Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post Reply
metronom

#26 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by metronom »

1gorstak wrote:
metronom wrote:Kao pripadnik naroda koji je bio zrtva genocida necu da uopste imam sumnje u ljude koji su na vlasti i njihov stav prema genocidu koji se desio! Tolerancija nula!
Jao, jao :)

Mi znamo sta je Mirjanin stav kroz njen politicki angazman, to sto vi trazite je na tragu turskih sapunica. Ovo je politika, u koaliciju se prihvatilo pravase HSP-a jer nam se interesi poklapaju, a ovdje bi da se cereci Mirjanu zbog neceg sto njen sin (negdje na drugom kontinentu) radi. Sta su motivi HSP-a ? Etnicka podjela, kojom bi se istina razbucalo i manji entitet. Eto ti pravo zajeban motiv, ali se isti ignorise jer je to nesto o cemu se sa HSP-om nece ni razgovarati, sto ne znaci da se ne moze saradjivati protiv velikosrpskog faktora u predstojecoj reformi ustava.

Pustite Mirjanu na miru, ona je izabrala stranu i ne treba se nikom dokazivati distanciranjem od Nebojse. Nadjite tursku sapunicu na TV-u (bar toga ne fali) i tako zadovoljite potrebu za porodicnom dramom.
Nesto ti smijesno? Poricanje genocida mozda? Nek te bude sram. Ovdje se radi o vrlo ozbiljnom pitanju i gospodja, kao javna licnost, ima itekako odgovornost prema onima koji su je birali, ali i svim ostalim gradjanima, da objasni da li se slaze sa stavovima svog procetnicki orjentisanog sina i njegovim poricanjem genocida! Ti u pricu uvodis HSP, sto je za ovaj konkretan slucaj potpuno nebitno. Ako te vec zanima, ja sam i protiv koaliranja i HSP-a i SDA. Toliko o tome.

Zamisli nadju mediji da je Obamin sin pripadnik Al-Kaide... Mislis da bi amerikanci prihvatili objasnjenje tipa "predsjednik se svojim zaklinjanjem prilikom preuzimanja duznosti opredjelio i ne treba odgovarati na to pitanje".

Mirjana itekako ima obavezu da se distancira od cetnika i poricatelja genocida, pogotovo ako se radi o osobi koju je ona rodila i odgajala! Ako to ne uradi, sto se mene tice, nek nosi svoje prnje s pozicije koja joj je dodijeljena! Po pitanju poricanja genocida nema tolerancije!
1gorstak

#27 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by 1gorstak »

metronom wrote:
1gorstak wrote:
metronom wrote:Kao pripadnik naroda koji je bio zrtva genocida necu da uopste imam sumnje u ljude koji su na vlasti i njihov stav prema genocidu koji se desio! Tolerancija nula!
Jao, jao :)

Mi znamo sta je Mirjanin stav kroz njen politicki angazman, to sto vi trazite je na tragu turskih sapunica. Ovo je politika, u koaliciju se prihvatilo pravase HSP-a jer nam se interesi poklapaju, a ovdje bi da se cereci Mirjanu zbog neceg sto njen sin (negdje na drugom kontinentu) radi. Sta su motivi HSP-a ? Etnicka podjela, kojom bi se istina razbucalo i manji entitet. Eto ti pravo zajeban motiv, ali se isti ignorise jer je to nesto o cemu se sa HSP-om nece ni razgovarati, sto ne znaci da se ne moze saradjivati protiv velikosrpskog faktora u predstojecoj reformi ustava.

Pustite Mirjanu na miru, ona je izabrala stranu i ne treba se nikom dokazivati distanciranjem od Nebojse. Nadjite tursku sapunicu na TV-u (bar toga ne fali) i tako zadovoljite potrebu za porodicnom dramom.
Nesto ti smijesno? Poricanje genocida mozda? Nek te bude sram.
Smijesan si mi ti :)

http://www.youtube.com/watch?v=9fEjJ4Ecy9Q
Banksy

#28 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Banksy »

poznanik wrote:
Banksy wrote: ..
Nemoj zaboraviti spustiti dasku...
O dasci ste trebali misliti u septembru, kad je bilo vrijeme. :wink:
Banksy

#29 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Banksy »

Ogradila, ne ogradila,
na poziciji na kojoj je sada - jer sve vrijeme govorimo samo o POZICIJI na kojoj je, njena vjerodostojnost i autoritet više ne postoje, nula.
metronom

