Dole milijardu i po Muslimana svijeta - dole , uuuaaaa
Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
- dobrovoljac
#26 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
@Compact
- Luke Perry
#27 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
nije valjda da je za zvanje hodze potrebna samo srednja skola?
- Compact
#28 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Kod nas u BiH je od prije dvije, tri godine uslov za minber, džamiju, i sl. FIN, tako da će za 50 godina svi imami biti fax obrazirirani!Luke Perry wrote:nije valjda da je za zvanje hodze potrebna samo srednja skola?
-
callmethebreeeze
#29 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
ovo jeste smijesno, ali malo je ruzno sprdati se sa svim hodzama na osnovu ovoga. mislim, ima hodza koji su sjajni ljudi. ja ih znam.
- Compact
#30 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Većina i to velika većina su sjajni ljudi!callmethebreeeze wrote:ovo jeste smijesno, ali malo je ruzno sprdati se sa svim hodzama na osnovu ovoga. mislim, ima hodza koji su sjajni ljudi. ja ih znam.
- IBM
#31 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
pa kad si zadnji put vidio pozitivnu vijest na saxcallmethebreeeze wrote:ovo jeste smijesno, ali malo je ruzno sprdati se sa svim hodzama na osnovu ovoga. mislim, ima hodza koji su sjajni ljudi. ja ih znam.
- amrica
#32 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Compact wrote:Kod nas u BiH je od prije dvije, tri godine uslov za minber, džamiju, i sl. FIN, tako da će za 50 godina svi imami biti fax obrazirirani!Luke Perry wrote:nije valjda da je za zvanje hodze potrebna samo srednja skola?
Dje's compacte, kuco stara?
Sta ima u Banovicima, je li se otvorio FIN tamo?
Samo brzinski pozdrav, dok se opet nisi vratio u ban. Jesi li izvadio CIPS sa adresom u banovicima?
-
callmethebreeeze
#33 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
ma i ja sam mahalas.IBM wrote:pa kad si zadnji put vidio pozitivnu vijest na saxcallmethebreeeze wrote:ovo jeste smijesno, ali malo je ruzno sprdati se sa svim hodzama na osnovu ovoga. mislim, ima hodza koji su sjajni ljudi. ja ih znam.
- dobrovoljac
#34 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Zar nisi dosad naučio da su najveći dušebrižnici Bošnjaka Srbi? Oni najbolje znaju šta je dobro za mene u Sarajevu, za tebe u Švedskoj i čak šta je je dobro za Turčina u Bursi ili Muslimana u Gazi.callmethebreeeze wrote:ma i ja sam mahalas.IBM wrote:pa kad si zadnji put vidio pozitivnu vijest na saxcallmethebreeeze wrote:ovo jeste smijesno, ali malo je ruzno sprdati se sa svim hodzama na osnovu ovoga. mislim, ima hodza koji su sjajni ljudi. ja ih znam.i kontam ja da je raji puna kapa reisa i iz i manipulacija, samo ispadne bezveze ovako na osnovu jednog primjera blatiti citavu jednu instituciju, koja je, bez obzira koliko bila nakaradna, bitna bosnjacima-muslimanima. i ovdje u dijaspori su bosnjacki dzemati ucinili mnogo toga dobrog i pojedine nase hodze i te kako cine na stvaranju pozitivne slike o bosnjacima, a pogotovo muslimanima. mislim, reisa vazda kritikovati, zasluzio je, ali treba biti realan.
Last edited by dobrovoljac on 18/03/2009 12:39, edited 1 time in total.
