Ne znam sta da radim..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MorpheusAranea
#1 Ne znam sta da radim..
U vezi sam s djevojkom koja je potpuna suprotnost od mene. Sve sto ona voli ja ne volim i sve sto ja volim ona ne voli. Oprostio sam joj neke stvari kojih me je stid i reci, a ona meni svaku gresku trazi, vjerovatno jer zna da je zgrijesila pa da ima i ona meni sta staviti na konto. Ali postoji nesto sto mi ne da da raskinem, neka stvar koju ne mogu objasnit, nesto sto nas drzi skupa. I sad ne znam sta da radim, u jednu ruku zelim biti s njom, a u drugu je ne zelim nikad vise ocima vidjeti. Katastrofa. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2 Re: Ne znam sta da radim..
Jes' ti mazohista qme?
- MorpheusAranea
#4 Re: Ne znam sta da radim..
Nije da uzivam..
- Gretta
#5 Re: Ne znam sta da radim..
Koliko vremena ste u vezi?
-
DIF354
#6 Re: Ne znam sta da radim..
Ako ti smeta to što je radila,objasni joj zašto to ne valja i da bi trebala da se kaje zbog toga.Ako shvati da je pogrješila iobeća da to ,prepostavljam nešta ružno,više neće raditi ,da joj je žao i da će se promjeniti ,učinio si dvostruko dobro.Ona će postati bolja osoba a i ti ćeš je htjeti vidjeti stalno 
Ako je ono na čemu ti ona često zamjera loše i ti se popravi.
Samo obostrano razumjevanje....
A sad ako ne voliš ništa što ona voli i obratno tipa muzika ovo ono stilovi i to ,to su sve gluposti i glupo je da te to okupira.
A sad ako ne voliš ništa što ona voli i obratno tipa muzika ovo ono stilovi i to ,to su sve gluposti i glupo je da te to okupira.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7 Re: Ne znam sta da radim..
Je l' ima silikone, dobre guzove il nesh tako?MorpheusAranea wrote:Nije da uzivam..
- Brat
#9 Re: Ne znam sta da radim..
Znaš koja je razlika između optimiste i pesimiste?
-
Mutivoda
#10 Re: Ne znam sta da radim..
Aha, tako to obično bude.DIF354 wrote:Ako ti smeta to što je radila,bjasni joj zašto to ne valja i da bi trebala da se kaje zbog toga.Ako shvati da je pogrješila iobeća da to ,prepostavljam nešta ružno,više neće raditi ,da joj je žao i da će se promjeniti ,učinio si dvostruko dobro.Ona će postati bolja osoba a i ti ćeš je htjeti vidjeti stalno
- MorpheusAranea
#11 Re: Ne znam sta da radim..
Ma prica je duga, ima tu puno detalja, vaznih detalja... al to vam je otprilike ko ono kad ne mozete baciti neki predmet za koji vas vezu uspomene a realno nemate nikakve koristi od njega i nema smisla da vam smeta po kuci..
- Gretta
#12 Re: Ne znam sta da radim..
navika je čudna stvar... a od uspomena se ne živi. Najbolje je da porazgovarate ozbiljno na ovu temuMorpheusAranea wrote:Ma prica je duga, ima tu puno detalja, vaznih detalja... al to vam je otprilike ko ono kad ne mozete baciti neki predmet za koji vas vezu uspomene a realno nemate nikakve koristi od njega i nema smisla da vam smeta po kuci..
- damskot
#13 Re: Ne znam sta da radim..
heheheheheWoole Triwunovich wrote:Jes' ti mazohista qme?
Meni zvuci kao avion i znas kad je pustis da ce neko iz raje pokupit . hehe ? Jebiga nije tvoje vlasnistvo kad tad moraces
- MorpheusAranea
#14 Re: Ne znam sta da radim..
ti bi mogo biti blizu objasnjenja..damskot wrote: Meni zvuci kao avion i znas kad je pustis da ce neko iz raje pokupit . hehe ? Jebiga nije tvoje vlasnistvo kad tad moraces
- Logovan
#15 Re: Ne znam sta da radim..
Nije blizu nego jest objasnjenje.MorpheusAranea wrote:ti bi mogo biti blizu objasnjenja..damskot wrote: Meni zvuci kao avion i znas kad je pustis da ce neko iz raje pokupit . hehe ? Jebiga nije tvoje vlasnistvo kad tad moraces
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
- ganjeta
#16 Re: Ne znam sta da radim..
Ovo ja guzim, šta ti guziš?!
Ta priča?
