Nebuloze a la Komsic
-
zemljotres
1) SDP nema blage veze s komunizmom. Samo glup čovjek to može tvrditi.
2) Komšić je ovim napravio glup gest.
2) Komšić je ovim napravio glup gest.
-
doktor30
sdp ima veze sa komunizmnom jer je vecina kadrova upravo bivsi komunisticki katili i apartcici. prema tome... pojskic, brigic, pejanovic, lagumdzija, itd itd itd....
p.s. komsicu svaka cast za ratni period. i danas moze pomoci, ali nije on kalibar za clana predsjednistva. definitivno nije. sljedece izbore treba bogicevica kandidovati za srpskog clana, odnio bi pobjedu, nadam se!
p.s. komsicu svaka cast za ratni period. i danas moze pomoci, ali nije on kalibar za clana predsjednistva. definitivno nije. sljedece izbore treba bogicevica kandidovati za srpskog clana, odnio bi pobjedu, nadam se!
-
Judge_Dread
#128 Re: Nebuloze a la Komsic
Vidim kultura dijaloga ti je jaca stranahare116 wrote:A znas li ti ko si ti ili si i ti poodvojena licnost?pita wrote:hhehehe....pa zar ne vidis da se europa igra sa nama...pokusavaju sto dalje da imaju divlje balkansko pleme od sebe...Recimo njihove igre sa viznim olaksicama....zvuce kao vicevi o glupim bosancima...no tako vjerujmi gledaju i cjelu bih....ali krivi i odgovorni zato smo mi.Judge_Dread wrote: Moze li iko ovom malom saneru objasniti da on predstavlja drzavu, a ne sebe i stranku ili sta li vec ?? Mahalaski stil koji ovdje konvenira masama je mozda OK ali napolju bruka drzavu![]()
Zamisli curke ona susret sa Rhenom i jos nekim komesarima EK naziva "Vecernjom skolom EU"![]()
Mozda bi za nju i njega dobar komesar za prosirenje bio Pervan?!
Mozda mu se nije dalo sjediti sa ovim iz vladajuce koalcije? Ma koga briga Zeljko dragi, tvoj problem!!! Ti si PREDSJEDAVAJUCI PREDSJEDNISTVA i tako ima da se ponasas.
Haman kad se ponadas neko iole normalan (ignorisem mahalastinu za lokalnu upotebu) lik ti pokaze da je mali ograniceni papak i vrati te na nulu.
Opet kontam sta ocekivat od lika koji je kad je bio ambasador u BG izjavio hladno da on ne moze biti ambasador nove(stare) vlasti. Ocito ne konta da je ambasador BH a ne stranke ili koalcijije. Po tome se poravna i to sam sebe sa onima koje kao ne moze predstavljati????
Jel on mozda podvojena licnost? Zna li ko?
Fakat ne mogu vise popi#dio sam kad sam ovo vidio.
Drzavljani bih su na zapadu zadnji sljam...koji moze da cisti njihove ulice i wc ako nema dovoljno bugara ili rumuna...
I ko si ti da sudis dali je Komsic u pravu ili ne!
Ako si toliko pametan kandiduj se pa da vidimo kako ces ti to da odradis bices isti ALA DODIK i ostali!Bili su druga dvojica i lizali su dupe jedni drugima, a Zeljko nije takav dupelizac.
"Opet kontam sta ocekivat od lika koji je kad je bio ambasador u BG izjavio hladno da on ne moze biti ambasador nove(stare) vlasti. Ocito ne konta da je ambasador BH a ne stranke ili koalcijije. Po tome se poravna i to sam sebe sa onima koje kao ne moze predstavljati????"
a ti se pravis kao da nije tako da koja vlast dodje ona sve kroji kakva BiH kome je stalo do drzave daj nama dok imamo mandat, a drzava ce sama dobiti od "ovaca" lovu tj. od gradjana koji placaju porez i ostalo. A da je Zeljko saner to si se malo zeznuo meni se cini da si ti TAJ koji je saner! Ma ko ce tebi objasniti kad si ti sigurno iz neke stranke koja je protiv Zeljka i onoga za sta se on zalaze haj vozdra SANERU! :~
-
zemljotres
sdp ima veze s komunizmom koliko i vecina ostalih stranaka... provjeri sastav i CV-je clanstva... sdp NEMA veze s komunizmom osim u umovima malograđana i glupana koji ne vide dalje od onog što im se servira
-
Judge_Dread
Pretpostavljam sto blize Bjelorusiji ?Smartex wrote:Sto dalje od EU to jaca BiH!!!
