Neizdrživa vrućina
Moderator: O'zone
#1751 Re: Neizdrživa vrućina
Ja jutros u saunu na 90° da vidis meraka kad izađeš na 40, pravo ti lakne 

#1752 Re: Neizdrživa vrućina
I još maj bio kišovit do kraja, nije bilo prelaza s manjih na veće temp. Ali u Mostaru i južnoj Hercegovini nisu problem vrući dani i temperature preko 40 ili 45, nego vruće noći. Recimo, sinoć je bilo 31 stepen cak poslije ponoći.90minut wrote:To je još gore što vec 2 godine nema pravih vručina i onda najednom pred " kraj " ljeta udari stvarni osjet jedno 43,maliq53 wrote:I meni vala cudno sto se ovoliko svi zale... Realno osim ovih zadnjih dva-tri dana uopste nije bilo prevrucih dana za neizdrzati. I ovo sad sto imamo trajace do srijede kada ce pasti temperaturashape of despair wrote:Ja ljepote, napokon ljeto kako treba i to sad tek 12.08. Još max 15 dana i eto jeseni i zime i ide kuknjava kako je hladno.
Jebem ti zimu, čisti auto, navlači po 5 slojeva, dok spremiš djecu treba ti pola sata, ovako ga u peleni i potkošulji vodam.
pa ovog ljeta nije bilo tropskih noći nikako, sve nešta osvježi
#1753 Re: Neizdrživa vrućina
Haha512MB wrote:Ja jutros u saunu na 90° da vidis meraka kad izađeš na 40, pravo ti lakne

#1754 Re: Neizdrživa vrućina
Pa izađi iz hlada, ko te tjera u hlad na tim temperaturamasalik79 wrote:Ovdje, gdje sam sada, u ovo doba je normala 40' "u hladu".
Ekstrica

#1755 Re: Neizdrživa vrućina
Kod mene 40. Ali duva vjetrić neki, pa nije strašno 

#1756 Re: Neizdrživa vrućina
Vjetar piri pa se smiri 

#1757 Re: Neizdrživa vrućina
512MB wrote:Vjetar piri pa se smiri
Hodaju po Izmiru, ja u hotelu. Je li Koki tvoj klon bio?

- Nivelacija
#1758 Re: Neizdrživa vrućina
Da Bog da nikad temperatura ne presla 25 stepeni, a onaj ko ovo voli u kuci mu iznad glave grijalo sunce
#1759 Re: Neizdrživa vrućina
Nivelacija wrote:Da Bog da nikad temperatura ne presla 25 stepeni, a onaj ko ovo voli u kuci mu iznad glave grijalo sunce

Fakat!
#1760 Re: Neizdrživa vrućina
Sto jes'-jes'zrakomlat wrote:Pa izađi iz hlada, ko te tjera u hlad na tim temperaturamasalik79 wrote:Ovdje, gdje sam sada, u ovo doba je normala 40' "u hladu".
Ekstrica

#1761 Re: Neizdrživa vrućina
Ne kužim, jeko KokiSaraFina wrote:512MB wrote:Vjetar piri pa se smiri

#1762 Re: Neizdrživa vrućina
512MB wrote:Ne kužim, jeko KokiSaraFina wrote:512MB wrote:Vjetar piri pa se smiri
(Ne)važno

#1763 Re: Neizdrživa vrućina
Vrućina Sara, vrućina 

#1764 Re: Neizdrživa vrućina

..zar nije normalno za avgust...
- Trafalgar Law
#1765 Re: Neizdrživa vrućina
Izdrži Saliče.

#1766 Re: Neizdrživa vrućina
Ma zatvoris grilje, napravish promaha klimu, i lagano se krckas dok ne pomislis da ces da crknes, onda se malo istushiras, skvasis kosu i susis na promaji.
-
#1767 Re: Neizdrživa vrućina
u haustoru zgrade najljepše
- Miss Moonlight
#1768 Re: Neizdrživa vrućina
Ja razmisljam da se ispalim negdje u prirodu i tešku hladovinu. Samo ne znam kako cu izlazak iz haustora i ulazak u auto prezivjeti 

- ho oponopono
#1769 Re: Neizdrživa vrućina
...taman nacrto im se razlog za još zajednu u nizu kuknjava...
...jebala vas vrućina da vas jebala...kad puše i kad je zima, jooj brrrr smrzotine...kad nema frajera/djevi jooj tegoba suša bolan ...sad opekotine...kukajte samo kukajte....

#1770 Re: Neizdrživa vrućina
Nije u Sarajevu ovako bilo par godina vec cini mi se 2016 je zadnji put bilo 10tak,15 baš tropskih ovako dana.moonca wrote:![]()
..zar nije normalno za avgust...
Jucer i danas je prvi put dakle nakon 2 ljeta da prži.
- Guadalajara
#1771 Re: Neizdrživa vrućina
kukam==postojimho oponopono wrote:...taman nacrto im se razlog za još zajednu u nizu kuknjava......jebala vas vrućina da vas jebala...kad puše i kad je zima, jooj brrrr smrzotine...kad nema frajera/djevi jooj tegoba suša bolan ...sad opekotine...kukajte samo kukajte....

#1772 Re: Neizdrživa vrućina
Guadalajara wrote: kukam==postojim

#1773 Re: Neizdrživa vrućina
Samo se sjetim jeb. januara i kazem "nalozi jos"! 

- Trafalgar Law
#1774 Re: Neizdrživa vrućina
Neka nesrećo oznio se dabogda....pirmin wrote:Samo se sjetim jeb. januara i kazem "nalozi jos"!

#1775 Re: Neizdrživa vrućina
Tako ja po zimi kad se smrzavam samo se sjetim ovih paklenih vrucina i odmah mi je laksepirmin wrote:Samo se sjetim jeb. januara i kazem "nalozi jos"!

Meni samo daj jesen, zimu, proljece