišljati o nekoj vezi sa njim/njom...Ili ste spremni da uletite u vezu sa njim/njom, po prinicipu: "hajde da vidim kako će funkicionirati sve to, pa možda nešto i ispadne od svega toga...važno je pokušati"...a niste nešto ekstra zagrijani za iste...
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

..za vezu jaaaaako vazno :D :D
sanaman

Post by sanaman »

definisati pojam svidjati !!!

U kom pogledu:

fizicki

ili ono u dusi :-D
manijak1

Post by manijak1 »

a niste nešto ekstra zagrijani za iste...
..........mikrovalna čini čuda :D :D kad zatalasa talase :D :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ja sam davno prije rata izasao sa djevojkom koja mi se uopste nije svidjala i sve to na nagovor njene jeranice.poslije par mjeseci sam bio totalno zaljubljen u nju.i kad smo raskinuli ,sebi nisam dosao dvije god.
tako da privlacnost na prvi pogled uopste nije bitna barem za mene
flora.sa

Post by flora.sa »

sanaman wrote:definisati pojam svidjati !!!

U kom pogledu:

fizicki

ili ono u dusi :-D
pa ti sebi definiraj kako hoćeš, mada ja mislim na oboje...
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Čemu daješ prednost :? :D :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

manijak1 wrote::oops: Čemu daješ prednost :? :D :D :D
pa ovisno od toga što tražim... :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Hoćeš reć' onda da jedno misliš a drugo radiš ?
Ili da koristiš :D :D .........naizmjenične struje ........dok možeš ? :D :D .......uhvaćena si :oops: :D na nedjelu :D :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

manijak1 wrote::oops: Čemu daješ prednost :? :D :D :D
:roll: Eh, .... i ti svasta pitas. :-? Zna se (ne HDZ-u) .... novcaniku. :oops: :zzzz:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Pape ........meni ona nije baš takva :oops: :D
sanaman

Post by sanaman »

iskreno jedno sa drugim u istom momentu ne ide ...

kada upoznas nekog novog, prvo sto vidis jeste izgled...i da se ne lazemo onako svi u sebi u tim prvim momentima, djelicima sekundi kazemo sebi...dobra, valja ili kao sto cure kazu...jao sto je sladak ...znaci prvi osnov je fizicki izgled i on je trenutnog karaktera, ne traje dugo...u najboljem slucaju dok ne progovori i kaze nesto :D e onda nastaje sou :-) bjezi djavlje ili mozda nesto i bude ... a uklopiti oboje, ljepotu ( fizicku ) i pamet ... vala bi to bilo kao na lotu ... 8)

Al se naravno zna desiti, covjek pomisli da bi moglo nesto biti...ali kada se malo bolje upozna ...
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

manijak1 wrote::oops: Pape ........meni ona nije baš takva :oops: :D
:roll: Ma znam, shalim se, ... one preferiraju ljubav, ... :zzzz: .... istinsku, chistu i nepatvorenu, a ako imas para, .... eto, ... pa dobro .... nisi ti kriv. :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

kao sto rece sanaman

mora biti neke fizicke privlacnosti na prvi pogled...

ali obicno nisam zahtjevan previse... moze biti samo osmjeh ili fini frizura ili okice da bih pristao za date...

za nesto vise mora biti neka veca veza... a da bi se osoba upoznala moras izaci sa njom jednom-dva put.... :D
flora.sa

Post by flora.sa »

Vozdra_123 wrote:kao sto rece sanaman

ali obicno nisam zahtjevan previse... moze biti samo osmjeh ili fini frizura ili okice da bih pristao za date...

za nesto vise mora biti neka veca veza... a da bi se osoba upoznala moras izaci sa njom jednom-dva put.... :D
na pravom smo putu... :D

e sada kada izađete, to 2-3 puta, pa ti se i dalje sviđa samo fizički, da li ćeš ipak pristati na vezu, iako nema ništa osim fizičke privlačnosti između vas dvoje, ono kao nadajući se, hajd da pokušam, pa možda i bude...
flora.sa

Post by flora.sa »

pape wrote:
manijak1 wrote::oops: Pape ........meni ona nije baš takva :oops: :D
:roll: Ma znam, shalim se, ... one preferiraju ljubav, ... :zzzz: .... istinsku, chistu i nepatvorenu, a ako imas para, .... eto, ... pa dobro .... nisi ti kriv. :zzzz: :zzzz: :zzzz:
pape..ne znam za ostale...ali mene čitaš kao Bukvar... :? :roll: :shock: :( :P :oops: :lol: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
sanaman