-
doktor30
upravu s da i u drugim strankama ima komunista, ali ja u tome ne vidim nista lose, osim u onima koji su radili na stetu bilo koga, a prvenstveno muslimana. ali svi smo bili za jugoslaviju, i da je Bog do opstala!
sdp jeste po kadrovima komunisticka stranka, i oni vecinom i dalje furaju pricu kao javno sve ok, a tamo kao nista vjera, nista sve. i daleko su oni od socijaldemokratije- pogledaj celniku te partije vila i kuca
sdp jeste po kadrovima komunisticka stranka, i oni vecinom i dalje furaju pricu kao javno sve ok, a tamo kao nista vjera, nista sve. i daleko su oni od socijaldemokratije- pogledaj celniku te partije vila i kuca
- travnik
Totalno glup gest Komšića! Ovaj potez više dolikuje predsjedniku neke mjesne zajednice, a ne države. Ukoliko leđa budemo okretali Europi ništa dobro nećemo postići. Ne trebamo im se ulizivati, ali pravljenje ovakvih besmislenih poteza nikud ne vodi. Zanima me samo od ovih što brane Komšića kakva bi njihova reakcija bila da je ovo uradio netko iz RS-a. Siguran sam da bi bila potpuno drugačija.
-
doktor30
ma uostalom, neka svako misli sta hoce. i neka lagumdzija ima, i treba da ima. ovdje niko nikoga ne moze ubjediti ni u sta. dakle sta god da se desi, mala su gibanja naroda.sve isto. a sdp je prokockao svoju sansu nazalost jer su najjaca opoziciona partija.
-
Judge_Dread
Prvo cestitka na kulturi dijalogaspreca wrote:Judge Dread &comp.pokakali ste a sad povucite vodu.
Komsic vam nije dobar jer se to krsi sa idejama onih za koje ste glasali ...
a drugo moram priznat da me do suza dovedu ovi ostrasceni i frustrirani postovi. Volio bi da ti olaksam frustraciju i kazem da sam se pronasao u necemu u tvom postu ali nisam. Te glasaju za ove ili one pa sad laju, pa ve su ili one nacije, pa sa sela su i nisu odavde
Prijavi se u NASU da predvidjas buducnost odlicno placaju jer je bolje nego sto se gubi vrjeme u ovom ubleharenju po forumima
-
zemljotres
sto prvenstveno muslimana?doktor30 wrote:upravu s da i u drugim strankama ima komunista, ali ja u tome ne vidim nista lose, osim u onima koji su radili na stetu bilo koga, a prvenstveno muslimana. ali svi smo bili za jugoslaviju, i da je Bog do opstala!
sdp NIJE komunisticka stranka, a LOPOVLUK NEMA VJERU, NACIJU NITI IDEOLOGIJU!
-
Judge_Dread
I tebi cestitka na kulturi dijalogaartzy wrote:Papak je svak ko govori ovako o Komsicu. Normalno je da papak ne konta o cemu se radi.doktor30 wrote:komsic je bezveze. sanerska politika, kopija cinicnog lagumdzije, i to losa kopija. P.s. - za rat mu svaka cast, a ovo je bezveze, fakat je dosadan sa "stavovima".
U situaciji kad te neko guzi makar malo obraza mozes sacuvati ako tom ko te guzi ne pristajes da kazes hvala i da mu ne kazes kako dobro guzi.
Jos jednom da izrazim zahvalnost Bogu i Al Goreu za internet mada svaki glupan moze da napise sta hoce...
Cuj, Zeljko saner...
Zeljko je kulturan i obrazovan 'decko" daleko iznad prosjeka i ako on skonta da ga tamo zajebavaju i ponizavaju - znam da to nije bez veze... Umjesto gluposti; pokusaj da razumijes o kakvom se "sastanku" radilo...
Tipicne reakcije bosanske malogradjanstine. Lijeci se jedino vremenom, u tri ili cetiri generacije u porodici...
siguran sam da ces se pronaci u jednoj od kvalifikacija iz svog posta
-
zemljotres
Hamdije ti Pozderca i Džeme ti Bijedića?doktor30 wrote:jer su bili najvise nepriznati i sakaceni smisljeno u jugi : vjera zaranjena, nacija nepriznatta, tjerali muslimane iz sandzaka u tursku - stotine hiljada, rankovic hapsio sve redom, vecina glavnih funkcija srbi i hrvati itd, eto zasto
-
Judge_Dread
pa to koriste ovi koji brane Komsu da kao ako se napada njega eto napda se SDP i nece se sa komunjaramazemljotres wrote:1) SDP nema blage veze s komunizmom. Samo glup čovjek to može tvrditi.
