Ne znam sta da radim..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

MorpheusAranea

#1 Ne znam sta da radim..

Post by MorpheusAranea »

U vezi sam s djevojkom koja je potpuna suprotnost od mene. Sve sto ona voli ja ne volim i sve sto ja volim ona ne voli. Oprostio sam joj neke stvari kojih me je stid i reci, a ona meni svaku gresku trazi, vjerovatno jer zna da je zgrijesila pa da ima i ona meni sta staviti na konto. Ali postoji nesto sto mi ne da da raskinem, neka stvar koju ne mogu objasnit, nesto sto nas drzi skupa. I sad ne znam sta da radim, u jednu ruku zelim biti s njom, a u drugu je ne zelim nikad vise ocima vidjeti. Katastrofa. :sad:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Velkoski »

Jes' ti mazohista qme?
Mutivoda

#3 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Mutivoda »

Prekini. :)
MorpheusAranea

#4 Re: Ne znam sta da radim..

Post by MorpheusAranea »

Nije da uzivam..
Gretta

#5 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Gretta »

Koliko vremena ste u vezi?
DIF354

#6 Re: Ne znam sta da radim..

Post by DIF354 »

Ako ti smeta to što je radila,objasni joj zašto to ne valja i da bi trebala da se kaje zbog toga.Ako shvati da je pogrješila iobeća da to ,prepostavljam nešta ružno,više neće raditi ,da joj je žao i da će se promjeniti ,učinio si dvostruko dobro.Ona će postati bolja osoba a i ti ćeš je htjeti vidjeti stalno :D
Ako je ono na čemu ti ona često zamjera loše i ti se popravi.
Samo obostrano razumjevanje....
A sad ako ne voliš ništa što ona voli i obratno tipa muzika ovo ono stilovi i to ,to su sve gluposti i glupo je da te to okupira.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Velkoski »

MorpheusAranea wrote:Nije da uzivam..
Je l' ima silikone, dobre guzove il nesh tako? :zoka: :mrgreen:
Gretta

#8 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Gretta »

:facepalm:
Brat

#9 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Brat »

Znaš koja je razlika između optimiste i pesimiste?
Mutivoda

#10 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Mutivoda »

DIF354 wrote:Ako ti smeta to što je radila,bjasni joj zašto to ne valja i da bi trebala da se kaje zbog toga.Ako shvati da je pogrješila iobeća da to ,prepostavljam nešta ružno,više neće raditi ,da joj je žao i da će se promjeniti ,učinio si dvostruko dobro.Ona će postati bolja osoba a i ti ćeš je htjeti vidjeti stalno :D
Ako je ono na čemu ti ona često zamjera loše i ti se popravi.
Samo obostrano razumjevanje....
A sad ako ne voliš ništa što ona voli i obratno tipa muzika ovo ono stilovi i to ,to su sve gluposti i glupo je da te to okupira.
Aha, tako to obično bude. :roll: :mrgreen:
MorpheusAranea

#11 Re: Ne znam sta da radim..

Post by MorpheusAranea »

Ma prica je duga, ima tu puno detalja, vaznih detalja... al to vam je otprilike ko ono kad ne mozete baciti neki predmet za koji vas vezu uspomene a realno nemate nikakve koristi od njega i nema smisla da vam smeta po kuci..
Gretta

#12 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Gretta »

MorpheusAranea wrote:Ma prica je duga, ima tu puno detalja, vaznih detalja... al to vam je otprilike ko ono kad ne mozete baciti neki predmet za koji vas vezu uspomene a realno nemate nikakve koristi od njega i nema smisla da vam smeta po kuci..
navika je čudna stvar... a od uspomena se ne živi. Najbolje je da porazgovarate ozbiljno na ovu temu
damskot

#13 Re: Ne znam sta da radim..

Post by damskot »

Woole Triwunovich wrote:Jes' ti mazohista qme?
hehehehehe
Meni zvuci kao avion i znas kad je pustis da ce neko iz raje pokupit . hehe ? Jebiga nije tvoje vlasnistvo kad tad moraces :)
MorpheusAranea

#14 Re: Ne znam sta da radim..

Post by MorpheusAranea »

damskot wrote: Meni zvuci kao avion i znas kad je pustis da ce neko iz raje pokupit . hehe ? Jebiga nije tvoje vlasnistvo kad tad moraces :)
ti bi mogo biti blizu objasnjenja..
Logovan

#15 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Logovan »

MorpheusAranea wrote:
damskot wrote: Meni zvuci kao avion i znas kad je pustis da ce neko iz raje pokupit . hehe ? Jebiga nije tvoje vlasnistvo kad tad moraces :)
ti bi mogo biti blizu objasnjenja..
Nije blizu nego jest objasnjenje. :D

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
ganjeta

#16 Re: Ne znam sta da radim..

