nicaze_072 wrote:Da se razumijemo gade mi se oba lika u baladi.
Ali tesko je ne primjetiti da je Fazlija pokusao pogoditi Backovica, a zamalo mu ubio suprugu!
Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
-
itekako
#576 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
- sinuhe
#577 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Fazlija u Minhenu 2010 zauzeo 24 mjesto a Skaljo u juniorskoj konkurenciji 40 mjesto.
- Comrad
#578 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Ma ona skupstina je smijesna. Kad god sam gledao dodje mi da placem koji su to uhljupi. Pa mogu misliti sta rade kad nema kamera, tj. sta ne rade.
Dodjeljuju ljudi sebi komisije, pausale, malo se pokoskaju i dovidjenja...
Zalosno je sto je narod toliko upio tu foru sa strankama, da se sada sve preko toga gleda. Ma da mi je babo rodjeni ne bi ga branio zbog neke stranacke pripadnosti...al nas narod ovce kakvih nema u australiji.
Dodjeljuju ljudi sebi komisije, pausale, malo se pokoskaju i dovidjenja...
Zalosno je sto je narod toliko upio tu foru sa strankama, da se sada sve preko toga gleda. Ma da mi je babo rodjeni ne bi ga branio zbog neke stranacke pripadnosti...al nas narod ovce kakvih nema u australiji.
-
Bodkin
#579 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
a izrazavaju se kao kocijasi najgori. kao zenturace sa saltera u opstini i kao domari...fuj na sta ono lici. nije ni cudo da je grad u teskom kur** kad ga onakvi nepismeni idioti vode.fuj jos jednom!Comrad wrote:Ma ona skupstina je smijesna. Kad god sam gledao dodje mi da placem koji su to uhljupi. Pa mogu misliti sta rade kad nema kamera, tj. sta ne rade.
Dodjeljuju ljudi sebi komisije, pausale, malo se pokoskaju i dovidjenja...![]()
![]()
-
jasa
#580 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Prica raja da su ulice Londona bile puste za vrijeme Fazlijinog takmicarskog dijela 
-
alanskoda
#581 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
jasa wrote:Prica raja da su ulice Londona bile puste za vrijeme Fazlijinog takmicarskog dijela
je li to sve sto imas reci?
- Adriatic
#582 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Imaš li još koji neoborivi argument o Fazliji i njegovoj pljački, nepotizmu........?jasa wrote:Prica raja da su ulice Londona bile puste za vrijeme Fazlijinog takmicarskog dijela
-
jasa
#583 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Vrati se par stranica unazad .. dovoljno sam rekao.alanskoda wrote:jasa wrote:Prica raja da su ulice Londona bile puste za vrijeme Fazlijinog takmicarskog dijela
je li to sve sto imas reci?
Ovo drugo je Dzeko rekao a narodna masa potvrdila
-
dječak sa šibicama
#584 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Dzeko je u Manchesteru, ne Londonu.
- Gandalf
#585 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
ova šarada je najviše pogodila onog Milanskog studenta i kvaziumjetnika - po svom dobrom običaju Fazlija je pogodio ono što nije gađao, tj, anđela s greškom
umjesto babe mu moraliste i poštenjaka - Fazlija k'o Torres, urijetko i pogodi, al' kad pogodi priča se o tome danima 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#586 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
stani veljača ..ne napada niko Zagija kao pripadnika ARBiH već kao lopova...hebemu mater pa i ja sam bio pripadnik te posrane Armije, invalid sam, pa mi ne rade djeca u Telekomu, živim kao podstanar u rodnom gradu, sam sebi plaćam školovanje u BiH (da ne spominjem Milano) i kad sam se zaposlio srećom nisam napisao da sam bio pripadnik ARBiH, niti RVI i kasnije donio papir da sam invalid hladno su mi rekli da su znali ne bi ni dobio posaoveljaca wrote:-LIBERO- wrote:Pa rekao si, da je ova prozivka zapravo jednaka onoj prozivci za Dobrovoljacku, sto je po tebi, i jedno i drugo, laz i podmetanje?veljaca wrote:
?
