Nego, mozemo li mi dobiti Spance?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
violentjack
#1 Nego, mozemo li mi dobiti Spance?
Nego, mozemo li mi dobiti Spance?
Jos 20-tak dana do odlucujuce utakmice po meni sa Spanijom
Sta mislite onako ozbiljno, mozemo li dobiti Spaniju ili je ovo sa Francuskom bila neka nasa luda sreca?
Ja sam srecan i sa remijom..kod mene je bod ko kuca, ali da li se moze vise i bolje od bobe?
Ne znam, sta mislite?
Jos 20-tak dana do odlucujuce utakmice po meni sa Spanijom
Sta mislite onako ozbiljno, mozemo li dobiti Spaniju ili je ovo sa Francuskom bila neka nasa luda sreca?
Ja sam srecan i sa remijom..kod mene je bod ko kuca, ali da li se moze vise i bolje od bobe?
Ne znam, sta mislite?
-
violentjack
Imali su ipak 3 veterana od prije
I jednog od boljih napadaca Tiery
Zizou je star, mora se naci neki novi Zizou
I jednog od boljih napadaca Tiery
Zizou je star, mora se naci neki novi Zizou
-
winetou
Spanci su uvijek efikasni u kvalifikacijama a i bolje da oni pobijede. Necu valjda gledati kilave Bosance kako se vuku po terenu na SP kad su Spanci daleko bolji za gledati.
U ime fudbala neka Spanci pobijede.
Najgore ekipe na SP i EP koje sam gledao bili su poput BiH npr. Slovenija i Norveska.
Najgore ekipe na SP i EP koje sam gledao bili su poput BiH npr. Slovenija i Norveska.
- Ergot
Na lomacu s njim!winetou wrote:Spanci su uvijek efikasni u kvalifikacijama a i bolje da oni pobijede. Necu valjda gledati kilave Bosance kako se vuku po terenu na SP kad su Spanci daleko bolji za gledati.
-
winetou
SlobodnoNa lomacu s njim!
I sta treba da kazem? Divni smo, najbolji smo
BiH reprezentacija je prava amaterska ekipa. Kad je BiH odigrala dvije utakmice u istom sastavu? Povremeni dobri rezultati meni nisu dovoljni da mislim dobro o BH fudbalu ili sportu uopste.
Trebamo odustati i od olimpijade i biti prva drzava koja se povukla dobrovoljno, barem u necemu da budemo primjer drugima.
-
Ahmed.ibn.Fahalan
Ne možemo
-
Ahmed.ibn.Fahalan
Ali SCG i Belgiju možemo