Treba mi nesto dobro i efikasno, sto se ljepote tice ja sam dovoljan
Negdje na pola puta izmedju trice i cetvorke
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
_BaykoNoor_
#1 Negdje na pola puta izmedju trice i cetvorke
Sta kupiti kvalitetno, da je dobre limarije, finog motora, siroko unutra i da super slusa naredne dvije godine. Da se ne krade previse, da mu nisu dijelovi preskupi? Misljenja molim...

-
kalesijski slavuj
#4 Re: Negdje na pola puta izmedju trice i cetvorke
sto se limarije i motora tice uzmi VOLVO, da se u inostranstvu uzeti za male pare!_BaykoNoor_ wrote:Sta kupiti kvalitetno, da je dobre limarije, finog motora, siroko unutra i da super slusa naredne dvije godine. Da se ne krade previse, da mu nisu dijelovi preskupi? Misljenja molim...
Treba mi nesto dobro i efikasno, sto se ljepote tice ja sam dovoljan![]()
![]()
![]()
-
_BaykoNoor_
ma jok, ja se samo tako cesljampitt wrote:Ma ti si za snagu (konje) dobar:D:D
Ma nek je novije i da nije puno preslo.
@ Zadig nas dvojica u autu bi bili kao ljepotica i zvijer. ja sam ljepotica naravno
Nego, zaboravih napomenuti da bi cijena trebala biti negdje izmedju tri i cetiri milje maraka.
-
_BaykoNoor_
kakve su fieste ili seati za te pare?
nesto kontam slabo ce se kakav G 2 dizel dobar naci po toj cijeni...
nesto kontam slabo ce se kakav G 2 dizel dobar naci po toj cijeni...
-
_BaykoNoor_
mene je g 2 benzin 1.6 odlicno slusao, sa dizelom nemam bas nekih iskustava. nego ta 1.1. fiesta koliko je to KS sa tom kubikazom, negdje oko 60-65?Qler wrote:g2d je jedno veliko sranje od auta, to je moje subjektivno misljenje.
a sad, mislim da mozes naci finu fiestu oko 90 godista, mladju 1.1i, vozio sam se sa jednom do neuma preko svitave, i iznenadila me
-
nineac
Kupi Corsu ako ces tu klasu auta, ona s epokazala najboljom. Gledaj da uzmes 1.4 OHC motor sa 64 ks. Nema problema ako pukne zupcasti, koji usput kosta 11 km, dvoventilac je tako d aje snazna u niskom podrucju okretaja, a trosi malo. Inace najbolje s epokazala jer ima izuzetno izdrzljiv trap, sto je za nase uslove vrlo vazno!
-
kalesijski slavuj
sto ce mu tako mocno i brzo auto?nineac wrote:Kupi Corsu ako ces tu klasu auta, ona s epokazala najboljom. Gledaj da uzmes 1.4 OHC motor sa 64 ks. Nema problema ako pukne zupcasti, koji usput kosta 11 km, dvoventilac je tako d aje snazna u niskom podrucju okretaja, a trosi malo. Inace najbolje s epokazala jer ima izuzetno izdrzljiv trap, sto je za nase uslove vrlo vazno!
-
_BaykoNoor_
Gledao sam fieste i corse. Nesto corsama nisu bas nesto limarijom iznad obrva, hrdja probija. Fiesta je bila jedna 1.8D 3800 km 90to godiste pa sve kontam da nije kakva ubleha. Nego valjaju li ista fiati, kakvi su se oni pokazali kod nas?