"nedjeljom u dva" zaradite sevapa :D

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Saian

Post by Saian »

Jarane ti ili si mene zamijenio s nekim ili sam ja to o chemu ti prichas totalno zaboravio. Kako god okrenes ja veze nemam o chemu se radi :D :D drago mi je u svakom sluchaju da imas nekoliko rachunara i da si konachno mulcima rek'o piece of your mind

P.S. zhivjele mame i majchinske mudrosti :D
irfan2

Post by irfan2 »

iz rezije javljaju da je fajl ostecen ..jel ko skinuo odavde da javi..
Last edited by irfan2 on 04/06/2006 18:13, edited 1 time in total.
cacan

Post by cacan »

Ja sam skinuo preko eMulea i sve radi kako treba...
Saian

Post by Saian »

ja ti ne bih znao rec, nisam odavde skidao :D :D ja sam od Ibre
El-Vedex

Post by El-Vedex »

Saian wrote:Jarane ti ili si mene zamijenio s nekim ili sam ja to o chemu ti prichas totalno zaboravio. Kako god okrenes ja veze nemam o chemu se radi :D :D drago mi je u svakom sluchaju da imas nekoliko rachunara i da si konachno mulcima rek'o piece of your mind

P.S. zhivjele mame i majchinske mudrosti :D

Primljene poruke :: Poruka
Od: Longplay
Za: El-Vedex
Upisano: 02/05/2006 13:08
Naslov teme: centralni zatvor

vozdra jarane. sta kazes snimio si emisiju. pa moze li se ikako to naruciti kod tebe? hajd javi sta i kako. mi smo u dijaspori gladni nase televizije. vozda.
email: seyo@cenzurirano(sta znam)

Hahah joj al glupnem na kilometar.... Neznam zasto sam ja ovo seyo povezao sa saian. Kad fino pise da je covjek Longplay.... A ne krasi me brzopletost... Al hajde ionako je davno bilo.

Al jebaji ga svako izvlaci pogresne zakljucke , kao npr kad ti rece "drago mi je da imas nekoliko racunara", to mi je malo zazvucalo iro-sarkasticno... jer to nie bio nikakav point.... Elem nebitno i to sad ... i onako nema sad veze s vezom hahaha

Ah da umalo da zaboravim.... Izvinjavam se Saianu zbok zamjene LOL , kad mogu ovi na BBC u zamjenuti taksistu sa IT strucnjakom , sto ja ne bih zamjenio Saina sa Longplayom LOL
Post Reply