Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
doktor30 wrote:pa kazem ti, hamdija, hakija apozderac, dzema bijedic, ceric ambasador bio, i to je bilo to. svi ostali srbi i hrvati.
muslimani tek priznati 1972 godine, heeeeeeeeeeej nepravde covjece 2,5 miliona ljudi ignorisali a cigane priznali. ali morali smo to trpiti jer su nam isprali mozak komunistickim idejama i pricom, a i juga bila lijepa brate, sda je obrnuto moze svako da kaze sta hoce, i da bude tsta hoce ali nemamo zemlju
ama svi nabrojani nisu bili muslimani, nego komunisti, ateisti.. musliman može biti samo vjernik, je l'? il' me hebe ovo što nisam im'o vjeronauk u obdaništu pa ne mogu pofatat'
imali su, imali kako nisu: 3 clana predsjednistva: pejnaovi, ljic mijatovic i durakovic, lagumdzija potpredsjednik vlade u kapacitetu predsjednika itd.
ps. a hodam i ja tu dionicu, ne valja ni meni ovo, ali ovi tvoji nisu nista bolji
doktor30 wrote:imali su, imali kako nisu: 3 clana predsjednistva: pejnaovi, ljic mijatovic i durakovic, lagumdzija potpredsjednik vlade u kapacitetu predsjednika itd.
ps. a hodam i ja tu dionicu, ne valja ni meni ovo, ali ovi tvoji nisu nista bolji
pa ako su ih srbi i hrvati ziguligu,. kako su imali nadležnost???
doktor30 wrote:to sto ti ne razumijes to je druga stvar: to su DVA covjeka, hajde daj mi jos: sejdo bajramovic? dizdarevic koji se pitao koliko i ja!? par ambasadora po svijetu. koliko generala je bilo muslimana? kada je musliman bio sef tajne sluzbe? dzema bio i ubili ga, i to je to! a koje drzao ostalih 10 873 funkcija u jugtoslaviji: pa srbi i hrvati i slovenci
doktor30 wrote:lagumdzija jeste, ali ukupno je bilo 6 clanovaa predsjednistva - mogli su itekako, nego nisu smjeli, bojali tajne sluzbe, pa se povukli ko p....
nisu muslimani, vec tanja ljuic, pejanovic i durakovic, a kasnije i komsic, heeeej 4 clana predsjednistva, a alija ih rasturio ko bijednika, i zlatko bio clan predsjednistva - takav je ratni sasatv, heeeej pet ljudi od 8-9 i oni koooo misevi poklekli a danas mi brane principe, ma nek se gone...
doktor30 wrote:zdravo rasudjivanje u okolnostima u kojima mozes biti sve osim onoga sto zelis i sto jesi
pa sad smo u okolnostima u kojima nam ne daju da budemo ljudi, nego nas zovu ruljom, a mi samo želimo sigurnost i pravo na život.... imamo l' zdravo rasuđivanje u ovakvim okolnostima što se bunimo?
doktor30 wrote:nisu muslimani, vec tanja ljuic, pejanovic i durakovic, a kasnije i komsic, heeeej 4 clana predsjednistva, a alija ih rasturio ko bijednika, i zlatko bio clan predsjednistva - takav je ratni sasatv, heeeej pet ljudi od 8-9 i oni koooo misevi poklekli a danas mi brane principe, ma nek se gone...
doktor30 wrote:aha, odustao si od rasprave da li je sdp mogao u ratu: to je korektno sto si odustao jer vidis da nemas argumentacije. cestitam na objektivnosti.
p.s. sto se tice rasuudjivanja, danas imas izbore, prije nisi imao ni to, ali neka.
šta ba sad sdp - rat... gubimo se doktore... de po redu, prebrz si, ne mogu te stić'!!!
ti ili si glup ili se pravis glup: dakle nije bilo izbora do 1990: 45 godina bez izbora, i eto sta se desi kad narodi ilitiga stoi das pravo glasa - pogledaj danas dom svoj andjele. nemam bolan ne bio ja nista protiv sdp-a, ali samo mi muka od njihove kvazi borbe,
doktor30 wrote:ti ili si glup ili se pravis glup: dakle nije bilo izbora do 1990: 45 godina bez izbora, i eto sta se desi kad narodi ilitiga stoi das pravo glasa - pogledaj danas dom svoj andjele. nemam bolan ne bio ja nista protiv sdp-a, ali samo mi muka od njihove kvazi borbe,