Nedjeljom u 2
- Suicidal Siberian
Zmago Jelinčić pominje stvari koje su u bliskoj proslosti, i koje su dokumentovane...i opet je glupo porediti cara Lazara sa time...papiritji kolega 
- Pakleni
To je ono tipa: sve novine o pljacki brankovica a jedino avaz "Porodica brankovic" njihov idealni zivot, ljubav, zdravlje....i ne imali kad babo krade ko velikiSad će me avazovska svjetina zgroženo priupitati "a po čemu je to Hrvatska ispred nas?". Po autocestama, školstvu, mjesečnim prihodima, BND-u, općoj kulturi, medijima, gradovima, turizmu, sportu... I Hrvatska je daleko od savršenstva, ali neke stvari treba priznati.
al boli raju qrac, samo se zalimo, umjesto da ga spalimo na vjecnoj vatri
maj tu sent abaut dis
-
Leonid Breznjev
jasno ti je sta ti saznanje donosi.. smatraj se opomenutim!kicky wrote:to uopće nema veze s mojim seksualnim opredjeljenjem.! kretenu jedanSuicidal Siberian wrote:kad ga sretnemrashid wrote: PO SE LAMI GA!
@kicky
znam ja zasto je on tebi toliki trn u oku...jer je poznata njegova netrpeljivost prema gay populaciji....c.c.c.c....ne moze se on porediti sa nasim balkanskim bolidima, jer on nikome ne prijeti, niti je prijetio...u onom smislu, ubij sve i vrati se sam...al danas je covjeku svaka na mjestu bila, pogotovo kada je EU u pitanju, to jeste da je neokolonizatorska i da ce nas iscijediti...i svidjelo mi se njegovo pojmovanje nacionalizma...kicky smiri se ba malo...sve estrogen šikče iz tebe...![]()
@admin: znam da se ne smije vrijeđat, al ovaj ne zaslužuje ništa manje!!!