FortunaBela wrote:Kad nemiri budu dio nas, kada nam kucne zadnji čas i tada ću kao i sad da te volim ja....
Ne trazi me
jer neces vise
nikada me naci
Ime mi zaboravi
nasa proslost
nista mi ne znaci
FortunaBela wrote:Kad nemiri budu dio nas, kada nam kucne zadnji čas i tada ću kao i sad da te volim ja....
I Ostavi suze za krajpape wrote:FortunaBela wrote:Kad nemiri budu dio nas, kada nam kucne zadnji čas i tada ću kao i sad da te volim ja....![]()
Ne trazi me
jer neces vise
nikada me naci
Ime mi zaboravi
nasa proslost
nista mi ne znaci
Znam, ...FortunaBela wrote:I Ostavi suze za krajpape wrote:FortunaBela wrote:Kad nemiri budu dio nas, kada nam kucne zadnji čas i tada ću kao i sad da te volim ja....![]()
Ne trazi me
jer neces vise
nikada me naci
Ime mi zaboravi
nasa proslost
nista mi ne znaci
drugi će neko da ih briše
ostavi suze za kraj
molim te ne plači, ne plači više....
kriticarka_nikova wrote:horns ko bi rek'o da si ti tako emotivan
horns&drums wrote:Kad 10000 dusa zapjeva u isto vrijeme Sve bi dao ja za gol, prvu ljubav djetinjstvo, sve to za goool...
Ljudi ko to nije dozivio ne moze shvatiti tezinu rijeci.
Jednom sam cuo You'll never walk alone, cijeli stadon pjeva. Ja sjedim pred TV-om i placem ko budala
i meni se bilo prosli put u finalu bilo skupilo moram priznat, kako kazhe Vinnie Jones u "Lock, Stock ..." :"It's been emotional ! "horns&drums wrote:Kad 10000 dusa zapjeva u isto vrijeme Sve bi dao ja za gol, prvu ljubav djetinjstvo, sve to za goool...
Jednom sam cuo You'll never walk alone, cijeli stadon pjeva. Ja sjedim pred TV-om i placem ko budala
pape wrote:horns&drums wrote:Kad 10000 dusa zapjeva u isto vrijeme Sve bi dao ja za gol, prvu ljubav djetinjstvo, sve to za goool...
Jednom sam cuo You'll never walk alone, cijeli stadon pjeva. Ja sjedim pred TV-om i placem ko budalaMa tko mi te rastuzio?
Moj Sai, .... nece taj odsutiti, .... smislja neku pakost.Saian wrote:pape wrote:horns&drums wrote:Kad 10000 dusa zapjeva u isto vrijeme Sve bi dao ja za gol, prvu ljubav djetinjstvo, sve to za goool...
Jednom sam cuo You'll never walk alone, cijeli stadon pjeva. Ja sjedim pred TV-om i placem ko budalaMa tko mi te rastuzio?
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()