-
doktor30
to sto ti ne razumijes to je druga stvar: to su DVA covjeka, hajde daj mi jos: sejdo bajramovic? dizdarevic koji se pitao koliko i ja!? par ambasadora po svijetu. koliko generala je bilo muslimana? kada je musliman bio sef tajne sluzbe? dzema bio i ubili ga, i to je to! a koje drzao ostalih 10 873 funkcija u jugtoslaviji: pa srbi i hrvati i slovenci
-
zemljotres
Prije će bit' da branim komunizam, neg' sdp, al' treba to znat' pročitat'... iako nisam komunista (više sam 'nako Ljudsko biće, Planetarni organizam, il' kako već da ti se predstavim) al' im je literatura mrakdoktor30 wrote:da, da, da, evo o tome govorim: ko god barne u sdp odmah je papak, doseljenik, nepismen i glup. radi toga nikad necete vise postati vlast, nikad!
-
artzy
Sigurno. Ne bi me razumio da se ne spustim ovako nisko.Judge_Dread wrote:I tebi cestitka na kulturi dijalogaartzy wrote:Papak je svak ko govori ovako o Komsicu. Normalno je da papak ne konta o cemu se radi.doktor30 wrote:komsic je bezveze. sanerska politika, kopija cinicnog lagumdzije, i to losa kopija. P.s. - za rat mu svaka cast, a ovo je bezveze, fakat je dosadan sa "stavovima".
U situaciji kad te neko guzi makar malo obraza mozes sacuvati ako tom ko te guzi ne pristajes da kazes hvala i da mu ne kazes kako dobro guzi.
Jos jednom da izrazim zahvalnost Bogu i Al Goreu za internet mada svaki glupan moze da napise sta hoce...
Cuj, Zeljko saner...
Zeljko je kulturan i obrazovan 'decko" daleko iznad prosjeka i ako on skonta da ga tamo zajebavaju i ponizavaju - znam da to nije bez veze... Umjesto gluposti; pokusaj da razumijes o kakvom se "sastanku" radilo...
Tipicne reakcije bosanske malogradjanstine. Lijeci se jedino vremenom, u tri ili cetiri generacije u porodici...![]()
siguran sam da ces se pronaci u jednoj od kvalifikacija iz svog posta
-
zemljotres
Munir Mesihović, Hakija Pozderac...doktor30 wrote:to sto ti ne razumijes to je druga stvar: to su DVA covjeka, hajde daj mi jos: sejdo bajramovic? dizdarevic koji se pitao koliko i ja!? par ambasadora po svijetu. koliko generala je bilo muslimana? kada je musliman bio sef tajne sluzbe? dzema bio i ubili ga, i to je to! a koje drzao ostalih 10 873 funkcija u jugtoslaviji: pa srbi i hrvati i slovenci
-
zemljotres
Ima onaj Vuk Kardžić (jes' mu ovaj deplasir'o prezime) koji reče nekad davno, davno - ČITAJ KAKO JE NAPISANO, a ja bi dod'o, A NE KAKO ŽELIŠ DA JE NAPISANO!doktor30 wrote:pa da, to je, komunisti su svjetski ljudi, niko osim njih ne zna sta su pare, vlast, uzivanje, sistem, drzava i tako to
-
doktor30
pa kazem ti, hamdija, hakija apozderac, dzema bijedic, ceric ambasador bio, i to je bilo to. svi ostali srbi i hrvati.
muslimani tek priznati 1972 godine, heeeeeeeeeeej nepravde covjece 2,5 miliona ljudi ignorisali a cigane priznali. ali morali smo to trpiti jer su nam isprali mozak komunistickim idejama i pricom, a i juga bila lijepa brate, sda je obrnuto moze svako da kaze sta hoce, i da bude tsta hoce ali nemamo zemlju
muslimani tek priznati 1972 godine, heeeeeeeeeeej nepravde covjece 2,5 miliona ljudi ignorisali a cigane priznali. ali morali smo to trpiti jer su nam isprali mozak komunistickim idejama i pricom, a i juga bila lijepa brate, sda je obrnuto moze svako da kaze sta hoce, i da bude tsta hoce ali nemamo zemlju
- krivorijek
Ma to nije ok, ovo crno-bijelo gledanje na stvar. Ja ne govorim da Zeljko ne valja (upravo suprotno je slucaj), nego jednostavno mislim da mu je ovaj potez bio bezveze. I ono njegovo obracanje javnosti povodom slucaja mi je isto tako bezveze.Mobile_Disco wrote:Da Komsic Zeljko ne valja.. Nije valjao ni u ratu.. Bio je dezerter.. Treba ga javno lincovati.. zivio Dodik i ostala ekipa koji su za cjelovitu BiH koji su je branili i koji zele najbolje ovom napacenom narodu..
To sto je on meni drag ne mora znaciti da cu se ja sloziti sa svakim njegovim potezom, ili da cu kritiku na njegov racun dozivjeti toliko emocionalno, skoro kao napad ne sebe samoga, jah, nekako mi se tako ucinise neki od ovih komentara danas.
Sorry: Zeljko je ok (da ih je bogdo vise), ali ova prica "ko ste vi, da vi meni..." je meni totalno bezveze.