Nisi li ga na taj nacin direktno branio?
Ti mislis da je Zaimov sin dobio poziv od Telekoma sa biroa samo zato sto je Zaim bivsi pripadnik ARiH?
Da je Bogdo to razlog i rezon, a svi znamo da je zapravo taj razlog i rezon, protuusluga Backovicu, koji je digao ruku za novu parlamantarnu vecinu, od strane SDA & CO.I nije on, i ovaj slucaj, jedini primjer ..i to isto svi dobro znamo.
Ti si znao biti, najcesc, jako racionalan ..ne postavljaj se u ovu pricu kroz neki subjektivni/emotivni aspekt. Po meni, fulas temu i poentu
![]()
Kao prvo hvala na lijepom misljenu o meni. Iako je ovo sve virtualno - lijepo je znati da neko ima lijepo misljenje o meni.
Priznajem - ponijele su me emocije. Branim uvijek - ne samo u ovom slucaju - PATRIOTE i one koji su zajedno sa mnom BRANILI Drzavu Bosnu i Hercegovinu. To je jace od mene.
A ako pogledas malo detaljnije - moja opaska o Dobrovoljackoj je bila nakon nekoliko napada forumasa upravo na tom fonu - napada Backovic - Zagija - kao pripadnika Armije BiH ( barem sam ja tako shvatio ).
Nikada, nikada ( a to sam ti i pokusao reci u par navrata ) ne bih halalio nikome ( pa ni svome prvom saborcu ) za lopovluk, kriminal i sve sto je stetno za Drzavu Bosnu i Hercegovinu. Jesam za zasluge, ali sam i za zestoko kaznjavanje svega sto se dokaze.
Sto se tice Fazlije - meni je on ljigavac koji skoro na svakoj Skupstini KS ima neki gaf, a sve u stilu da bude veci "katolik od Pape" ili da ( prevedeno ) se pokusa uvuci u sup.k svome sefu Zlaji. Uvijek sam mrzio te uvlakace i ljude koji gaze preko mrtvih. Pogotovo ako je ovo istina vezano z anjegov stan. Volio bih kada bi to neko iz SDP-a vidio i reagovao.
A da nemam nista protiv SDP-a - pokazao sam to na zadnjim izborima, kada sam im dao glas - zbog svoga saborca koji je bio na listi i sa kojim zajedno sam se ganjao sa cetnicima po cukama nase prelijepe domovine.
ovo ispada da smo se, izgleda i ja, i jedno 100.000 ovakvih levata poput mene, BORILI NA POGREŠNOM MJESTU! ili smo bili u pogrešnoj vojci
pa danas ja šupak, a Deen je ljudina
Last edited by JoseMujica on 31/01/2013 11:55, edited 1 time in total.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#587 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Dobar post, nasmija se pravoGandalf wrote:ova šarada je najviše pogodila onog Milanskog studenta i kvaziumjetnika - po svom dobrom običaju Fazlija je pogodio ono što nije gađao, tj, anđela s greškomumjesto babe mu moraliste i poštenjaka - Fazlija k'o Torres, urijetko i pogodi, al' kad pogodi priča se o tome danima
- uglavnomja
#588 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
JoseMujica wrote:
stani veljača ..ne napada niko Zagija kao pripadnika ARBiH već kao lopova...hebemu mater pa i ja sam bio pripadnik te posrane Armije, invalid sam, pa mi ne rade djeca u Telekomu, živim kao podstanar u rodnom gradu, sam sebi plaćam školovanje u BiH (da ne spominjem Milano) i kad sam se zaposlio srećom nisam napisao da sam bio pripadnik ARBiH, niti RVI i kasnije donio papir da sam invalid hladno su mi rekli da su znali ne bi ni dobio posao![]()
![]()
ovo ispada da smo se, izgleda i ja, i jedno 100.000 ovakvih levata poput mene, BORILI NA POGREŠNOM MJESTU! ili smo bili u pogrešnoj vojci
-
Innovation
#589 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Procitaj post od Treebeard-a na 13. stranici, pa nam reci kakvi su argumenti .Adriatic wrote: Imaš li još koji neoborivi argument o Fazliji i njegovoj pljački, nepotizmu........?
