Nesto ti smijesno? Poricanje genocida mozda? Nek te bude sram. Ovdje se radi o vrlo ozbiljnom pitanju i gospodja, kao javna licnost, ima itekako odgovornost prema onima koji su je birali, ali i svim ostalim gradjanima, da objasni da li se slaze sa stavovima svog procetnicki orjentisanog sina i njegovim poricanjem genocida! Ti u pricu uvodis HSP, sto je za ovaj konkretan slucaj potpuno nebitno. Ako te vec zanima, ja sam i protiv koaliranja i HSP-a i SDA. Toliko o tome.1gorstak wrote:Jao, jaometronom wrote:Kao pripadnik naroda koji je bio zrtva genocida necu da uopste imam sumnje u ljude koji su na vlasti i njihov stav prema genocidu koji se desio! Tolerancija nula!![]()
Mi znamo sta je Mirjanin stav kroz njen politicki angazman, to sto vi trazite je na tragu turskih sapunica. Ovo je politika, u koaliciju se prihvatilo pravase HSP-a jer nam se interesi poklapaju, a ovdje bi da se cereci Mirjanu zbog neceg sto njen sin (negdje na drugom kontinentu) radi. Sta su motivi HSP-a ? Etnicka podjela, kojom bi se istina razbucalo i manji entitet. Eto ti pravo zajeban motiv, ali se isti ignorise jer je to nesto o cemu se sa HSP-om nece ni razgovarati, sto ne znaci da se ne moze saradjivati protiv velikosrpskog faktora u predstojecoj reformi ustava.
Pustite Mirjanu na miru, ona je izabrala stranu i ne treba se nikom dokazivati distanciranjem od Nebojse. Nadjite tursku sapunicu na TV-u (bar toga ne fali) i tako zadovoljite potrebu za porodicnom dramom.
Zamisli nadju mediji da je Obamin sin pripadnik Al-Kaide... Mislis da bi amerikanci prihvatili objasnjenje tipa "predsjednik se svojim zaklinjanjem prilikom preuzimanja duznosti opredjelio i ne treba odgovarati na to pitanje".
Mirjana itekako ima obavezu da se distancira od cetnika i poricatelja genocida, pogotovo ako se radi o osobi koju je ona rodila i odgajala! Ako to ne uradi, sto se mene tice, nek nosi svoje prnje s pozicije koja joj je dodijeljena! Po pitanju poricanja genocida nema tolerancije!