- IBM
#35 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
ali je stvar ovdje sto se ne radi o IZ BiH nego o IZ Srbije(Kostunica khm khm)callmethebreeeze wrote:ma i ja sam mahalas.IBM wrote:pa kad si zadnji put vidio pozitivnu vijest na saxcallmethebreeeze wrote:ovo jeste smijesno, ali malo je ruzno sprdati se sa svim hodzama na osnovu ovoga. mislim, ima hodza koji su sjajni ljudi. ja ih znam.i kontam ja da je raji puna kapa reisa i iz i manipulacija, samo ispadne bezveze ovako na osnovu jednog primjera blatiti citavu jednu instituciju, koja je, bez obzira koliko bila nakaradna, bitna bosnjacima-muslimanima. i ovdje u dijaspori su bosnjacki dzemati ucinili mnogo toga dobrog i pojedine nase hodze i te kako cine na stvaranju pozitivne slike o bosnjacima, a pogotovo muslimanima. mislim, reisa vazda kritikovati, zasluzio je, ali treba biti realan.
- Luke Perry
#36 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
hodza je reisov kadar. iz sandzaka su ga izbacili ali reis obrazovao u nekoj od svojih medresa koje tako cesto otvara.
- Compact
#37 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Plemenita, nadam se da se više neće dešavati da lahorim! Prošli put sam namjerno pretjerao, želeći time skrenuti pažnju administraciji na jednu islamofobičnu neman, ne želeći administraciju obavještavati preko pp jer mi je to bezzze, tužibabskiamrica wrote: Dje's compacte, kuco stara?
Sta ima u Banovicima, je li se otvorio FIN tamo?![]()
Samo brzinski pozdrav, dok se opet nisi vratio u ban. Jesi li izvadio CIPS sa adresom u banovicima?
Helem, ja sam dobio mjesec zbog vrijeđanja, a islamofob mjesec zbog islamofobije, i mogu se pohvaliti da sam uticao da prvi put na forumu neko dobije ban zbog "islamofobije" što je plus i za mene i za administraciju!
Poželio sam malo dobre rasprave, posebno sa crvenima
-
callmethebreeeze
#38 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
hebi ga, reis su se svasta moze prigovoriti, ali za ovo nije odgovoran. mislim, po ovoj logici bi ministar obrazovanja trebao dati ostavku svaki put kada neki gimnazijalac napravi sranje.Luke Perry wrote:hodza je reisov kadar. iz sandzaka su ga izbacili ali reis obrazovao u nekoj od svojih medresa koje tako cesto otvara.
- Luke Perry
#39 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
da je manje medresa ne bi svasta moglo proci.
- Ridjobrki
#40 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
- Imaš?
- Imam.
- Imam.
-
callmethebreeeze
#41 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
ja se mogu sloziti da je previse medresa, jer jednostavno nemaju gdje taj kadar zaposliti, ali ovo i dalje nije argument. sta mi znamo sta je s ovim likom bilo. mozda je jadnik skontao da ne vjeruje u boga, mozda ga je cura ostavila, mozda je zapao u dugove. ima milion raznih opcija, ali kako god okrenes, tesko je na reisa svaliti. jedino ako neko ne pruzi vjerodostajan dokaz kako je reis sef bosanske narkomafije, a to ne vjerujem.Luke Perry wrote:da je manje medresa ne bi svasta moglo proci.
- black
#42 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
bash tako drug, no i sam znas da upravo ovakve teme koriste pojedini samo da bi pljunuli, i toliko je vise postalo providno..callmethebreeeze wrote:ovo jeste smijesno, ali malo je ruzno sprdati se sa svim hodzama na osnovu ovoga. mislim, ima hodza koji su sjajni ljudi. ja ih znam.
a za ovog delegata (ako je istina) nema se shta reci, tretman je isti kao i za svakog kriminalca
-
callmethebreeeze
#43 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
ja sam za to da se svi mjere istim arsinima. to je to.black wrote:bash tako drug, no i sam znas da upravo ovakve teme koriste pojedini samo da bi pljunuli, i toliko je vise postalo providno..callmethebreeeze wrote:ovo jeste smijesno, ali malo je ruzno sprdati se sa svim hodzama na osnovu ovoga. mislim, ima hodza koji su sjajni ljudi. ja ih znam.
a za ovog delegata (ako je istina) nema se shta reci, tretman je isti kao i za svakog kriminalca
-
pita
#44 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Biznis sa drogom je profitabilen...i to je daleko najaca gospodarska grana na balkanu......vjerojatno je toga bio svjesatan i hodza..i zasto i on ne bi probao i imao dobar auto, kucu sa bazenom, odmore na floridi..etc...Kamo svi tu i mali Mujicagorkaz wrote:Bas me interesuje sta naovo ima da kaze ef. Ceric a naravno i ove dzematlije sa foruma.