- It_is_a_Leclerc
#590 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Pitanje - Zbog čega Nedžad Fazlija pljuje Olimpijski komitet BIH, kad je stalni član istog, za što i prima mjesečnu naknadu u iznosu od 770 KM ?
-
jasa
#591 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Momak je izgleda Fazlijin rodjak pa je morao stati u odbranu .. postujem 
- veljaca
#592 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Evo stao sam ....JoseMujica wrote: stani veljača ..ne napada niko Zagija kao pripadnika ARBiH već kao lopova...hebemu mater pa i ja sam bio pripadnik te posrane Armije, invalid sam, pa mi ne rade djeca u Telekomu, živim kao podstanar u rodnom gradu, sam sebi plaćam školovanje u BiH (da ne spominjem Milano) i kad sam se zaposlio srećom nisam napisao da sam bio pripadnik ARBiH, niti RVI i kasnije donio papir da sam invalid hladno su mi rekli da su znali ne bi ni dobio posao![]()
![]()
Pregledaj nekoliko stranica unazad, pa ces vidjeti da se dotaklo i toga dijela Zagija kao pripadnika ARBiH. Na to sam ja reagovao. I uvijek cu stititi patriote koji su od 92 - 96 bili sa puskama po rovovima a ne podrumase i ne agresore. To je jace od mene. A i tebi kazem - ne mislim nikome pa ni njemu halaliti ( kako jedan forumas rece ) za lopovluke, kradje i nepravilnosti. Pa ni svome prvome kolegi koji me je ( a i ja njega ) pratio po cukama nase Drzave Bosne i Hercegovine, kada smo se ganjali ( ili kako neko rece " cerali ( od onog cuvenog "ceracemo se mi jos" )) sa cetnicima..
Nadam se da si ovo rekao u afektu : "ovo ispada da smo se, izgleda i ja, i jedno 100.000 ovakvih levata poput mene, BORILI NA POGREŠNOM MJESTU! ili smo bili u pogrešnoj vojci." Jer ko god da se borio protiv agresora i za Drzavu Bosnu i Hercegovinu - nije na pogresnom mjestu.
I ja ovdje ne spominjem i ne branim Deena - nego Zagija Backovica, kao pripadnika Armije BiH ( jer ponovo navodim - ako ti nije mrsko procitaj ranije stranice ) koga su neki zlonamjerni za to ovdje napali.
I dobronamjerno te savjetujem ili molim - ne zovi Armiju Drzave Bosne i Hercegovine - posranom. To je ono sto i zele neprijatelji ove zemlje. A ona to nije ni bila, niti ce.
A za ovo : "i kad sam se zaposlio srećom nisam napisao da sam bio pripadnik ARBiH, niti RVI i kasnije donio papir da sam invalid hladno su mi rekli da su znali ne bi ni dobio posao" - i to ti je dokaz da su podrumasi i pobjegulje debelo uspjeli da se uhljebe - na zalost.
- JoseMujica
#593 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
sve što je napisano stoji u kontekstu toga što su neki likovi masno i protivzakonito naplatili pripadnost ARBiH i danas kao nova klasa žive na grbači svih nas i još imaju obraza da HEBU MATER SVIMA a namiri li su tri koljena, dok 15 miliona iz Narodne banke vratismo svi mi....i izio vuk magarcaveljaca wrote:
Evo stao sam ....
Pregledaj nekoliko stranica unazad, pa ces vidjeti da se dotaklo i toga dijela Zagija kao pripadnika ARBiH. Na to sam ja reagovao. I uvijek cu stititi patriote koji su od 92 - 96 bili sa puskama po rovovima a ne podrumase i ne agresore. To je jace od mene. A i tebi kazem - ne mislim nikome pa ni njemu halaliti ( kako jedan forumas rece ) za lopovluke, kradje i nepravilnosti. Pa ni svome prvome kolegi koji me je ( a i ja njega ) pratio po cukama nase Drzave Bosne i Hercegovine, kada smo se ganjali ( ili kako neko rece " cerali ( od onog cuvenog "ceracemo se mi jos" )) sa cetnicima..
