neka pitanja koja su vezana:) za veze:)niđe veze:))
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- flora.sa
#1 neka pitanja koja su vezana:) za veze:)niđe veze:))
Da li Vam je i koliko bitno da Vam se djevojka/frajer ono BAŠ svide da biste uopće mogli razmišljati o nekoj vezi sa njim/njom...Ili ste spremni da uletite u vezu sa njim/njom, po prinicipu: "hajde da vidim kako će funkicionirati sve to, pa možda nešto i ispadne od svega toga...važno je pokušati"...a niste nešto ekstra zagrijani za iste...
- Soul_Sista
..za vezu jaaaaako vazno

- manijak1
..........mikrovalna čini čudaa niste nešto ekstra zagrijani za iste...
- taxi_driver
ja sam davno prije rata izasao sa djevojkom koja mi se uopste nije svidjala i sve to na nagovor njene jeranice.poslije par mjeseci sam bio totalno zaljubljen u nju.i kad smo raskinuli ,sebi nisam dosao dvije god.
tako da privlacnost na prvi pogled uopste nije bitna barem za mene
tako da privlacnost na prvi pogled uopste nije bitna barem za mene
- manijak1
- manijak1
Ili da koristiš
- manijak1
-
sanaman
iskreno jedno sa drugim u istom momentu ne ide ...
kada upoznas nekog novog, prvo sto vidis jeste izgled...i da se ne lazemo onako svi u sebi u tim prvim momentima, djelicima sekundi kazemo sebi...dobra, valja ili kao sto cure kazu...jao sto je sladak ...znaci prvi osnov je fizicki izgled i on je trenutnog karaktera, ne traje dugo...u najboljem slucaju dok ne progovori i kaze nesto
e onda nastaje sou
bjezi djavlje ili mozda nesto i bude ... a uklopiti oboje, ljepotu ( fizicku ) i pamet ... vala bi to bilo kao na lotu ... 
Al se naravno zna desiti, covjek pomisli da bi moglo nesto biti...ali kada se malo bolje upozna ...
kada upoznas nekog novog, prvo sto vidis jeste izgled...i da se ne lazemo onako svi u sebi u tim prvim momentima, djelicima sekundi kazemo sebi...dobra, valja ili kao sto cure kazu...jao sto je sladak ...znaci prvi osnov je fizicki izgled i on je trenutnog karaktera, ne traje dugo...u najboljem slucaju dok ne progovori i kaze nesto
Al se naravno zna desiti, covjek pomisli da bi moglo nesto biti...ali kada se malo bolje upozna ...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
manijak1 wrote:Pape ........meni ona nije baš takva
![]()
-
Vozdra_123
kao sto rece sanaman
mora biti neke fizicke privlacnosti na prvi pogled...
ali obicno nisam zahtjevan previse... moze biti samo osmjeh ili fini frizura ili okice da bih pristao za date...
za nesto vise mora biti neka veca veza... a da bi se osoba upoznala moras izaci sa njom jednom-dva put....
ali obicno nisam zahtjevan previse... moze biti samo osmjeh ili fini frizura ili okice da bih pristao za date...
za nesto vise mora biti neka veca veza... a da bi se osoba upoznala moras izaci sa njom jednom-dva put....
- flora.sa
na pravom smo putu...Vozdra_123 wrote:kao sto rece sanaman
e sada kada izađete, to 2-3 puta, pa ti se i dalje sviđa samo fizički, da li ćeš ipak pristati na vezu, iako nema ništa osim fizičke privlačnosti između vas dvoje, ono kao nadajući se, hajd da pokušam, pa možda i bude...
- flora.sa
pape..ne znam za ostale...ali mene čitaš kao Bukvar...pape wrote:manijak1 wrote:Pape ........meni ona nije baš takva
![]()
Ma znam, shalim se, ... one preferiraju ljubav, ...
.... istinsku, chistu i nepatvorenu, a ako imas para, .... eto, ... pa dobro .... nisi ti kriv.
