Nebi na svoj narod

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Duh sa sjekirom

#1 Nebi na svoj narod

Post by Duh sa sjekirom »

Image
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Ovo je nemoguće :shock: molim vas kažite mi da je u pitanju neka bolesna zafrkancija :shock: ccccc
edu

Post by edu »

sve je moguce..ali mislim da je ovo patka andana i njegovih drugova...
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Na to sam i mislila...
Ovo dovoljno pokazuje s kim svijet ima posla. Na ovakav način čovjeka optužiti za nešto što je van svake pameti, nemam riječi.

Samo se pitam šta je slijedeće? Koja je slijedeća laž?
Na stranu što lažu, na to smo mi navikli. Žalosno je što ih neko uzima za relevantne izvore informacija. Kada sam saznala da je UN donedavno ozbiljno razmatrao mogućnost da je Armija BiH gađala Markale ali da je u "nedostatku dokaza" odustala od istrage kad me infarkt nije strefio.

Na kraju će ispasti da su Bosanci i Hercegovci bili u avionima koji su srušili tornjeve 9.11.

Nemam riječi, ne znam šta da kažem, šokirana sam.... :shock:
TNT!

Post by TNT! »

pa zna se ko je postavio ljudi iz Mrske,ma nema s njima zivota,trebalo je to davno protjerati!!! :evil: :twisted: :evil:
edu

Post by edu »

ma nemoj se ti meni sekirati..jos takva nenaspavana..idi zdrmaj krofnu..bit ce ti lakse.. :D :D :D
gavrilo

Post by gavrilo »

TNT! wrote:pa zna se ko je postavio ljudi iz Mrske,ma nema s njima zivota,trebalo je to davno protjerati!!! :evil: :twisted: :evil:
:-?
kawan

Post by kawan »

Daj ljudi o cemu pricate, ja nista nevidim osm nebh na svoj narod. Prvo cijeli dan nemogu da otvorim sar-x, onda mi uspije, i sta sad ocemu tovi majketi??
edu

Post by edu »

moderator wrote:
TNT! wrote:pa zna se ko je postavio ljudi iz Mrske,ma nema s njima zivota,trebalo je to davno protjerati!!! :evil: :twisted: :evil:
josh jedan ovakav post i bit cesh baniran.
jebem ga ja ko izmisli zuti karton..ja bih za ovako grub start odmah davao crveni...
Duh sa sjekirom

Post by Duh sa sjekirom »

gavrilo wrote:
:-?

GAVRO ne javi se ti povodom tvoje teme o mass grobnici na Darivi. Eno ljudi zavrsise, pokupise se i odose ..nista osim glista ne nadjose.
Zar ne mislis da bi bio red da napises temu, demanti ili to vise nije vazno :shock: :shock:

...ma kolko tesko bilo sakupiti perje iz prosutog jastuka...kako to vec neki senatori govore :x
gavrilo

Post by gavrilo »

Duh sa sjekirom wrote:GAVRO ne javi se ti povodom tvoje teme o mass grobnici na Darivi. Eno ljudi zavrsise, pokupise se i odose ..nista osim glista ne nadjose.
Zar ne mislis da bi bio red da napises temu, demanti ili to vise nije vazno :shock: :shock:
smiri se :oops: ja sam upravo zbog toga i postavio temu, cak i eksplicitno napisao, da cujem misljenje sarajlija. neki su demantovali a neki potvrdili.
Post Reply