Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
-
alanskoda
#151 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Moze li mi ko reci, je li Fazlija sta slagao? Ako nije koji ku... branite lopova.
- Tiger 033
#152 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Imali jos iko u BiH osim malog ZaJimovog da je BHtelekom pozv'o sa biroa
nek' se javi 
- veljaca
#153 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Kako puca pokusaj od strijelca, ima ovaj vic:kokuz_sa wrote:jebi ti to..puca Fazlija dobro..Cossack wrote:znam da nije politicki korektno ali...Paranoid wrote:..napokon tema i o "parkinsonovoj ručici"...![]()
![]()
odmah Zaimovu hanumu u bolnicu strpa a i jednim metkom i sina mu opali u Italiji![]()
![]()
Dabogda ti Fazlija bio u streljackom vodu ....
- Vitez Koja
#154 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
alanskoda wrote:Moze li mi ko reci, je li Fazlija sta slagao? Ako nije koji ku... branite lopova.
I mene to interesuje cijelo vrijeme????Sta je slagao N.F.?
-
Hoshnesh
#155 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Ti druze pucas ko Fazija. U prazno pucas sa tim karateom.Paranoid wrote:Spomenuo sam imena koji ne mogu doći do izražaja ne samo na OI..jer govorimo o normama koje važe i za veća takmičenja..matematicar_teski wrote:mozda zato sto karate nije olimpijski sportKaratisti :
Jasmin Kovačević,
Željko Zombra,
Meho Plavšić
Denis Kurtić.
Jasmin Kovačević je postao prvak svijeta u pojedinačnoj konkurenciji u kategorji do 80 kg, dok je Željko Zombra u kategoriji preko 80 kg osvojio treće mjesto.
Dizači tegova iz Konjica, kajakaši iz USK, karatisti iz TZ .....njihovi klubovi osvajaju norme, ali ne mogu na OI...zašto??
Pitaj ćelavog sdp-eovca..
Paranoid
![]()
Karate nije OI disciplina, ali je najzastupljeniji sportu u BiH posle nogometa..
Hebo sport koji ne smijes koristiti ni kao samoodbranu.
A onaj gubicar bi odmah nabijao besplatno i poslije se pita sto ga zovu pederom.
- @mba
#156 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
ah grdne moje rane partije i funkcionera...mozes sve komotno saprati kroz wc solju, pocevsi od vrha partije pa sve do samog dna...
zivio nam ZAIM
zivio nam ZAIM
- starii
#157 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
NEDZAD FAZLIJA & SDP - PERSONA NON GRATA 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#158 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
i jezicinu i dzep ! hajde reci konkretno sta se desilo i kako sa Unioninvestom i njegovom imovinom? u kakvom je talu bio sa Causevicem vlasnikom Teleoptica,pa onda Sinalca itd ? al jok cim je to Zaim i bio u Armiji zlato je,dusa od covjeka ! pa i moj je stari bio u Armiji i na prvoj liniji ali nije lopov nego je osjetio na svojoj kozi kakav je lopov Zaimaga !SA 071 wrote:Nema komitet para za perspektivne sportiste jer se pare potroše na Fazliju. Svaki put. Kako stvari stoje, mogao bi Fazlija biti prvi Olimpijac penzioner. Ne misli se on još bar 5 olimpijada povući.Paranoid wrote:Ma ne vadim se ba.. pišem zbog Fazlije i saveza...koji nije u stanju da plati odlazak naših sportista do Hr, da ne govorim o drugim destinacijama...insomnia78 wrote: Nemoj se sad vaditi.
Doslo je do provale
s' moje sokocalo
Ja koliko sam čuo i koliko mi je poznato, Zaim je bio jedan od rijetkih naših političara koji je bio i borac u ABiH. Ne u logistici, već u borbi i bio je teško ranjen. Eh sad, ovi što ga prozivaju da je bio u podrumu i sl. mislim da svjesno obmanjuju svijet kako bi svog palamudana Fazliju koliko toliko oprali. Može se Zaimu ponešto i prigovoriti, ali to nikako. Sada što ima jezičinu pa ga ne vole, to je druga stvar...
- uglavnomja
#159 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
kokuz_sa wrote:pozvali ga s biroa u telekomTiger 033 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobio bjanko pozivnicu
-
SA 071
#160 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Rekao je pozvali ga sa biroa da se javi na konkurs. Koliko god zvuči nevjerovatno, ima drugačije značenje od ovoga što si ti napisaokokuz_sa wrote: pozvali ga s biroa u telekom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
HM 2011
#161 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
NIje šta je slagao - nego šta je prešutio.Vitez Koja wrote:alanskoda wrote:Moze li mi ko reci, je li Fazlija sta slagao? Ako nije koji ku... branite lopova.