Post by ganjeta »

Ovo ja guzim, šta ti guziš?! :oops:

Ta priča?
moke33-sa

#17 Re: Ne znam sta da radim..

Post by moke33-sa »

MorpheusAranea wrote:U vezi sam s djevojkom koja je potpuna suprotnost od mene. Sve sto ona voli ja ne volim i sve sto ja volim ona ne voli. Oprostio sam joj neke stvari kojih me je stid i reci, a ona meni svaku gresku trazi, vjerovatno jer zna da je zgrijesila pa da ima i ona meni sta staviti na konto. Ali postoji nesto sto mi ne da da raskinem, neka stvar koju ne mogu objasnit, nesto sto nas drzi skupa. I sad ne znam sta da radim, u jednu ruku zelim biti s njom, a u drugu je ne zelim nikad vise ocima vidjeti. Katastrofa. :sad:
pasa moj,ja sam imao istu situaciju bio sam s osobom koja me je nervirala na milion strana a bio sam s njom samo iz jednog razloga(za razliku od tebe ja sam znao koji je razlog bio)ali na kraju sam morao zavrsiti jer to nije vrjedno mojih zivaca,zato druze ako mislis da nije za tebe iz bilo kojeg razloga batali to jer kad tad ces morati,bolje prije nego kasnije..sretno drug :run:
Tomos

#18 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Tomos »

Ako je dobra u krevetu ne ostavljj je ni po koju cijenu i ja sam tako imao dobru žensku koja sve zna i radi sve najbolje u krevetu i otišao sam od nje pslije sam tražio u drugima nju, ali nijedna nije kao ona i dan danas žalim za njom.
stakasa

#19 Re: Ne znam sta da radim..

Post by stakasa »

Dzontra Volta wrote:Kako god ne popustaj joj :-D
Po odgovorima se vidi koliko ko ima godina. Olinjali cinici vs slikari naivci :D
edo_79

#20 Re: Ne znam sta da radim..

Post by edo_79 »

MorpheusAranea wrote:U vezi sam s djevojkom koja je potpuna suprotnost od mene. Sve sto ona voli ja ne volim i sve sto ja volim ona ne voli. Oprostio sam joj neke stvari kojih me je stid i reci, a ona meni svaku gresku trazi, vjerovatno jer zna da je zgrijesila pa da ima i ona meni sta staviti na konto. Ali postoji nesto sto mi ne da da raskinem, neka stvar koju ne mogu objasnit, nesto sto nas drzi skupa. I sad ne znam sta da radim, u jednu ruku zelim biti s njom, a u drugu je ne zelim nikad vise ocima vidjeti. Katastrofa. :sad:
Odvoj je nečim tvrdim ..... što ne provodi struju :D
Ljakan

#21 Re: Ne znam sta da radim..

Post by Ljakan »

Dresiraj je :lol:
damskot

#22 Re: Ne znam sta da radim..

Post by damskot »

hehe iz tema izvlacim pouku :)

inat = mazohizam :) ko bi rekao :)

Brate sve je to normala , ne samo da ces je sretati kad je voda za rukicu nego ces je sresti i upoznati joj sina itd itd zivot :)
dječak sa šibicama

#23 Re: Ne znam sta da radim..

Post by dječak sa šibicama »

Ako sam dobro skontao, on je sa njom jer je dobra riba sto se kaze, iako nemaju nijedne zajednicke teme, dodirne osobine ili bilo sta slicno.

E sad, pitanje svih pitanja, zasto je ona sa tobom?
victom

#24 Re: Ne znam sta da radim..

Post by victom »

Kume, ako te već stid njenih postupaka, bolje ti je BJEŽI, u suprotnom će ona tebe ostavit za koju godinu.

Al imaj na umu da su cure/žene manje više slične (u 5 deka), tako ne očekuj neku princezu, već osobu koja gleda svoj interes.

Definicija braka/veze: Brak je interesna zajednica. Ako nema zajedničkih interesa , zajednica se raspada.

SRETNO buraz.
Last edited by victom on 01/03/2021 05:50, edited 2 times in total.
MorpheusAranea

#25 Re: Ne znam sta da radim..

Post by MorpheusAranea »

Hvala vam, al cini mi se da mi je najveci problem ta navika, pa sad odjednom da izgubim tu 'rutinu' s njom..Valja se unormalizirat :lol:
Post Reply