#30 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by metronom »

1gorstak wrote:Smijesan si mi ti :)
Tvoje sprdanje po ovom pitanju dovoljno govori o tebi. Mozda se trebamo zapitati kakav je tvoj stav o genocidu... Hoces ga isto tako inteligentno izraziti pomocu smajlija?
nellington

#31 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by nellington »

metronom wrote:
Tvoje sprdanje po ovom pitanju dovoljno govori o tebi. Mozda se trebamo zapitati kakav je tvoj stav o genocidu... Hoces ga isto tako inteligentno izraziti pomocu smajlija?
Dovoljno si dugo na forumu da znaš 1gorštakov stav o genocidu.
klixober

#32 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by klixober »

metronom wrote:
Ti si neki novi na forumu pa si ovakve stvari dozvoljavaš?
JBL

#33 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by JBL »

1gorstak wrote:I previse je porodica razvaljeno ovim ratom, previse je bilo razvoda i prekida svakog kontakta medju najblizim. Ono sto Nebojsa radi je njegova sramota, nemojte sada okretati reflektore prema Mirjani ocekujuci da se ona sada kao odrice vlastitog sina a da bi nekom bila prihvatljiva. Mirjana je izabrala ispravnu stranu, njen sin nije i sta sad, ona ga treba i popljuvati da bi neko u Sarajevu bio zadovoljan ? Nemojte zajebavati.

Ne mora se ona uopste distancirati od bilo cega sto Nebojsa radi, ona je kako rekoh izabrala stranu i to je dovoljno.
Ona se kao osoba na javnoj funkciji MORA distancirati (to po meni cak i nije dovoljno). U normalnim drzavama bi osoba sa trunkom morala sama odstupila.
Banksy

#34 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Banksy »

komeba wrote:
metronom wrote:
Počinje stara oprobana metoda ... :D

Pusti čovjeka,
šta je TVOJ stav o ovoj temi, komeba?
1gorstak

#35 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by 1gorstak »

metronom wrote:
Tvoje sprdanje po ovom pitanju dovoljno govori o tebi. Mozda se trebamo zapitati kakav je tvoj stav o genocidu...
Ovo sam htio, da pokazem koliko je u sustini bolesna teza da se tebi neko kao treba pravdati. Mirjana je izabrala stranu i rijesena stvar ... ako ti amidzi treba njena funkcija, neka nadje neki drugi nacin da ospori Mirjanin integritet.
vektor68

#36 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by vektor68 »

vec smo malo pisali o ovome na ovom forumu na temi politicka desavanja ... NM me uopce ne zanima u ovom slucaju , vise me zanima njegova mama koja kao javna licnost bi trebala da se ,ma kako to bolno bilo, ocituje i ogradi od stavova svoga djeteta , i stvari dosle u neku ruku na svoje mjesto , drugo sto je interesantno da ovdje imamo dvostruke arsine , k'o eto on je sin jedne uvazene zubarice skupstine KS i nikom nista , mali se je malo zaigro pa nije uspio da ponovno kokardu transfrmira petokraku ko njegovi predci . Cinjenica je da N. pise razne godinama ,... smunjam da se za njegove aktivnosti nije znalo u SDP-u, i zasto se stavljalo pod tepih.
jednom sam vec reko da njegova historija pisana na vasingtonskoj WC solji, na svu srecu ce zavrsiti u ravnogorskoj septickoj jami .
interesantan je njegov stav o SDP-u Lagumdziji itd, moze se procitati na njegovom blogu, a skraceno evo ima ovdje http://xxxx.ba/drutvo/2659-sin-sdp-ovke ... r-genocida

jedan malo copy:

Malić: "Lagumdžijini partneri su sljedbenici Handžar divizije i otvorene ustaše"

Na svom blogu Sivi soko, koji opisuje kao "slobodarski politički blog posvećen prostoru koji je nekad zauzimala Jugoslavija", Malić je 20. februara ove godine objavio i kritički tekst o predsjedniku stranke u kojoj je njegova majka, Zlatku Lagumdžiji.