Prvo od sebe krene čovjek - pa onda dalje korača od svoje partije - pa ide dalje.....pa tek kada sve bude kompletno - onda kaže........ Mi bezgriješni bismo da zamolimo griješnog da se ne uključuje u raspravu jer je griješan, ili ako nije on onda je njegova žena, ili djeca, ili unuci a može i u drugu stranu od zla oca od gore matere, kakvi su mu djedovi bili i slično....
Baš argumenti za skupštinskih klupa !
Last edited by HM 2011 on 30/01/2013 20:37, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#162 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Konkurs u Telecomu je nešto kao Jeti... nema naučnih dokaza da postojiSA 071 wrote:Rekao je pozvali ga sa biroa da se javi na konkurs. Koliko god zvuči nevjerovatno, ima drugačije značenje od ovoga što si ti napisao
- uglavnomja
#163 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
It_is_a_Leclerc wrote:Hajde, boga ti, šta ste se sprcali na @Paranoid.
Evo, reći ću vam ja ime i prezime osobe koja nije otišla na igre zbog "strijelca". Ime joj je Larisa Cerić. Nije imala normu zbog povrede prije kvalifikacija, ali je, kao najperspektivnije ime evropskog ženskog judoa, mogla vrlo lako dobiti pozivnicu da ide na OI, ali - ček' malo - pa BiH već ima dva sportaša sa pozivnicama. Ah, to je Fazlija ! I da se kladimo da bi djevojka prošla bolje od respektabilnog 40. mjesta "perspektivnog" zastupnika.
Ali - recite mi - zašto se Fazlija "the shooter" odlučio replicirati na temu nepotizam u visokom obrazovanju. Da stranka nema neke planove s njim i u tom polju ?
vi ne citate postove
fazlija je dobio pozivnicu mok-a
dobila je i ona plivacica ivana
larisa nije dobila, a zasto - pitajte mok, a ne fazliju
-
mali_balon
#164 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Fudo odlikas pa moze kanton da mu placa onu neku naknadu za kvazi umjetnike oj zemljo otvori se.
A sta se sad nesta pdercici uskofrcio, joj gdje je ona prije ratna jalija da ga nalema.
Cuj poslanika Backiovica sto prijeti, fazlija ce vidjeti ako mu se zenui sta desi, ja predstave, nek ostane kod kuce i nek cuva bolesnu zenu, a nekom drugom neka da poslancku platu. Sve predstava sve, hljeba i igara. A fazlija se usro kad je ovaj poceo prijetiti, da je sad pametan da ga tuzi za prijetnje.
Cuj sa biroa u telekom, jos sebi ne mogu doci eeee jadnicak godinu i 8 mjeseci cekao na birou
- kokuz_sa
#165 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
koga su to jos s biroa pozvali da se javi na konkurs u telekom?SA 071 wrote:Rekao je pozvali ga sa biroa da se javi na konkurs. Koliko god zvuči nevjerovatno, ima drugačije značenje od ovoga što si ti napisaokokuz_sa wrote: pozvali ga s biroa u telekom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja imam staza godinama na birou i sa SSS i sa VSS i nikad me nisu pozvali ni u komunalno a kamol u telekom da mi kazu da idem na konkurs
-
alanskoda
#166 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Hm a sto Zaim nije poceo od sebe? Cini mi se da je on prvi poceo.
- Vitez Koja
#167 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Slazem se....ali opet te pitam, sta je slagao?Koju je on laz izrekao? Ne interesuje me ni njegova partija ni sam Nedzad Fazlija....HM 2011 wrote:NIje šta je slagao - nego šta je prešutio.Vitez Koja wrote:alanskoda wrote:Moze li mi ko reci, je li Fazlija sta slagao? Ako nije koji ku... branite lopova.
Prvo od sebe krene čovjek - pa onda dalje korača od svoje partije - pa ide dalje.....pa tek kada sve bude kompletno - onda kaže........ Mi bezgriješni bismo da zamolimo griješnog da se ne uključuje u raspravu jer je griješan.
