statixx wrote:I kako izgleda to kada vam kosulja pokupi sav znoj...
Kako li tek mirise
statixx wrote:I kako izgleda to kada vam kosulja pokupi sav znoj...
Moj muha, ovo mescini sve zenskinje, samo se izdaju da su muskinjemuha_sa wrote:-jojjest hladno--šta obuc
![]()
-jojjest vruce--šta obuc
![]()
-što vala ova kiša ne padne više--ubi ova suša![]()
-a ove kiše dosadne, ko je volio u kuci mu padala
nastavite niz
Tomahawk11 wrote:Moj muha, ovo mescini sve zenskinje, samo se izdaju da su muskinjemuha_sa wrote:-jojjest hladno--šta obuc
![]()
-jojjest vruce--šta obuc
![]()
-što vala ova kiša ne padne više--ubi ova suša![]()
-a ove kiše dosadne, ko je volio u kuci mu padala
nastavite niz![]()
Meni klima ne odgovara jer glava zaboli ubi. Vise volim vrucine nego neprirodnu hladnocuzlo zlo wrote:nova klima je tu i novi jastuk za pod guzicu, može se sjedit pod klimom do jeseni
travar wrote:avetinja wrote:Uvijek sam više volio zimu nego ljeto. Ako bih mogao da biram, vrijeme bih zaustavio u oktobru.![]()
Inače preferiram jesen (bez kiše, ako je moguće) i početak proljeća.
Kad mi je hladno uvijek mogu nabaciti deblju odjeću, dok ljeti mogu komotno go hodati i opet mi bude prevruće.
Travaru, proljeće mi nije toliko drago. Ujutru hladno, popdne vruće, navečer hladno. Izađeš u jakni, pa je skineš oko 12, pa opet obučeš. Još sve boleštine krenu u proljeće.arslanica wrote:travar wrote:avetinja wrote:Uvijek sam više volio zimu nego ljeto. Ako bih mogao da biram, vrijeme bih zaustavio u oktobru.![]()
Inače preferiram jesen (bez kiše, ako je moguće) i početak proljeća.
Kad mi je hladno uvijek mogu nabaciti deblju odjeću, dok ljeti mogu komotno go hodati i opet mi bude prevruće.![]()
kad je hladno - dekica, neki čaj .. ali kad je vruće, gdje ću onda ... šta ću onda![]()
meni optimalno do +10 stepeni
nek glava malo i boli ali da se ne skuhamtriconja wrote:Meni klima ne odgovara jer glava zaboli ubi. Vise volim vrucine nego neprirodnu hladnocuzlo zlo wrote:nova klima je tu i novi jastuk za pod guzicu, može se sjedit pod klimom do jeseni
samo da ima malo svježine ... inače se ne moRe diHatiavetinja wrote: Arslanice, mogu izdurati do 15, poslije kreće nervoza.![]()
Najgore je kad se sparina nabije. Kad udahneš, kao da si popi gutljav ode, tolika bude vlažnost zraka.
Ja samo na plazi ne nosim potkosuljuTomahawk11 wrote:Pamucna, ali nosim samo do proljeca._BataZiv_0809 wrote:Ili nisi navikao ili ti nije pamucna.Tomahawk11 wrote:
Hoce mi nesto biti kad se zalijepi za mene.
Ljeti moze, ali ono u varijanti ala pamucna majica/kimono, kako ko zove.
Ali potkosulj i nesto preko, ne.
Ja na plazu idem samo u potkosuljiNepass wrote: Ja samo na plazi ne nosim potkosulju
Depresivno, pad imunitetaSSemir wrote:od maja do kraja augusta treba da bude 25+. dok je toplog i lijepog vremena ja zivim i uzivam. kisa i zima su mi samo prezivljavanje. ne mogu da funkcionisem po zimi, pa to ti je...
ides li na posao po zimi, izlazis li medju svijet, odes li po drva napolje..ili po cijeli dan sjedis pored kamina u kojem pucketa vatra_BataZiv_0809 wrote:Vikendica, okolo sve bijelo, vatra u kaminu pucketa i uz par blagih lampi obasjava prostoriju
Nije vam lahko... ja u Sarajevu crkavam na današnjih 27 stepeni, dišem na škrge, na poslu nemam klime a radim sa ljudima sa njih 100 do 150 dnevnopukepuke wrote: Oj vidjela bih vas da ste ovamo južnije na 35 u plusu dan za danom... Sjediš u klimatiziranom cijeli dan jer je pogibeljno izaći vani i čekaš da sunce zađe. Kad sunce zađe, nadaš se olakšanju, a kad onda krene iz betona isijavati...
Lijepa Bosna, kad uđeš u hlad, osjetiš da si ušao u hlad...
Isto se odnosi i na plaze.SSemir wrote:ides li na posao po zimi, izlazis li medju svijet, odes li po drva napolje..ili po cijeli dan sjedis pored kamina u kojem pucketa vatra_BataZiv_0809 wrote:Vikendica, okolo sve bijelo, vatra u kaminu pucketa i uz par blagih lampi obasjava prostorijuzivot je drugaciji bato od tog opisanog