Post by sanaman »

e sada kada izađete, to 2-3 puta, pa ti se i dalje sviđa samo fizički, da li ćeš ipak pristati na vezu, iako nema ništa osim fizičke privlačnosti između vas dvoje, ono kao nadajući se, hajd da pokušam, pa možda i bude...
Pa to onda ispade da ja vodam rashod ili trosak sa sobom po gradu...samo zato sto fizicki lijepo izgleda i molim Boga kada sretnem raju da nista ne progovori jer nepobitno dokazati koliko je glupa...necu valjda biti sa nekim i da se jos toga sramotim...

najbrze u vezi prodje taj fizicki izgled...ostaju detalji koji znace sve...sitnice koje dokazuju ili ipak na kraju sjebu sve :D
flora.sa

Post by flora.sa »

sanaman wrote:
Pa to onda ispade da ja vodam rashod ili trosak sa sobom po gradu...samo zato sto fizicki lijepo izgleda i molim Boga kada sretnem raju da nista ne progovori jer nepobitno dokazati koliko je glupa...necu valjda biti sa nekim i da se jos toga sramotim...

najbrze u vezi prodje taj fizicki izgled...ostaju detalji koji znace sve...sitnice koje dokazuju ili ipak na kraju sjebu sve :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

ali ima i takvih... vjeruj :oops: .... zato sam i postavila temu
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

flora.sa wrote:
Vozdra_123 wrote:kao sto rece sanaman

na pravom smo putu... :D

ako ta osoba nije totalna tuta u glavi onda je odgovor na tvoje pitanje je da.... ne znam neka osoba te privuce nemas pojma sto i onda ostanes da vidis/da saznas kakva je ta osoba... :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

sanaman wrote:

kao sto g. sanaman rece....
ne treba mi shut up and look pretty girl :lol:
sanaman

Post by sanaman »

pa dobro onda cemo takvim da oprostimo, jer oni ne znaju sta rade...da bi znao sta radis moras sa osobom da komuniciras...a rekli smo da ako osim izgleda cure nema nista drugo, bit ce da nema ni komunikacije... onda oni samo sute... a i to je cool jer te nece iznenaditi sa svojim komentarima

mene su rekli da trazim ovakvu curu :

fina, cista, pametna,obrazovana ( nigdje se ekplicintno ne glasava da je potreban ekstra dobar izgled...hej al budimo realni...necemo vala ni neku rugobu ...treba biti posten i iskren ) :D :D
sanaman

Post by sanaman »

eto niko se ne javi na konkurs :D :D :D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

veza :?

:D
anais_nin

#24 Re: neka pitanja koja su vezana:) za veze:)niđe veze:))

Post by anais_nin »

flora.sa wrote:Da li Vam je i koliko bitno da Vam se djevojka/frajer ono BAŠ svide da biste uopće mogli razmišljati o nekoj vezi sa njim/njom...Ili ste spremni da uletite u vezu sa njim/njom, po prinicipu: "hajde da vidim kako će funkicionirati sve to, pa možda nešto i ispadne od svega toga...važno je pokušati"...a niste nešto ekstra zagrijani za iste...
eh moja floro i ti puno pitas :D

meni je taj faktor odusevljenja fakat bitan....ne samo za hodanje nego cak i za samo randesanje :D ne, ne mora to biti ni blizu zaljubljenosti....i ne mora biti cak ni fatalna fizicka privlacnost...ali prije svega ta osoba mi treba biti veoma veoma interesantna....ono da iskreno zelim da provodim vrijeme s njim...a ostalo ako dodje, ono ako se posloze kockice, super...a ako ne, opet znam da nisam bez veze "potrosila" vrijeme nego sam ga dijelila sa nekim ko mi je u datom momentu bio veoma pozitivan element u zivotu.....bitan mi je taj prvi "klik" i za nekog potencijalnog partnera i za prijateljstvo....mora biti nesto drugacije, posebno, prijatno u dinamici koju imam sa tom osobom....e sada seksualna privlacnost, neki objektivni elementi za uspjesnu vezu, pa dala bih malo vremena da to legne na svoje, ako uopste treba da dodje do toga....
xygirl

Post by xygirl »

naravno da ce me na prvi pogled privuci fizicki izgled osobe, zar to nije normalno... ali taj izgled sigurno nije presudan, treba biti jos puno necega...
eh sad izaci sa nekim tipa: "cisto da probamo kako ce ici, vazno je pokusati" ponovo ne vjerujem da bi to bilo sa nekim kod koga mi se barem nesto nebi svidjelo...
Post Reply