Stela i jeste utemeljila pokret feminizna
Cak smo i po jednu cicu odrezale da vise licimo na Amazonke
bjacinjo wrote:selamstella_k wrote:Nemoj bjancinjo, kako si (nadam se) mogla do sada da zakljucis, ja ti imam samo VLASTITU politiku koja je protkana mojim dubokim vjerovanjem (i saznanjem) u JEDINOG.bjacinjo wrote:esselamu alejkum
e Stella sad si me razocarala...prihvatila se hanine politike je li?
vidjela sam da kontas neke stvari za razliku od ostalih
ali isto tako sam mislila da imas respekt prema Bogu i muslimanima
a ovo nije samo uvreda mene i ostalih muslimana vec i prema Bogu UZVISENOME
tako PERVERZNE ASOCIJACIJE...za one poglupe se ne bih ni iznenadila..ali da ces i ti pristati na to...ejh
Ti si totalna ludachahananah wrote:Fulio si totalno inzinjeru, djaba ti fakultet
Stela i jeste utemeljila pokret feminiznaja sam samo njen skromni sljedbenik
Cak smo i po jednu cicu odrezale da vise licimo na Amazonke
Nemam ja potrebu da lazem, nije mi u karakteru..bjacinjo wrote:selam
muslimani se trebaju cuvati BESMISLENOG govora..i lupetanja...
mislim...ova tema vise nema smisla..pocelo se naveliko lupetati i tako vas fino selamim
ESSELAMU ALEJKUM
a Stella..kazes Islam je od Boga poslan...a maloprije pises da je muskarac pisao..pa se tvoja haverka nadovezala sa "salom"(TAKO NISKOM i OGAVNOM) oko s i kvakice i na to ste se obje segacile
sad sama prokontaj...da li pokusavas sebe ili mene slagati
stella_k wrote:Jel' to ti mislis da ces u Dzennet![]()
Siguran 100%?
Ma znala sam ja, vazda neke shtele...pape wrote:stella_k wrote:Jel' to ti mislis da ces u Dzennet![]()
Siguran 100%?Cuj, jel mislim, ... znam. Imam shtelu. Obecano mi je da cu gore biti pretsjednik komisije za medjureligijski dijalog.
Vazda neki bisnishananah wrote:ih kad ih poredam na jednu stranu a vas na drugu pa ebereske eber tute eber koga cete, i kad se to izabere onda fino instrukcije dajemi naravno naplacijem da imam lovu za iduceg zivota
Prije svega, na ovim prostorima nema vise drugova niti drugarica.vonBosnae wrote:Selamun alejkum,
Oni koji imaju oči i vide i na čijem srcu nema koprene mogu vidjeti kako neprijatelji istine s ciljem dođu na podforum religija da bi omalovazavali one čija je percepcija drugacija.
Drugarici Hannah i Stelli bih preporučio da korigiraju svoj riječnik i naprave reviziju svog razmisljanja i da neomalovazavaju one cija je percepcija drugacija.Draga Hanooo,cuvaj se Allahovog prokletstva!
SURA 58
EL-MUDŽADELA * RASPRAVA
(Medina, 22 ajeta)
U ime Allaha, Milostivog, Milosrdnog!
14. Zar ne vidiš one koji prijateljuju sa narodom onih na koje se Allah rasrdio?58:14a Nisu oni od vas,58:14b niti od njih;58:14c a kunu se na laž i oni znaju.
15. Allah je za njih pripremio kaznu žestoku. Uistinu, zlo je ono šta oni rade.
16. Uzeli su zakletve svoje štitom, te odvraćaju s puta Allahovog. Pa imaće oni kaznu prezrenu.
17. Neće im koristiti imeci njihovi, niti djeca njihova protiv Allaha, nimalo. Takvi će biti stanovnici vatre, oni će u njoj biti vječito.
18. Na Dan kad ih Allah sve podigne, tad će se zakleti Njemu kao što se zaklinju vama - i misliće da su oni na nečemu.58:18 Zar nisu uistinu oni, oni poricatelji!?
19. Ovladao je njima šejtan pa učinio da oni zaborave sjećanje Allaha. Takvi su partija šejtanova. Zar ne, uistinu, partija šejtanova - oni su gubitnici!?20.Uistinu, oni koji se suprotstavljaju58:20 Allahu i Poslaniku Njegovom, takvi će biti među najnižima.
21. Propisao je Allah: “Sigurno ću pobijediti Ja i poslanici Moji!” Uistinu! Allah je Silni, Svemoćni.
22. Nećeš naći ljude koji vjeruju u Allaha i Dan posljednji, a da vole onog ko se suprotstavlja Allahu i Poslaniku Njegovom, makar bili očevi njihovi ili sinovi njihovi ili braća njihova ili rod njihov. Takvima je upisao u srca njihova iman i ojačao ih Duhom58:22a od Sebe. A uvešće ih u bašče ispod kojih teku rijeke, vječno će biti u njima. Zadovoljan je Allah njima i zadovoljni su Njime. Takvi su stranka Allahova!58:22b Zar ne, uistinu, stranka Allahova - oni su uspješni!?
Nije mi u karakteru da vjerujem u prijetnje, ja postujem moc duhovne ljubavi i njome u srcu i mislima obasipam svog Stvoritelja svakog sekunda moga postojanja. Ako cu za to biti "kaznjena" neka, niti jedna zrtva za Njega meni nije prevelika.abdulhaqq_ wrote:Bismillah!
006:158. Zar oni čekaju da im meleki dođu, ili kazna Gospodara tvoga, ili neki predznaci od Gospodara tvoga? Onoga dana kada neki predznaci od Gospodara tvoga dođu, nijednom čovjeku neće biti od koristi to što će tada vjerovati, ako prije nije vjerovao ili ako nije, kao vjernik, kakvo dobro uradio. Reci: "Samo vi čekajte, i mi ćemo, doista, čekati!"
014:044. Ti opominji ljude Danom kada će im kazna doći, kada će oni koji su se ogriješili prema sebi - govoriti: "Gospodaru naš, ostavi nas još samo kratko vrijeme, odazvaćemo se pozivu Tvome i slijedićemo poslanike!” - "A zar se prije niste zaklinjali da nećete na onaj svijet?
046:035. Ti izdrži kao što su izdržali odlučni poslanici i ne traži da im kazna što prije dođe! A onoga Dana kada dožive ono čime im se prijeti, učiniće im se da su ostali samo jedan čas dana. I dosta! A zar će ko drugi biti uništen do narod raskalašeni!
010:048. Oni govore: "Kada će već jednom ta prijetnja, ako istinu govorite?"
027:071. "Kad će se već jednom obistiniti ta prijetnja, ako istinu
govorite?" - pitaju oni.