Nadam se da si ovo rekao u afektu : "ovo ispada da smo se, izgleda i ja, i jedno 100.000 ovakvih levata poput mene, BORILI NA POGREŠNOM MJESTU! ili smo bili u pogrešnoj vojci." Jer ko god da se borio protiv agresora i za Drzavu Bosnu i Hercegovinu - nije na pogresnom mjestu.
I ja ovdje ne spominjem i ne branim Deena - nego Zagija Backovica, kao pripadnika Armije BiH ( jer ponovo navodim - ako ti nije mrsko procitaj ranije stranice ) koga su neki zlonamjerni za to ovdje napali.
I dobronamjerno te savjetujem ili molim - ne zovi Armiju Drzave Bosne i Hercegovine - posranom. To je ono sto i zele neprijatelji ove zemlje. A ona to nije ni bila, niti ce.
A za ovo : "i kad sam se zaposlio srećom nisam napisao da sam bio pripadnik ARBiH, niti RVI i kasnije donio papir da sam invalid hladno su mi rekli da su znali ne bi ni dobio posao" - i to ti je dokaz da su podrumasi i pobjegulje debelo uspjeli da se uhljebe - na zalost.
Backović je TOP primjer takve pijavice i njegov sinčić potroši više mjesečno na cipelice nego što je iznos moje invalidnine 60% invalida ARBIH...a kad dođe MMF onda se ne kreše s budžeta Deen Backović i njemu slični nego moja invalidnina.
Last edited by JoseMujica on 31/01/2013 12:24, edited 1 time in total.
- Obuca9
#594 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Najjači je ovaj što je povjerovao da je ono fakat Fazlijin dnevnik
Idol, šah, kralj, car, mat.
I kako će nam biti bolje u državi, kad nam takvi kao on izlaze na izbore i glasaju za ovakve kao što su Fazlija, Backović i ostali.
Idol, šah, kralj, car, mat.
I kako će nam biti bolje u državi, kad nam takvi kao on izlaze na izbore i glasaju za ovakve kao što su Fazlija, Backović i ostali.
-
HM 2011
#595 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Prema izvjeptaju o radu skupštine KS
dostupnom na to je samo za 1 tri mjeseca 2012....
http://www.cci.ba/download/docs/Izvjest ... 1007c50e9e
Nedžad Fazlija je član 3 komisije
prima oko 2200 KM plate od skupštine KS
5 puta prisutan 0 izostanaka 0 kašnjenja - Uporedni podaci prikazuju grešku
diskusija 8
pitanja za tačke dnevnog reda 2
poslanička pitanja 4
poslaničke inicijative 0
replika 1
krivi navod 2
Zaim Backović je član 2 komisije
prima oko 800 KM plate plate od skupštine KS
5 puta prisutan 4 puta izostao 450 minuta kasnio - Uporedni podaci prikazuju grešku
diskusija 23
pitanja za tačke dnevnog reda 9
poslanička pitanja 3
poslaničke inicijative 4
replika 5
krivi navod - nije uneseno
Fazlija nije imao pravo spočitavati bilo šta Zaimu....
Svaka diskusija koju je Zaim započeo ne bi ostala "Populizam" da je taj isti fazlija mrdnuo malo pa razmislio kako da promjeni stanje pa da Zaim više nema šta da priča jer je sve uredno - ali - hajmo ga malo pitati za ženu, djete, drugo djete.....
to mene nervira i to boli - i to je sramotno - jer to je ono što me interesuje od poslanika i to bi i vas trebalo interesovati od poslanika......
nije šala nije zezancija
UOZBILJITE SE KAO KOMENTATORI !