-
SA 071
#168 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Ja samo reagujem na ono da je bio u podrumu. U Unioninvestu je Zaim manjinski suvlasnik, možeš to provjeriti na capitalmarket.ba . U Unioninvestu su drugi ljudi glavni, Zaim je tu samo smetnja. Za ovo sa Čauševićem prvi put čujem, pa ne bi bilo zgoreg koju informaciju dobiti i o tome. I moj stari je bio u policiji i nije lopov. Pa kakve to veze ima sa temom o Fazliji i Backoviću? Gdje je Fazlija herojstvo iskazivao?Matijevic_Vlado wrote:i jezicinu i dzep ! hajde reci konkretno sta se desilo i kako sa Unioninvestom i njegovom imovinom? u kakvom je talu bio sa Causevicem vlasnikom Teleoptica,pa onda Sinalca itd ? al jok cim je to Zaim i bio u Armiji zlato je,dusa od covjeka ! pa i moj je stari bio u Armiji i na prvoj liniji ali nije lopov nego je osjetio na svojoj kozi kakav je lopov Zaimaga !SA 071 wrote:
Ja koliko sam čuo i koliko mi je poznato, Zaim je bio jedan od rijetkih naših političara koji je bio i borac u ABiH. Ne u logistici, već u borbi i bio je teško ranjen. Eh sad, ovi što ga prozivaju da je bio u podrumu i sl. mislim da svjesno obmanjuju svijet kako bi svog palamudana Fazliju koliko toliko oprali. Može se Zaimu ponešto i prigovoriti, ali to nikako. Sada što ima jezičinu pa ga ne vole, to je druga stvar...
- velikibrnjo
#169 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Ja srece i veselja i zastupnika
Jedan nista nije slagao, a drugi se pokazao kako je obrazovan inteligentan pristojan kulturan pride jos akademik
i otac plasticnog budzetskog stetocine (homoseksualnih sklonosti)
da mi je jedng insana s budzeta vidjeti (stvora ciji su roditelji obicni smrtnici a ne guzicari) da s biroVa uleti u telekom postu, bh gas, elektropivredu i to
Jedan nista nije slagao, a drugi se pokazao kako je obrazovan inteligentan pristojan kulturan pride jos akademik
i otac plasticnog budzetskog stetocine (homoseksualnih sklonosti)
da mi je jedng insana s budzeta vidjeti (stvora ciji su roditelji obicni smrtnici a ne guzicari) da s biroVa uleti u telekom postu, bh gas, elektropivredu i to
- sinuhe
#170 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Neobicno velika podrska Deenu i ocu mu na ovom forumu.
Fazlija koliko toliko OK.
Fazlija koliko toliko OK.
-
Hoshnesh
#171 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno

- veljaca
#172 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
HM 2011 wrote:NIje šta je slagao - nego šta je prešutio.Vitez Koja wrote:alanskoda wrote:Moze li mi ko reci, je li Fazlija sta slagao? Ako nije koji ku... branite lopova.
Prvo od sebe krene čovjek - pa onda dalje korača od svoje partije - pa ide dalje.....pa tek kada sve bude kompletno - onda kaže........ Mi bezgriješni bismo da zamolimo griješnog da se ne uključuje u raspravu jer je griješan.
Jeste on neuspjesni strijelac, ali je ipak kakav takav strijelac i mislis li da bi on smio protiv svoje partije.
- Platformas
#173 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Da podsjetim na jedno Fuadovo reagovanje jos iz sarajevo-x dana
Deen - vi u Bosni zivite ko kraljevi
Dio teksta:
Deen - vi u Bosni zivite ko kraljevi
Dio teksta:
Ja ove pedere iz porodice Backovic necu da finansiram.Dragi moji , vi koji pljujete po forumima vječito nezadovoljni, reći ću vam samo jedno: Vi u tom Sarajevu i Bosni živite kao kraljevi s obzirom da se jako mali procenat trudi da bilo šta radi u životi osim da brblja po netu, pije kafu i puši cigarete kriveći sve i svakoga za životni neuspjeh
Toga u Milanu nema! Ljudi danonoćno rade i ubijaju se od posla kako bi sebi mogli priuštiti da u petak naveče izađu na piće, eventualno dva jer svako košta 10 eura, jedna kutija cigareta je 4,5 do 7 eura. Velika većina u kućama uopšte nema TV jer za to nema vremena kao ni internet jer sistem melje, a da bi se izašlo u neki osrednji disco, za to se mora platiti ulaz od 35 do 50 eura , zavisno od kluba....
-
mali_balon
#174 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Ah i koje li koincidencija da bas on dobije posao de bogatiSA 071 wrote:Rekao je pozvali ga sa biroa da se javi na konkurs. Koliko god zvuči nevjerovatno, ima drugačije značenje od ovoga što si ti napisaokokuz_sa wrote: pozvali ga s biroa u telekom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pussysmoke
#175 Re: Nedžad Fazlija -pucanj u prazno
Pa zašto Zaim "poštenjačina" sam ne kaže šta je sve otuđio? Zašto mora Fazlija da ga podsjeća?HM 2011 wrote:NIje šta je slagao - nego šta je prešutio.Vitez Koja wrote:alanskoda wrote:Moze li mi ko reci, je li Fazlija sta slagao? Ako nije koji ku... branite lopova.