![]()
![]()
-
sanaman
Pa to onda ispade da ja vodam rashod ili trosak sa sobom po gradu...samo zato sto fizicki lijepo izgleda i molim Boga kada sretnem raju da nista ne progovori jer nepobitno dokazati koliko je glupa...necu valjda biti sa nekim i da se jos toga sramotim...e sada kada izađete, to 2-3 puta, pa ti se i dalje sviđa samo fizički, da li ćeš ipak pristati na vezu, iako nema ništa osim fizičke privlačnosti između vas dvoje, ono kao nadajući se, hajd da pokušam, pa možda i bude...
najbrze u vezi prodje taj fizicki izgled...ostaju detalji koji znace sve...sitnice koje dokazuju ili ipak na kraju sjebu sve
- flora.sa
sanaman wrote:Pa to onda ispade da ja vodam rashod ili trosak sa sobom po gradu...samo zato sto fizicki lijepo izgleda i molim Boga kada sretnem raju da nista ne progovori jer nepobitno dokazati koliko je glupa...necu valjda biti sa nekim i da se jos toga sramotim...e sada kada izađete, to 2-3 puta, pa ti se i dalje sviđa samo fizički, da li ćeš ipak pristati na vezu, iako nema ništa osim fizičke privlačnosti između vas dvoje, ono kao nadajući se, hajd da pokušam, pa možda i bude...
najbrze u vezi prodje taj fizicki izgled...ostaju detalji koji znace sve...sitnice koje dokazuju ili ipak na kraju sjebu sve
ali ima i takvih... vjeruj
-
Vozdra_123
ako ta osoba nije totalna tuta u glavi onda je odgovor na tvoje pitanje je da.... ne znam neka osoba te privuce nemas pojma sto i onda ostanes da vidis/da saznas kakva je ta osoba...flora.sa wrote:na pravom smo putu...Vozdra_123 wrote:kao sto rece sanaman
za nesto vise mora biti neka veca veza... a da bi se osoba upoznala moras izaci sa njom jednom-dva put....![]()
e sada kada izađete, to 2-3 puta, pa ti se i dalje sviđa samo fizički, da li ćeš ipak pristati na vezu, iako nema ništa osim fizičke privlačnosti između vas dvoje, ono kao nadajući se, hajd da pokušam, pa možda i bude...
-
Vozdra_123
kao sto g. sanaman rece....sanaman wrote:Pa to onda ispade da ja vodam rashod ili trosak sa sobom po gradu...samo zato sto fizicki lijepo izgleda i molim Boga kada sretnem raju da nista ne progovori jer nepobitno dokazati koliko je glupa...necu valjda biti sa nekim i da se jos toga sramotim...e sada kada izađete, to 2-3 puta, pa ti se i dalje sviđa samo fizički, da li ćeš ipak pristati na vezu, iako nema ništa osim fizičke privlačnosti između vas dvoje, ono kao nadajući se, hajd da pokušam, pa možda i bude...
ne treba mi shut up and look pretty girl
-
sanaman
pa dobro onda cemo takvim da oprostimo, jer oni ne znaju sta rade...da bi znao sta radis moras sa osobom da komuniciras...a rekli smo da ako osim izgleda cure nema nista drugo, bit ce da nema ni komunikacije... onda oni samo sute... a i to je cool jer te nece iznenaditi sa svojim komentarima
mene su rekli da trazim ovakvu curu :
fina, cista, pametna,obrazovana ( nigdje se ekplicintno ne glasava da je potreban ekstra dobar izgled...hej al budimo realni...necemo vala ni neku rugobu ...treba biti posten i iskren )

mene su rekli da trazim ovakvu curu :
fina, cista, pametna,obrazovana ( nigdje se ekplicintno ne glasava da je potreban ekstra dobar izgled...hej al budimo realni...necemo vala ni neku rugobu ...treba biti posten i iskren )
- anais_nin
#24 Re: neka pitanja koja su vezana:) za veze:)niđe veze:))
eh moja floro i ti puno pitasflora.sa wrote:Da li Vam je i koliko bitno da Vam se djevojka/frajer ono BAŠ svide da biste uopće mogli razmišljati o nekoj vezi sa njim/njom...Ili ste spremni da uletite u vezu sa njim/njom, po prinicipu: "hajde da vidim kako će funkicionirati sve to, pa možda nešto i ispadne od svega toga...važno je pokušati"...a niste nešto ekstra zagrijani za iste...
meni je taj faktor odusevljenja fakat bitan....ne samo za hodanje nego cak i za samo randesanje
-
xygirl
naravno da ce me na prvi pogled privuci fizicki izgled osobe, zar to nije normalno... ali taj izgled sigurno nije presudan, treba biti jos puno necega...
eh sad izaci sa nekim tipa: "cisto da probamo kako ce ici, vazno je pokusati" ponovo ne vjerujem da bi to bilo sa nekim kod koga mi se barem nesto nebi svidjelo...
eh sad izaci sa nekim tipa: "cisto da probamo kako ce ici, vazno je pokusati" ponovo ne vjerujem da bi to bilo sa nekim kod koga mi se barem nesto nebi svidjelo...