Nebi na svoj narod
-
Duh sa sjekirom
-
vodolija_33
Ovo je nemoguće
molim vas kažite mi da je u pitanju neka bolesna zafrkancija
ccccc
-
vodolija_33
Na to sam i mislila...
Ovo dovoljno pokazuje s kim svijet ima posla. Na ovakav način čovjeka optužiti za nešto što je van svake pameti, nemam riječi.
Samo se pitam šta je slijedeće? Koja je slijedeća laž?
Na stranu što lažu, na to smo mi navikli. Žalosno je što ih neko uzima za relevantne izvore informacija. Kada sam saznala da je UN donedavno ozbiljno razmatrao mogućnost da je Armija BiH gađala Markale ali da je u "nedostatku dokaza" odustala od istrage kad me infarkt nije strefio.
Na kraju će ispasti da su Bosanci i Hercegovci bili u avionima koji su srušili tornjeve 9.11.
Nemam riječi, ne znam šta da kažem, šokirana sam....
Ovo dovoljno pokazuje s kim svijet ima posla. Na ovakav način čovjeka optužiti za nešto što je van svake pameti, nemam riječi.
Samo se pitam šta je slijedeće? Koja je slijedeća laž?
Na stranu što lažu, na to smo mi navikli. Žalosno je što ih neko uzima za relevantne izvore informacija. Kada sam saznala da je UN donedavno ozbiljno razmatrao mogućnost da je Armija BiH gađala Markale ali da je u "nedostatku dokaza" odustala od istrage kad me infarkt nije strefio.
Na kraju će ispasti da su Bosanci i Hercegovci bili u avionima koji su srušili tornjeve 9.11.
Nemam riječi, ne znam šta da kažem, šokirana sam....
-
Duh sa sjekirom
gavrilo wrote:TNT! wrote:pa zna se ko je postavio ljudi iz Mrske,ma nema s njima zivota,trebalo je to davno protjerati!!!![]()
![]()
GAVRO ne javi se ti povodom tvoje teme o mass grobnici na Darivi. Eno ljudi zavrsise, pokupise se i odose ..nista osim glista ne nadjose.
Zar ne mislis da bi bio red da napises temu, demanti ili to vise nije vazno
...ma kolko tesko bilo sakupiti perje iz prosutog jastuka...kako to vec neki senatori govore
-
gavrilo
smiri seDuh sa sjekirom wrote:GAVRO ne javi se ti povodom tvoje teme o mass grobnici na Darivi. Eno ljudi zavrsise, pokupise se i odose ..nista osim glista ne nadjose.
Zar ne mislis da bi bio red da napises temu, demanti ili to vise nije vazno![]()
![]()