Jedan fazlija ušutkava jednog Zaima iz manjinske stranke ------------------------ a vi većinom - gro - ga podržavate u tome.....
dostupnom na to je samo za 1 tri mjeseca 2012....
http://www.cci.ba/download/docs/Izvjest ... 1007c50e9e
Nedžad Fazlija je član 3 komisije
prima oko 2200 KM plate od skupštine KS
5 puta prisutan 0 izostanaka 0 kašnjenja - Uporedni podaci prikazuju grešku
diskusija 8
pitanja za tačke dnevnog reda 2
poslanička pitanja 4
poslaničke inicijative 0
replika 1
krivi navod 2
Zaim Backović je član 2 komisije
prima oko 800 KM plate plate od skupštine KS
5 puta prisutan 4 puta izostao 450 minuta kasnio - Uporedni podaci prikazuju grešku
diskusija 23
pitanja za tačke dnevnog reda 9
poslanička pitanja 3
poslaničke inicijative 4
replika 5
krivi navod - nije uneseno
Fazlija nije imao pravo spočitavati bilo šta Zaimu....
Svaka diskusija koju je Zaim započeo ne bi ostala "Populizam" da je taj isti fazlija mrdnuo malo pa razmislio kako da promjeni stanje pa da Zaim više nema šta da priča jer je sve uredno - ali - hajmo ga malo pitati za ženu, djete, drugo djete.....
to mene nervira i to boli - i to je sramotno - jer to je ono što me interesuje od poslanika i to bi i vas trebalo interesovati od poslanika......
nije šala nije zezancija
UOZBILJITE SE KAO KOMENTATORI !
Jedan fazlija ušutkava jednog Zaima iz manjinske stranke ------------------------ a vi većinom - gro - ga podržavate u tome.....
- JoseMujica
#596 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
nabijem ja i jednog i drugog lopinaša na ...... 
- bilo koje
#597 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
A za ovo : "i kad sam se zaposlio srećom nisam napisao da sam bio pripadnik ARBiH, niti RVI i kasnije donio papir da sam invalid hladno su mi rekli da su znali ne bi ni dobio posao" - i to ti je dokaz da su podrumasi i pobjegulje debelo uspjeli da se uhljebe - na zalost.[/quote]
Armija BiH nije bila posrana od 92-95. Kasnije su se dobro posrali na nju. A zalosno je sto se medju ovim seratorima nalazi dobar broj onih koji su bili borci u tom periodu. Sad su se prodali za saku dolara.
A za ovo : "i kad sam se zaposlio srećom nisam napisao da sam bio pripadnik ARBiH, niti RVI i kasnije donio papir da sam invalid hladno su mi rekli da su znali ne bi ni dobio posao" - i to ti je dokaz da su podrumasi i pobjegulje debelo uspjeli da se uhljebe - na zalost.[/quote]
Armija BiH nije bila posrana od 92-95. Kasnije su se dobro posrali na nju. A zalosno je sto se medju ovim seratorima nalazi dobar broj onih koji su bili borci u tom periodu. Sad su se prodali za saku dolara.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#598 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Nevoljko ali sasvim nevoljko Fazlija !
Ne zato što Fazlija griješi , on je 1000 % UPRAVU , Backović je klasičan primjer nosioca "uspješne i demokratske" postratne bh. porodice (svakodnevnice) za koju su se borile izborile "patriote" njegovog formata.
Ostale bosanskohercegovačke patriote nažalost nemaju priliku javno da kažu kako su rasturali četnička jezgra , kako su goloruki branili svoju zemlju (gradove,šume,planine) kako su bili časni i plemeniti. Ostale bosanskohercegovačke patriote u trećoj dobi "lutaju" između statusa "čekanja" i penzije , nenavikle na tranzicioni kapitalizam koji su im Backović(i) nametnuli , boluju od PTSP-ija , imaju hiljadu problema , djeca su u inostranstvu ili žive teže od njih.
Takve patriote šute i moraju trpiti raznorazne polubesmislene izlive "patriotizma ala Backović" i gladuju...ne u Ferhadiji ali već u Klodvorskoj postaje gušće...o ostatku zemlje (Tuzla,Zenica,Bihać) da ne pričamo...e zbog takvih patriota istinski PODRŽAVAM FAZLIJU. Uopšte me ne zanimaju njegovi motivi , ne zanima me njegov vlastiti "šupljikat" niti zlouporabe , pogodio je u metu. Bravo !!!