- SDP priča o "građanskoj" BiH, oglušujući se o činjenicu da je taj bunar zatrovao Alija Izetbegović svojim lažnim građanizmom. Kome treba dokaz da je bio lažan, samo neka posjeti neko šehitsko mezarje u Federaciji, gdje je svaki muslimanski borac sahranjen kao stradalnik u džihadu "na Allahovom putu"... Ne znam šta rukovodstvo RS hoće da postigne držanjem strane HDZ u federalnim razmiricama. Možda se u Banja Luci misli da će pritisci na RS popustiti ako se Hrvati i Muslimani međusobno glože. Zaboravlja se, međutim, da se oni nekako uvijek slože kad treba da napakoste Srbima, pa makar i u korist svoje štete...

Ako ćemo da kritikujemo Lagumdžiju i SDP, hajde da ih kritikujemo za ono za šta su stvarno krivi... Problem je što Lagumdžija u stvari nema koncept kako da stvori socijalnu državu u situaciji kada njeni stanovnici nemaju ni minimum povjerenja jedni u druge. Problem je što je Lagumdžija proveo godine kritikujući nacionaliste i korupciju, da bi onda ušao u koaliciju sa SDA. Problem je što se Lagumdžija poziva na kontinuitet sa partizanima i NOB, a partneri u vlasti su mu baštinici "Mladih Muslimana" i Handžar divizije, ili otvorene ustaše. Politika jeste umijeće mogućeg, ali nema tog cilja koji opravdava sredstva - konstatira, između ostalog, Malić u tom članku.
Last edited by vektor68 on 28/02/2011 20:14, edited 1 time in total.
klixober

#37 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by klixober »

Nebojša je punoljetan, odrastao čovjek i sam odgovara za svoje stavove. Mislim da je Mirjana svoj politički stav rekla učešćem u SDP-u. Mislim da je neukusno sukobljavati se sa Mirjanom i SDP-om preko Nebojše, koji nije član SDP-a, već ima totalno suprotne stavove od te stranke. Koliko sam shvatio, Mirjana sa sinom i nije u prisnim odnosima. Momak nije ni odrastao uz nju, već odvojeno u Americi, tako da nije ni mogla uticati na njegove stavove.
Ovo što radite su jako niski udarci i trebate se zapitati kuda sve to vodi. Jedno je govoriti o Nebojši, ali drugo je koristiti njegove stavove u obračunu sa strankom koja ima totalno drugačije stavove.
poznanik

#38 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by poznanik »

vektor68 wrote:...interesantan je njegov stav o SDP-u Lagumdziji itd, moze se procitati na njegovom blogu, a skraceno evo ima ovdje:
Malić: "Lagumdžijini partneri su sljedbenici Handžar divizije i otvorene ustaše"

Na svom blogu Sivi soko, koji opisuje kao "slobodarski politički blog posvećen prostoru koji je nekad zauzimala Jugoslavija", Malić je 20. februara ove godine objavio i kritički tekst o predsjedniku stranke u kojoj je njegova majka, Zlatku Lagumdžiji.

- SDP priča o "građanskoj" BiH, oglušujući se o činjenicu da je taj bunar zatrovao Alija Izetbegović svojim lažnim građanizmom. Kome treba dokaz da je bio lažan, samo neka posjeti neko šehitsko mezarje u Federaciji, gdje je svaki muslimanski borac sahranjen kao stradalnik u džihadu "na Allahovom putu"... Ne znam šta rukovodstvo RS hoće da postigne držanjem strane HDZ u federalnim razmiricama. Možda se u Banja Luci misli da će pritisci na RS popustiti ako se Hrvati i Muslimani međusobno glože. Zaboravlja se, međutim, da se oni nekako uvijek slože kad treba da napakoste Srbima, pa makar i u korist svoje štete...

Ako ćemo da kritikujemo Lagumdžiju i SDP, hajde da ih kritikujemo za ono za šta su stvarno krivi... Problem je što Lagumdžija u stvari nema koncept kako da stvori socijalnu državu u situaciji kada njeni stanovnici nemaju ni minimum povjerenja jedni u druge. Problem je što je Lagumdžija proveo godine kritikujući nacionaliste i korupciju, da bi onda ušao u koaliciju sa SDA. Problem je što se Lagumdžija poziva na kontinuitet sa partizanima i NOB, a partneri u vlasti su mu baštinici "Mladih Muslimana" i Handžar divizije, ili otvorene ustaše. Politika jeste umijeće mogućeg, ali nema tog cilja koji opravdava sredstva - konstatira, između ostalog, Malić u tom članku.
Nisam shvatio dobro, šta je neistinito napisano ovdje?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#39 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by KatarinaKosaca »

