aha ok.. onda imas cilj.... proci ce to brzo...Jimmy McNulty wrote:Što je najgore imam i školu i sve potrebno, ali moram "odrobijat" godinu-dvije na trenutnom mjestu.

Moderator: O'zone
aha ok.. onda imas cilj.... proci ce to brzo...Jimmy McNulty wrote:Što je najgore imam i školu i sve potrebno, ali moram "odrobijat" godinu-dvije na trenutnom mjestu.
..mislim da i ne smije, ona je Krajina .Guadalajara wrote: ne smije da se razvede
Meni je ok.. nisam vani.. ..ali,zna biti teskih dana.. zbog pritiska - vlage...Guadalajara wrote:@moonca
ima li vrucine kod tebe...kako ti deveras ?
super...ti si negdje po kancelarijama...snasla se...moonca wrote:Meni je ok.. nisam vani.. ..ali,zna biti teskih dana.. zbog pritiska - vlage...Guadalajara wrote:@moonca
ima li vrucine kod tebe...kako ti deveras ?
ma to nikako...moonca wrote:Nisu samo nisko obrazovani izlozeni -opasnostima ili nelagodi posla..
Miss Moonlight wrote:DogovorenoXavier1 wrote:Pomjeriti cemo tada na 40.![]()
Nije sve crno bijelo... Znaš koja je jebada kad iz klimatiziranog biroa izletiš na 37 stupnjeva? Svaki put me opali ko macolom. A problemi sa leđima... Na hranu moraš pazit ko da si šećeraš, svaki obrok moraš odradit u teretani jer se i salata lijepi na rebra a kamoli nešto žešče...Hakiz wrote:Ove vrućine su pravo vrijeme da se svi sjetimo trenutaka u kojima su nam roditelji govorili "Uči, trebaće ti" a mi mislili "Stari, stara, ne serite".
Ramzess Veliki wrote:Miss Moonlight wrote:DogovorenoXavier1 wrote:Pomjeriti cemo tada na 40.![]()
![]()
Meni je svaki dan 36 cijele godine pa se ne zalim.
A da, I u pustinjama sam radio, na preko 45 stepeni.
Cuj smeta im vruce, smeta hladno ... u vasim sam godinama pjesacio na suncu cijeli dan sa rancem na ledjima i kad dodjem do planinskog potoka skocim vruc naglavacke u ledenu vodu. Sad ova mladost sve neke mamine mazice ...
Pa ni ne Kazem da je to za svakoga.512MB wrote:Ramzess Veliki wrote:![]()
Meni je svaki dan 36 cijele godine pa se ne zalim.
A da, I u pustinjama sam radio, na preko 45 stepeni.
Cuj smeta im vruce, smeta hladno ... u vasim sam godinama pjesacio na suncu cijeli dan sa rancem na ledjima i kad dodjem do planinskog potoka skocim vruc naglavacke u ledenu vodu. Sad ova mladost sve neke mamine mazice ...
Dosad sam trojicu reanimiro koji su ovo prakticirali
Nije se rodio ko je narodu ugodio.VladaFBiH wrote:sutra idemo na temu "Dosadna kiša" pa se za 2 dana vračamo na ovu dok opet ne padne kiša a još imamo i teme o snijegu i dosadnom vjetru koji nam smetaju... u prevodu nikad nam ništa ne valja
Ima ona neka preporuka o max temperaturnoj razlici izmedju klimatiziranog prostora i vanka512MB wrote:Nije sve crno bijelo... Znaš koja je jebada kad iz klimatiziranog biroa izletiš na 37 stupnjeva? Svaki put me opali ko macolom. A problemi sa leđima... Na hranu moraš pazit ko da si šećeraš, svaki obrok moraš odradit u teretani jer se i salata lijepi na rebra a kamoli nešto žešče...Hakiz wrote:Ove vrućine su pravo vrijeme da se svi sjetimo trenutaka u kojima su nam roditelji govorili "Uči, trebaće ti" a mi mislili "Stari, stara, ne serite".
A Jimmy ima ujedno posao i trening
Do 15 stepeni razlike je podnosljivo, preko toga pazi da padnes u bandak. Mi jednom bili na vikend druzenju zimi na planini i fino nalozili pec, ono, skoro da sija u mraku. I jedan lik htio da nekoga nazove i onako naglo iz toplog u hladno izasao ispred barake i poslije par sekundi pao u nesvijest. Vani bilo oko -1,-2.dobar osjecaj wrote:Meni je ljeti pakao jedino radni prostor koji je rashladjen preko svake mjere. Na poslu usred ljeta moram navuci toplu odjecu i stalno kasljem, kad izadjem vani imam osjecaj da mi u krvi pucketa kao kad komad leda ubacis u casu vode.