podrzavali slobodno seksualno opredjeljenje
znali podrzati domace

salu na stranu, imali su super fotografije na naslovnicama nekad. recimo ova je meni jedna od najtuznijih stvari koje sam ikad vidio

e pa sad upadamo u magicni krug.....idic wrote: Kakav zaključak može izvući.
I NY times je dnevna novina. Dakle nije ko moze nego ko hoce. A kod nas je od zavrsetka rata (ne samo u medijima, nego inace) u trendu fraza "Da se kome ne zamjerim".alek wrote:ali, naravno, razlika je u tome koliko ko uopste moze (i hoce) odvojiti prostora za odredjene stvari. 'oslobodjenje' je ipak dnevna novina.
mene jos uzasava sto od nasih lokalnih jalijasha, koji su u boljim vremenima bili ili po zatvorima ili maksimalno na stranicama crne hronike prave MAFIJU (sto je boguhuljenje, jer mafija je ipak nesto komleksnije i nesto za sta traba imati vise mozga, ne mozes porediti Laki Lucijana, koji jest mafijas gotovo pa mistski i naseg Celu )idic wrote:Pratim magazin "Dani" redovno i mislim da imaju jedak kritički osvrt spram aktuelnih događanja, ali forsiranje izjava kriminalnog miljea me zaista užasava.
Znam pouzdano da je neko od novinara "Dana" redovan učesnik ovog foruma, jer se nerijetko dešava da nas tamo citiraju. Zato sam temu pokrenula ovdje da vidim da li još neko dijeli moje mišljenje.
ah pa naravno, samo sto ja to javno priznajem za razliku od nekih...alek wrote:naravno, svako zna svoj nivomIRCerka wrote:Ne znam majke mi
Ja citam Veselu Svesku, Male Novine i ostale casopise tog rangamirna sam
![]()
![]()
o tome i govorim, prenose informacije. neki ljudi (ali samo oni iz profesije) su znali dobro reagovati kad im se da prostora (al im se malo daje)horns&drums wrote:Umjesto da (dosadan sam s ovim muzejima, al' sta cu) popljuju i Grahovca i Vijece ministara i sve, da ih razapnu na kriz oni sute k'o picke zadnje![]()
![]()
![]()
![]()
no hard feelings mIRCerkomIRCerka wrote:ah pa naravno, samo sto ja to javno priznajem za razliku od nekih...
a sada, EKSKJUZ MI odo na kafu ne mogu vas vise citat Nervirate me:D:D
Malo ili nikako, upravo zbog te politike nezamjeranjaalek wrote:o tome i govorim, prenose informacije. neki ljudi (ali samo oni iz profesije) su znali dobro reagovati kad im se da prostora (al im se malo daje)
zasto bi im trebalo bilo sta objasnjavati??? pa ljudi imaju svoje uredjivacke politike i svoje citaoce. ti imas svoje pravo da citas ili ne citas. u stvari je tuzno kad se covjek pocne petljati u stvari u kojima je 'tanak'.seka wrote:Tacno je to sve, ali ako se novinarima i urednicima tih medija treba objasniti kakva je ova usrana situacija - to je zalosno.