Nedostaje sajt o?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
TheBuddhatet

#1 Nedostaje sajt o?

Post by TheBuddhatet »

Za koju oblast mislite da nedostaje sajt, sta vam je najpotrebnije? Dali su danasnji sajtovi dobri ili losi i zasto? Ko je vas omiljen sajt? Ispricavam se zbog moj nacin izrazavanja, dolazim iz Makedonijе :)
xamp

#2 Re: Nedostaje sajt o?

Post by xamp »

TheBuddhatet wrote:Za koju oblast mislite da nedostaje sajt, sta vam je najpotrebnije? Dali su danasnji sajtovi dobri ili losi i zasto? Ko je vas omiljen sajt? Ispricavam se zbog moj nacin izrazavanja, dolazim iz Makedonijе :)
Trazi biznis ideje negdje drugo :)
TheBuddhatet

#3 Re: Nedostaje sajt o?

Post by TheBuddhatet »

xamp wrote:
TheBuddhatet wrote:Za koju oblast mislite da nedostaje sajt, sta vam je najpotrebnije? Dali su danasnji sajtovi dobri ili losi i zasto? Ko je vas omiljen sajt? Ispricavam se zbog moj nacin izrazavanja, dolazim iz Makedonijе :)
Trazi biznis ideje negdje drugo :)
Ne trazim biznis ideje, vec zelim da pomognem ljudima. Naravno ako ima mogucnost da se zaradi od toga, to bi bilo super, ali moji osnovni cilj ja da pomazem drugima i omoguciti im da trose svoje vreme na kreativan nacin. Stvarno steta sto mi ne pomazes, nego odmah si pokazao/pokazala tipicna ljudska osobina - HEJTANJE.
w0rld

#4 Re: Nedostaje sajt o?

Post by w0rld »

Fali nam news portala :)
TheBuddhatet

#5 Re: Nedostaje sajt o?

Post by TheBuddhatet »

w0rld wrote:Fali nam news portala :)
Interesantno :) A sta mislite o portalu na koji cete moci naci detalje za gradove u Bosni? Evo na primer u Makedoniji takav sajt nema, mozda zato sto je tesko prikupljanje podataka pojedinecno za svaki grad. To je dobra mogucnost za stranci da procitaju vise o vasoj kulturi, interesantna mesta za posecivanje u svako mesto u Bosni, recimo :)
nermin_h00

#6 Re: Nedostaje sajt o?

Post by nermin_h00 »

Mislim da toga vec ima i da nije nesto popularno. Evo tipa http://www.bhtourism.ba/ a na kraju imas wiki pa koga sta zanima trazi tu :)
newphoenix

#7 Re: Nedostaje sajt o?

Post by newphoenix »

Fali site za pracenje gradski saobracaj voznje tramvaja i autobusa, i da predlozi koje linije i sta koristiti i koje je vrijeme
kada zelim da idem od tacke A do B.

Nesto kao ovo http://www.verbundlinie.at/lang/en/bbb.php

Note: Kad bolje razmislim pa mi nemamo gradski saobracaj.
Last edited by newphoenix on 02/03/2014 13:49, edited 1 time in total.
dinooh

#8 Re: Nedostaje sajt o?

Post by dinooh »

treba sajt na kojem mozemo saznati gdje su revizori GRASA trenutno, ili neka app, kao ona za policajce i kamere za GPS :D
AmADin_gospo

#9 Re: Nedostaje sajt o?

Post by AmADin_gospo »

dinooh wrote:treba sajt na kojem mozemo saznati gdje su revizori GRASA trenutno, ili neka app, kao ona za policajce i kamere za GPS :D
eee, kad bi na revizore i muriju pokacio GPSove, pa napravila aplikacija da mi njih pratimo. to bi bio pravi pogodak :)
nermin_h00

#10 Re: Nedostaje sajt o?

Post by nermin_h00 »

dinooh wrote:treba sajt na kojem mozemo saznati gdje su revizori GRASA trenutno, ili neka app, kao ona za policajce i kamere za GPS :D
Kao ovo:
https://play.google.com/store/apps/deta ... evu.uhvati
TheBuddhatet

#11 Re: Nedostaje sajt o?

Post by TheBuddhatet »

Mozda sajt samo za stipendije, posao, prakse itd?
Post Reply