Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

amidzazeher

#51 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!

Post by amidzazeher »

cLo wrote:
hijena wrote:
Napisao sam vec! Produzili do Crkvica i mala se istusirala kod svastike! Promjenila vesh! :D
Je li vas uhvatio propuh do Zenice? :D
To su EU govna, to ne dismr :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#52 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!

Post by -LIBERO- »

Veliki minus za bilo koji ugostiteljski objekat koji nema i toaletni papir.
Nadamo se da inspekcija radi svoj posao, a i da vlasnici tavih objekata dodju do dovoljne kolicine samosvjesti i logicne 'poslovnosti'. :mrgreen:

Na putovanjima, i treba da je praksa, da imas vlazne maramice, papirnate maramice i sl.

Vise srece drugi put. A i nada da ce se vlasnici takvih objekata poceti ponasati adekvatno.

Hvala na podjeljenom iskustvu.
piupiu

#53 Re: Nedostatak ili nepostojanje toalet papira u lokalima!

Post by piupiu »

MJAU - da wrote:
hijena wrote:Vozeci iz Travnika sa djecom ka Sarajevu (Olovu) negdje oko Lasvanske Doline kaze mi kcerka da mora u WC. Kazem joj da se strpi malo i prolazimo Kaonik i Merdane i poslije one benzinske parkiram se uz restoran "TITANIK" ...Kcerka ...18 godina ..panicno ide ka toaletu a mi se spustamo onim stepenicama za sto uz rijeku. Par minuta kasnije... Mala je rodjena u Njemackoj...
Vidim da se prepire sa losim bosanskim sa konobarom. Ustajem....i pitam u cemu je problem?

Kaze mi kcerka da nema WC papira......Konobar kaze da ima cesma u WC !I

Ima li zakon za ovo?
Jedi govna i ti i tvoja razmažena kćer koju nisi naučio ni da priča bosanski (jezik svaki je bogatsvo) i zaboli me živo što tvoja serulja nije mogla dupe obrisati, pored vode poganćeri. Zaključavajte temu ili me banujte ko boga vas molim!!!
MJAU - da wrote:
hijena wrote:
Jedi govna i ti i tvoja razmažena kćer koju nisi naučio ni da priča bosanski [/MJAU]

Moja kcerka je odgojena po EU standardima. Tvoje psovke su samo dokaz tebe i tvojih !
Oprati guzicu ...a poslije ne oprati ruke je isto prati noge u carapama.
Jebli te tvoji EU standardi. Kako možeš dupe oprati, a da ruke ne opereš? Koliko znam, ona se svađala ubog papira, ne sapuna i vode EU standar građaninu?

Korisnik/ca isključen/a zbog kršenja pravila foruma, vrijedjanje, neprimjeren način komunikacije

mjesec
Locked