komeba wrote:Nebojša je punoljetan, odrastao čovjek i sam odgovara za svoje stavove. Mislim da je Mirjana svoj politički stav rekla učešćem u SDP-u. Mislim da je neukusno sukobljavati se sa Mirjanom i SDP-om preko Nebojše, koji nije član SDP-a, već ima totalno suprotne stavove od te stranke. Koliko sam shvatio, Mirjana sa sinom i nije u prisnim odnosima. Momak nije ni odrastao uz nju, već odvojeno u Americi, tako da nije ni mogla uticati na njegove stavove.
Ovo što radite su jako niski udarci i trebate se zapitati kuda sve to vodi. Jedno je govoriti o Nebojši, ali drugo je koristiti njegove stavove u obračunu sa strankom koja ima totalno drugačije stavove.
Sve bi ovo bilo divno i krasno da nisi izrekao dvije neistine. Jedna je da nije tačno da nije odrastao uz nju. Druga je da puko članstvo u jednoj stranci zarad fotelje ne dokazuje baš ništa.
I , naravno, možda bih ti i povjerovala da si se sa istim žarom zgražavao kad se govorilo o djetetu nedžada Brankovića ili Samira Silajdžića. Ovako dupli aršini djeluju zaista vomitantno.
JBL

#40 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by JBL »

komeba wrote:Nebojša je punoljetan, odrastao čovjek i sam odgovara za svoje stavove. Mislim da je Mirjana svoj politički stav rekla učešćem u SDP-u. Mislim da je neukusno sukobljavati se sa Mirjanom i SDP-om preko Nebojše, koji nije član SDP-a, već ima totalno suprotne stavove od te stranke. Koliko sam shvatio, Mirjana sa sinom i nije u prisnim odnosima. Momak nije ni odrastao uz nju, već odvojeno u Americi, tako da nije ni mogla uticati na njegove stavove.
Najveci teret i "probleme" Obama prije izbora je bila cinjenica da se je prije 16 godina sreo (ne druzio ili saradjivao) sa nekom X osobom (Bill Ayers). Nije bio na funkciji, nije imao veze sa politikom generalno i morao se distancirati ne jednom vec 1000x. U drzavi koja je za BiH izumila demokraciju.

U BiH nema nekog postovanja do naroda, zrtava ili drzave pa more proci sve. Sin vrsi cetnicku propagandu, pa sta fali... :skoljka:
Last edited by JBL on 28/02/2011 10:51, edited 1 time in total.
metronom

#41 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by metronom »

JBL wrote:
1gorstak wrote:I previse je porodica razvaljeno ovim ratom, previse je bilo razvoda i prekida svakog kontakta medju najblizim. Ono sto Nebojsa radi je njegova sramota, nemojte sada okretati reflektore prema Mirjani ocekujuci da se ona sada kao odrice vlastitog sina a da bi nekom bila prihvatljiva. Mirjana je izabrala ispravnu stranu, njen sin nije i sta sad, ona ga treba i popljuvati da bi neko u Sarajevu bio zadovoljan ? Nemojte zajebavati.

Ne mora se ona uopste distancirati od bilo cega sto Nebojsa radi, ona je kako rekoh izabrala stranu i to je dovoljno.
Ona se kao osoba na javnoj funkciji MORA distancirati (to po meni cak i nije dovoljno). U normalnim drzavama bi osoba sa trunkom morala sama odstupila.
Upravo tako.

A ove price "koliko si ti na forumu" su prava djecija prepiranja. Nisam profesionalni forumas kao mnogi ovdje, ali meni je poricanje genocida poricanje genocida. Crno je crno, ne moze bit bijelo nikako.