Ta priča?
-
moke33-sa
#17 Re: Ne znam sta da radim..
pasa moj,ja sam imao istu situaciju bio sam s osobom koja me je nervirala na milion strana a bio sam s njom samo iz jednog razloga(za razliku od tebe ja sam znao koji je razlog bio)ali na kraju sam morao zavrsiti jer to nije vrjedno mojih zivaca,zato druze ako mislis da nije za tebe iz bilo kojeg razloga batali to jer kad tad ces morati,bolje prije nego kasnije..sretno drugMorpheusAranea wrote:U vezi sam s djevojkom koja je potpuna suprotnost od mene. Sve sto ona voli ja ne volim i sve sto ja volim ona ne voli. Oprostio sam joj neke stvari kojih me je stid i reci, a ona meni svaku gresku trazi, vjerovatno jer zna da je zgrijesila pa da ima i ona meni sta staviti na konto. Ali postoji nesto sto mi ne da da raskinem, neka stvar koju ne mogu objasnit, nesto sto nas drzi skupa. I sad ne znam sta da radim, u jednu ruku zelim biti s njom, a u drugu je ne zelim nikad vise ocima vidjeti. Katastrofa.
- Tomos
#18 Re: Ne znam sta da radim..
Ako je dobra u krevetu ne ostavljj je ni po koju cijenu i ja sam tako imao dobru žensku koja sve zna i radi sve najbolje u krevetu i otišao sam od nje pslije sam tražio u drugima nju, ali nijedna nije kao ona i dan danas žalim za njom.
- stakasa
#19 Re: Ne znam sta da radim..
Po odgovorima se vidi koliko ko ima godina. Olinjali cinici vs slikari naivciDzontra Volta wrote:Kako god ne popustaj joj
- edo_79
#20 Re: Ne znam sta da radim..
Odvoj je nečim tvrdim ..... što ne provodi strujuMorpheusAranea wrote:U vezi sam s djevojkom koja je potpuna suprotnost od mene. Sve sto ona voli ja ne volim i sve sto ja volim ona ne voli. Oprostio sam joj neke stvari kojih me je stid i reci, a ona meni svaku gresku trazi, vjerovatno jer zna da je zgrijesila pa da ima i ona meni sta staviti na konto. Ali postoji nesto sto mi ne da da raskinem, neka stvar koju ne mogu objasnit, nesto sto nas drzi skupa. I sad ne znam sta da radim, u jednu ruku zelim biti s njom, a u drugu je ne zelim nikad vise ocima vidjeti. Katastrofa.
- Ljakan
#21 Re: Ne znam sta da radim..
Dresiraj je
- damskot
#22 Re: Ne znam sta da radim..
hehe iz tema izvlacim pouku
inat = mazohizam
ko bi rekao
Brate sve je to normala , ne samo da ces je sretati kad je voda za rukicu nego ces je sresti i upoznati joj sina itd itd zivot
inat = mazohizam
Brate sve je to normala , ne samo da ces je sretati kad je voda za rukicu nego ces je sresti i upoznati joj sina itd itd zivot
- dječak sa šibicama
#23 Re: Ne znam sta da radim..
Ako sam dobro skontao, on je sa njom jer je dobra riba sto se kaze, iako nemaju nijedne zajednicke teme, dodirne osobine ili bilo sta slicno.
E sad, pitanje svih pitanja, zasto je ona sa tobom?
E sad, pitanje svih pitanja, zasto je ona sa tobom?
- victom
#24 Re: Ne znam sta da radim..
Kume, ako te već stid njenih postupaka, bolje ti je BJEŽI, u suprotnom će ona tebe ostavit za koju godinu.
Al imaj na umu da su cure/žene manje više slične (u 5 deka), tako ne očekuj neku princezu, već osobu koja gleda svoj interes.
Definicija braka/veze: Brak je interesna zajednica. Ako nema zajedničkih interesa , zajednica se raspada.
SRETNO buraz.
Al imaj na umu da su cure/žene manje više slične (u 5 deka), tako ne očekuj neku princezu, već osobu koja gleda svoj interes.
Definicija braka/veze: Brak je interesna zajednica. Ako nema zajedničkih interesa , zajednica se raspada.
SRETNO buraz.
Last edited by victom on 01/03/2021 05:50, edited 2 times in total.
- MorpheusAranea
#25 Re: Ne znam sta da radim..
Hvala vam, al cini mi se da mi je najveci problem ta navika, pa sad odjednom da izgubim tu 'rutinu' s njom..Valja se unormalizirat