- Zox
#45 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Jao, brko, care, oplakah!!!Ridjobrki wrote:- Imaš?![]()
- Imam.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#46 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Ne skreci s teme Compact.Compact wrote:Plemenita, nadam se da se više neće dešavati da lahorim! Prošli put sam namjerno pretjerao, želeći time skrenuti pažnju administraciji na jednu islamofobičnu neman, ne želeći administraciju obavještavati preko pp jer mi je to bezzze, tužibabskiamrica wrote: Dje's compacte, kuco stara?
Sta ima u Banovicima, je li se otvorio FIN tamo?![]()
Samo brzinski pozdrav, dok se opet nisi vratio u ban. Jesi li izvadio CIPS sa adresom u banovicima?![]()
Helem, ja sam dobio mjesec zbog vrijeđanja, a islamofob mjesec zbog islamofobije, i mogu se pohvaliti da sam uticao da prvi put na forumu neko dobije ban zbog "islamofobije" što je plus i za mene i za administraciju!
Poželio sam malo dobre rasprave, posebno sa crvenima
I manite se prepucavanja, ako mozete normalno komunicirati, super, ako ne mozete, mandal, ban i tacka.
-
callmethebreeeze
#47 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
gorkaz wrote:Bas me interesuje sta naovo ima da kaze ef. Ceric a naravno i ove dzematlije sa foruma.
ja fakat mislim da je bezveze prozivati sve dzematlije. isto kao sto mislim da bi bilo ruzno prozivati sve pedere kada bi se ustanovilo da je peder silovao dijete, ili sve srbe kada bi se ustanovilo da je srbin silova dijete, ili sve bosnjake kada bi se ustanovilo da je bosnjak silovao ... ma kontate vec.
- dobrovoljac
#48 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Ma Compact je za sve kriv. Ja ga evo gledam i on stalno piše kako bi bilo super da nema puno medresa i kroz svaki post indirektno plasira mržnju prema svemu što ima veze sa Islamom i Muslimanima. Treba ga banovati, namah!mIRCerka wrote: Ne skreci s teme Compact.
I manite se prepucavanja, ako mozete normalno komunicirati, super, ako ne mozete, mandal, ban i tacka.
- Zox
#49 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
i, da, ko god ukaze na bilo kakvu malverzaciju, marifetluk, lopovluk, ili kao u ovom slucaju dogadjaj iz crne hronike, isto tako banovat zbog islamofobijedobrovoljac wrote:Ma Compact je za sve kriv. Ja ga evo gledam i on stalno piše kako bi bilo super da nema puno medresa i kroz svaki post indirektno plasira mržnju prema svemu što ima veze sa Islamom i Muslimanima. Treba ga banovati, namah!mIRCerka wrote: Ne skreci s teme Compact.
Ovo o cemu je tema se, izgleda, desilo. Treba li odcutati da se neko ne daj ti boze ne uvrijedi?
- dobrovoljac
#50 Re: Nečuveno : Hodža iz Sjenice u Sarajevu dilao drogu
Ovo se zove klasična ISLAMOFOBIJA:Zox wrote:
i, da, ko god ukaze na bilo kakvu malverzaciju, marifetluk, lopovluk, ili kao u ovom slucaju dogadjaj iz crne hronike, isto tako banovat zbog islamofobije
Ovo o cemu je tema se, izgleda, desilo. Treba li odcutati da se neko ne daj ti boze ne uvrijedi?
Hvala, prijatno.Luke Perry wrote:da je manje medresa ne bi svasta moglo proci.