Nedostatak

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
housetent

#1 Nedostatak

Post by housetent »

Interesuje me da li bi vi bili u vezi sa nekom ili nekim koji ima neki tjelesni nedostatak,dakle da je invalid,polu invalid od rodjenja ili nesretnim slucajem :).a da te ta ili taj iskreno voli
Naslovnica

#2 Re: Nedostatak

Post by Naslovnica »

housetent wrote:Interesuje me da li bi vi bili u vezi sa nekom ili nekim koji ima neki tjelesni nedostatak,dakle da je invalid,polu invalid od rodjenja ili nesretnim slucajem :).a da te ta ili taj iskreno voli
Ako je to obostrano, zašto da ne?
zeina

#3 Re: Nedostatak

Post by zeina »

Iskreno zavisi o kojoj vrsti i stepenu invaliditeta se radi, ako je neki manji nedostatak to ne bi trebalo pretstavljati problem, medjutim ukoliko je osoba nepokretna ili ima stepen invalidnosti koji mu onemogucava koliko toliko normalno funkcionisanje i neovisnost onda se ne bih upustila u takvu vezu
housetent

#4 Re: Nedostatak

Post by housetent »

Pa npr da ima hromu nogu tj da hramlje kad hoda,ili npr da ima neki problem sa rukom.nesto tako nisam mislio bas na invalida u kolicima :D
zavezata-vreca

#5 Re: Nedostatak

Post by zavezata-vreca »

Tema je postavljena jer postavljacu ocito to smeta . bolhe raskrsti na vrijeme i nemoj zavlaciti ni sebe ni drugu osobu.
KB9

#6 Re: Nedostatak

Post by KB9 »

ukoliko osoba koja ima invaliditet nece ovisit stalno i u svakoj situaciji o meni onda mi ne bi smetalo al brate mili ako ja stalno (il veliku vecinu vremena) trebam bit tu da nesto radim, pomazem, vako, nako, ruku na srce onda to nije to, zao mi je, mozda pogresno razmisljam i mozda ispadam ne znam ti kakav zbog toga al stvarno nemam potrebe bit sluga 24/7 ma koliko nekog volio
Post Reply