Mi zbog svega onoga sto smo prosli, itekako imamo pravo da trazimo od svih nasih zvanicnika da se jasno odrede prema pitanju genocida. Ne smije biti nikakve sumnj!. Ne zelim kao 1gorstak da izlacim posredne zakljucke o njenom stavu o tako ozbiljnoj temi kao sto je genocid, pogotovo kad je njen, sin, vlastita krv, koga je ona odgojila po bijelom svijetu prosipa centicku propagandu i negira genocid! To pitanje zasluzuje jesan i nedvosmislen odgovor i odricanje od svih koji imaju takve stavove, pa makar bili i njena vlastita krv! To je jedini nacin da se opere u mojim ocima, a i tad bih bio sumnjicav!
ultima_palabra

#42 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by ultima_palabra »

To sve što si rekao može biti tačno, ali javnost to ne zna, sve je na nivou rekla-kazala.
I ne slažem se da si samim članstvom u SDP-u izrazio svoj politički stav... može neko biti jednostavno karijerista, objektivno sarajevskim Srbima SDP predstavlja najbolju šansu za napredovanje u politici.
Vitez Koja

#43 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Vitez Koja »

1gorstak wrote:
metronom wrote:
Tvoje sprdanje po ovom pitanju dovoljno govori o tebi. Mozda se trebamo zapitati kakav je tvoj stav o genocidu...
Ovo sam htio, da pokazem koliko je u sustini bolesna teza da se tebi neko kao treba pravdati. Mirjana je izabrala stranu i rijesena stvar ... ako ti amidzi treba njena funkcija, neka nadje neki drugi nacin da ospori Mirjanin integritet.

Prje nego sto optuzis 1gorstak, procitaj njegova misljenja i stavove koje je on postavio na raznorazne teme foruma Sarajevo x. Tek na osnovu toga prosudi koje i sta je 1gorstak. Takodje, pogledaj malo bolje profil sliku od 1gorstak i sve ce ti biti jasno da 1gorstak ne moze niti mu je to zelja da vrijedja bilo koga, a pogotove ne ono sto se desilo u Srebrenici.

Sta treba gospodja Mirjana uraditi!? Objesiti se da bi ocistila svoje ime i ime svoje porodice radi svog sina!? Mislim, da nekim ni to nebi bilo dovoljno. Samo da podsjetim, iz smrdo tabora iz kojeg je krenula ova hajka, prije nekoliko godina je potekla hajka na naseg Marka Vesovica, covijeka koji nikad nije promjenio neki svoj stav prema desavanjima u ratu, niti svoje mrznje prema cetnicima. I da, taj tabor je u tim napadima na Marka, stao na stranu Kilibarde, koji se kao nesto pokajao i izvinuo se za sve ono sto je radio kao predjsednik jedne CG stranke koja je aktivno radila na pripremama za rat u BiH.
Prpa.ba

#44 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Prpa.ba »

1gorstak wrote:Ovo sam htio, da pokazem koliko je u sustini bolesna teza da se tebi neko kao treba pravdati. Mirjana je izabrala stranu i rijesena stvar ... ako ti amidzi treba njena funkcija, neka nadje neki drugi nacin da ospori Mirjanin integritet.

Mirjanin integritet je osporen cinjenicom da je rekla da je njen sin "samo politicki komentator" i da su ovo sve "podvale i konstrukcije". Buduci da na internetu imamo pregrst bljuvotina njenog sina-cetnika, njen integritet je vec osporen jer je pokusala prevariti javnost. To moze biti iz vise razloga koji su cisto spekulativne prirode. U principu, jednom kad je prica izasla, odmah se trebala ograditi od takvih stavova. Da je pametna kao sto nije, vec odavno bi razjasnila ovu situaciju uopce, a ne skrivala jer hvala Bogu, za razliku od SDP-a, SBB i SBiH su ipak opozicija u pravom smislu rijeci :D . Ovako, zbog pokusaja obmane javnosti i nereagovanja po ovom pitanju, mora dati ostavku i javno se ispricati.
Alcho.1980

#45 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Alcho.1980 »

komeba wrote:
metronom wrote:

Ja mislim da bi ga trebalo banovati kao i sve ostale neistomisljenike vladajuce pozicije (Al' samo u Kantonu Sarajevo)
VjecitiStudent

#46 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by VjecitiStudent »

Vitez Koja wrote: Prje nego sto optuzis 1gorstak, procitaj njegova misljenja i stavove koje je on postavio na raznorazne teme foruma Sarajevo x. Tek na osnovu toga prosudi koje i sta je 1gorstak. Takodje, pogledaj malo bolje profil sliku od 1gorstak i sve ce ti biti jasno da 1gorstak ne moze niti mu je to zelja da vrijedja bilo koga, a pogotove ne ono sto se desilo u Srebrenici.