Ostale bosanskohercegovačke patriote su zaboravljene. Ulizice su na državnoj sisi ,a patriotama dijele sadaku umjesto da su im obezbijedili RADNA MJESTA ali ne može radno mjesto i dubok džep samozvanog "patriote" to ne ide a što je najgore , stranka koja je stvorila ovaj jad i čemer , suvereno i dalje uništava naše živote i potura nam indirektno "Backović patriotizam"..koji šamar svima nama koji volimo svoju zemlju...fuj...
Ne zato što Fazlija griješi , on je 1000 % UPRAVU , Backović je klasičan primjer nosioca "uspješne i demokratske" postratne bh. porodice (svakodnevnice) za koju su se borile izborile "patriote" njegovog formata.
Ostale bosanskohercegovačke patriote nažalost nemaju priliku javno da kažu kako su rasturali četnička jezgra , kako su goloruki branili svoju zemlju (gradove,šume,planine) kako su bili časni i plemeniti. Ostale bosanskohercegovačke patriote u trećoj dobi "lutaju" između statusa "čekanja" i penzije , nenavikle na tranzicioni kapitalizam koji su im Backović(i) nametnuli , boluju od PTSP-ija , imaju hiljadu problema , djeca su u inostranstvu ili žive teže od njih.
Takve patriote šute i moraju trpiti raznorazne polubesmislene izlive "patriotizma ala Backović" i gladuju...ne u Ferhadiji ali već u Klodvorskoj postaje gušće...o ostatku zemlje (Tuzla,Zenica,Bihać) da ne pričamo...e zbog takvih patriota istinski PODRŽAVAM FAZLIJU. Uopšte me ne zanimaju njegovi motivi , ne zanima me njegov vlastiti "šupljikat" niti zlouporabe , pogodio je u metu. Bravo !!!
Ostale bosanskohercegovačke patriote su zaboravljene. Ulizice su na državnoj sisi ,a patriotama dijele sadaku umjesto da su im obezbijedili RADNA MJESTA ali ne može radno mjesto i dubok džep samozvanog "patriote" to ne ide a što je najgore , stranka koja je stvorila ovaj jad i čemer , suvereno i dalje uništava naše živote i potura nam indirektno "Backović patriotizam"..koji šamar svima nama koji volimo svoju zemlju...fuj...
Last edited by sabina1 on 31/01/2013 12:38, edited 1 time in total.
- Adriatic
#599 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
HahahahahaInnovation wrote:Procitaj post od Treebeard-a na 13. stranici, pa nam reci kakvi su argumenti .Adriatic wrote: Imaš li još koji neoborivi argument o Fazliji i njegovoj pljački, nepotizmu........?
Mi ovdje pričamo o finansiranju DEEN-ovih bahanalija koje svi plaćamo, o zapošljavanju preko biroa (konkursa hehe), o bratu kriminalcu (viceguverneru ...ojjjj) iz CB BiH, a ti o ovome...
Ja mislio ti ozbiljan ....
- Paranoid
#600 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Svi bi mi na Backovićevom mjestu nastojali da svojoj djeci obezbjedimo što bolje uslove za život. Mislim da je napad na Backovića i njegovu porodicu konstruisana u samoj centrali SDP-a.. Kao najbolji kandidat za takav napad izabran je Fazlija koji je iskompleksirana osoba i koja svojom pojavom, kao i ironičnim govorom pokazuje da nije ništa bolji od ostalih ublehaša iz SDP-a.
Inače ko je pratio zasjedanja KS mogao je primjetiti često podmuklo medjusobno komentarisanje Fazlije i Segmendine na svaki javni istup zastupnika...
Inače ko je pratio zasjedanja KS mogao je primjetiti često podmuklo medjusobno komentarisanje Fazlije i Segmendine na svaki javni istup zastupnika...