Imam jednu nokiu E7, kad je spojim na pc pojavi se da uredjaj nije prepoznat a prije sva tri dana je sve normlano radilo
Spajao sam jos samsung galaksi s4 i neki lg i sve radi sasvim normalno...da li se mozda uredjaj moze ponovo instalirati ako je doslo do greske u prosloj instalaciji?. Hvala lijepo.
Nece da prepozna mobitel na komp
Moderator: Benq
-
Hakiz
#2 Re: Nece da prepozna mobitel na komp
Pokučaj na druge USB portove prikopčati. Ako ti je desktop kompjuter, prikopčaj ga na USB portove sa zadne strane kućišta (USB portovi koji su direktno na matičnoj ploči), ne na USB portove koji su na prednjoj strani kućišta. Pokušaj sa drugim USB kablom.
Ako to ne pomogne probaj nakon spajanja otići u device manager, tamo pronađi kako ti je mobitel spojen (da li kao disk, da li kao device ili na neki od USB portova) i tamo će najvjerovatnije biti žuti trokutić kao upozorenje da nešto nije u redu. Desni klik i uradi ili update drivera ili uninstall drivera, pa ponovo prikopčaj mobitel. Ako ti kaže da će uraditi install i/ili update drivera pri novom prikopčavanju (traži ti da klikneš za install ili update), napravi to. Ako uradiš update i to ne pomogne, onda uradi uninstall, pa install nakon novog prikopčavanja. Mobitel ti mora biti prikopčan da bi ga mogao vidjeti u device manageru.
Pogledaj mobitel, ima li izbor da li će nakon spajanja mobitel biti prepoznat kao novi disk ili MTP ili nešto treće. Pa promijeni trenutnu opciju.
Ako to ne pomogne, ne znam, možda je kvar ili mobitela ili kompjutera.
Ako to ne pomogne probaj nakon spajanja otići u device manager, tamo pronađi kako ti je mobitel spojen (da li kao disk, da li kao device ili na neki od USB portova) i tamo će najvjerovatnije biti žuti trokutić kao upozorenje da nešto nije u redu. Desni klik i uradi ili update drivera ili uninstall drivera, pa ponovo prikopčaj mobitel. Ako ti kaže da će uraditi install i/ili update drivera pri novom prikopčavanju (traži ti da klikneš za install ili update), napravi to. Ako uradiš update i to ne pomogne, onda uradi uninstall, pa install nakon novog prikopčavanja. Mobitel ti mora biti prikopčan da bi ga mogao vidjeti u device manageru.
Pogledaj mobitel, ima li izbor da li će nakon spajanja mobitel biti prepoznat kao novi disk ili MTP ili nešto treće. Pa promijeni trenutnu opciju.
Ako to ne pomogne, ne znam, možda je kvar ili mobitela ili kompjutera.