Sta treba gospodja Mirjana uraditi!? Objesiti se da bi ocistila svoje ime i ime svoje porodice radi svog sina!? Mislim, da nekim ni to nebi bilo dovoljno. Samo da podsjetim, iz smrdo tabora iz kojeg je krenula ova hajka, prije nekoliko godina je potekla hajka na naseg Marka Vesovica, covijeka koji nikad nije promjenio neki svoj stav prema desavanjima u ratu, niti svoje mrznje prema cetnicima. I da, taj tabor je u tim napadima na Marka, stao na stranu Kilibarde, koji se kao nesto pokajao i izvinuo se za sve ono sto je radio kao predjsednik jedne CG stranke koja je aktivno radila na pripremama za rat u BiH.
Mirjana kao majka ne treba da uradi nista, jer sin je sin.
Mirjana kao izabrani funkcioner ispred SDP-a, mora jasno da izjavi da su stavovi poput onih kakve njen sin ima, za nju neprihvatljivi.

A porediti hajku sarajevske 'inteligencije' na Marka i ovaj slucaj je, u najmanju ruku, smijesno.
hladan.preminger

#47 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by hladan.preminger »

Ne pada iver daleko od klade.

Treala bi nas mati uvjeriti da nije tako.
Banksy

#48 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Banksy »

Nije tačno da nije odrastao uz nju, i nije tačno da nisu u dobrim odnosima. Ne znam zašto lažeš.

Nisu sporni njegovi politički stavovi, svako ih ima, već njegovo javno, aktivno, agresivno djelovanje gdje je već odavno etabliran kao jedan od najuticajnijih četničkih agitatora u Sjevernoj Americi koji piše kolumne, drži tribine, putuje zemljom i propagira velikosrpske ideje.

Nije sporna ni majčina ljubav, i ne može se i ne treba niko nikoga odreći, ružno je čak o tome i diskutovati.

Sporno je kako se takva osoba, s takvom porodičnom situacijom, uopšte usudila kandidirati na poziciju gdje bi upravljala gradom u kojem je baš ta sinovljeva ideologija, pobila skoro 10000 ljudi.

Ta bahatost i drskost, taj bezobrazluk koji je gosp Malić ispoljila, taj nedostatak mjere, osjećaja i prije svega obraza, je skandalozan i zbog njega treba da leti i to odmah.
Da ne govorimo kako je zbog namjernog obmanjivanja javnosti, laganja da su to sve ''insinuacije'' i ''podmetanja'' već sutradan, kad se utvrdilo da laže, trebala dati ostavku.
Alcho.1980

#49 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Alcho.1980 »

Vitez Koja wrote:
Prje nego sto optuzis 1gorstak, procitaj njegova misljenja i stavove koje je on postavio na raznorazne teme foruma Sarajevo x. Tek na osnovu toga prosudi koje i sta je 1gorstak. Takodje, pogledaj malo bolje profil sliku od 1gorstak i sve ce ti biti jasno da 1gorstak ne moze niti mu je to zelja da vrijedja bilo koga, a pogotove ne ono sto se desilo u Srebrenici.

Ona nije nista uradili, niti izjasnila svoj stav u vezi genocida i drugih gadosti i lazi koje njen sin iznosi. Prema tome nek se nevjesa jer zali Boze konopca koji ce utrositi na isto.
Alcho.1980

#50 Re: Nebojsa Malic,poricatelj genocida

Post by Alcho.1980 »

VjecitiStudent wrote:
Vitez Koja wrote: Prje nego sto optuzis 1gorstak, procitaj njegova misljenja i stavove koje je on postavio na raznorazne teme foruma Sarajevo x. Tek na osnovu toga prosudi koje i sta je 1gorstak. Takodje, pogledaj malo bolje profil sliku od 1gorstak i sve ce ti biti jasno da 1gorstak ne moze niti mu je to zelja da vrijedja bilo koga, a pogotove ne ono sto se desilo u Srebrenici.

Mirjana kao majka ne treba da uradi nista, jer sin je sin.
Mirjana kao izabrani funkcioner ispred SDP-a, mora jasno da izjavi da su stavovi poput onih kakve njen sin ima, za nju neprihvatljivi.
A porediti hajku sarajevske 'inteligencije' na Marka i ovaj slucaj je, u najmanju ruku, smijesno.

Slazem se sa tobom....
Post Reply