Ne znam sta da mislim vise...pomoc
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Cvijetic92
#1 Ne znam sta da mislim vise...pomoc
Eh ovako, ljubavni problemi vazda nesto. Al' fakat mi treba vasa pomoc,necije misljenje, ne znam sta da mislim vise i sta da radim. Imam decka i s njim sam 3 i pol godine, na pocetku sve bajno i sjajno, s njegove strane,a ja sam tad bila klinka kad smo se upoznali i nije mi se odmah svidio sto sam mu i rekla, al kroz mjesec sam se zaljubila. Al nisam bas letala oko njega, tako da je on vise oko mene. Bila sam zvrk, bez varanja normalno. III sad kad sma ja odlepillaaa na njega, on je postao hladan, valjda mu je sve to dosadilo oko mene vazda a ja sve pomalo. Problem je ljeto. Vec mjesec dana nema vremena za mene, rijetko se viđamo,doslo mu je rodbine,nema bas ni para toliko, udaljeni smo malo itd. Uglavnom je veza na daljinu. Da napomenem da nema seksa, jer ja ne zelim. I jos da mu stvarno nikad za ovo gpdina nista nasla nisam, posumnjala nikad ni na sta. Prije smo uvijek pricali o vjencanju kad zavrism fakultet, sad o tome ne zeli pricat, kaze zelim pa provodim jednako vremena s prijateljima i stobom. Ne mogu samo stobom biti. Al sad stvarno ne znam sta je, ne mogu vise izdrzati, totalno drugi covjek,kao da su mu preci svi. Ima tu hrpa sitnica koje mi smetaju, al reko da ne obrazlazem sad na veliko... dajte mi neki savjet sta bi bilo... Znam da ovo za neke nije problem, al mene boli,

- Mračajski proto
#2 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
Ma šta vrijedi da se trudite, ionako ćemo svi pomrijeti sad. Jebat će nas zemljotres.
-
Cvijetic92
#3 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
Sarajevo_Grad wrote:Ma šta vrijedi da se trudite, ionako ćemo svi pomrijeti sad. Jebat će nas zemljotres.
Kod nas nije bilo zemljotresa
- Mračajski proto
#4 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
Taman prilika da se posexate do zemljotresa. Halali mu bona, jadan se mučio 3 godine bezveze. 
- dusa_raskopuša
#5 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
Pa k'o sto sama kazes, o'ladio momak. Ili ima drugu il' si mu dosadila. Izvini sto sam 'vako direktna ali tako je kako je. Navikavaj se bez njega, tj. odvikavaj se. 
-
Cvijetic92
#6 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
I da umrem ko bludnik? Necu vala. hahahaha.Sarajevo_Grad wrote:Taman prilika da se posexate do zemljotresa. Halali mu bona, jadan se mučio 3 godine bezveze.
-
Cvijetic92
#7 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
A neka si direktna, jer mora nesto biti. Vjeruj pokusavam se odvici, mozda mi lakse padne raskid, al ne znam ni ja dal je to najbolja ocija...dusa_raskopuša wrote:Pa k'o sto sama kazes, o'ladio momak. Ili ima drugu il' si mu dosadila. Izvini sto sam 'vako direktna ali tako je kako je. Navikavaj se bez njega, tj. odvikavaj se.
- dusa_raskopuša
#8 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
Nema bolje. Jer cim jedno pocne da lufta nema tu povratka. 
- Aleluja
#9 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
...pa ti onda ne misli
hmmm da budem ozbiljna, nema seksa alooo pa ja tako sa svojom mamom mogu pričati... 
-
majmunce
#10 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
Koliko ste udaljeni i koliko vam je godina ? I to zna igrati ulogu.Cvijetic92 wrote:Eh ovako, ljubavni problemi vazda nesto. Al' fakat mi treba vasa pomoc,necije misljenje, ne znam sta da mislim vise i sta da radim. Imam decka i s njim sam 3 i pol godine, na pocetku sve bajno i sjajno, s njegove strane,a ja sam tad bila klinka kad smo se upoznali i nije mi se odmah svidio sto sam mu i rekla, al kroz mjesec sam se zaljubila. Al nisam bas letala oko njega, tako da je on vise oko mene. Bila sam zvrk, bez varanja normalno. III sad kad sma ja odlepillaaa na njega, on je postao hladan, valjda mu je sve to dosadilo oko mene vazda a ja sve pomalo. Problem je ljeto. Vec mjesec dana nema vremena za mene, rijetko se viđamo,doslo mu je rodbine,nema bas ni para toliko, udaljeni smo malo itd. Uglavnom je veza na daljinu. Da napomenem da nema seksa, jer ja ne zelim. I jos da mu stvarno nikad za ovo gpdina nista nasla nisam, posumnjala nikad ni na sta. Prije smo uvijek pricali o vjencanju kad zavrism fakultet, sad o tome ne zeli pricat, kaze zelim pa provodim jednako vremena s prijateljima i stobom. Ne mogu samo stobom biti. Al sad stvarno ne znam sta je, ne mogu vise izdrzati, totalno drugi covjek,kao da su mu preci svi. Ima tu hrpa sitnica koje mi smetaju, al reko da ne obrazlazem sad na veliko... dajte mi neki savjet sta bi bilo... Znam da ovo za neke nije problem, al mene boli,![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#11 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
ho's da budes vracena neotpakovanaCvijetic92 wrote:I da umrem ko bludnik? Necu vala. hahahaha.Sarajevo_Grad wrote:Taman prilika da se posexate do zemljotresa. Halali mu bona, jadan se mučio 3 godine bezveze.
- dobojlija81
#12 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
Sarajevo_Grad wrote:Ma šta vrijedi da se trudite, ionako ćemo svi pomrijeti sad. Jebat će nas zemljotres.
- Hemera
#13 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
pa kako je i sama rekla pokretacica teme

Cvijetic92 wrote:Eh, ljubav je pun cup govana obliven medompa si skuzite
![]()
-
ocaj
#14 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
ohladio se covjek, kratko i jasno!
Koliko vidim ti si jos mlada,vrckava,bice jos ljubavi...
Uzivaj u zivotu,zavrsi faks,zaposli se,dodji do svog dinara i zivot moze biti veoma lijep,sto bi rekli prosirit ces vidike.
Koliko vidim ti si jos mlada,vrckava,bice jos ljubavi...
Uzivaj u zivotu,zavrsi faks,zaposli se,dodji do svog dinara i zivot moze biti veoma lijep,sto bi rekli prosirit ces vidike.
- Kemal Malovčić
#15 Re: Ne znam sta da mislim vise...pomoc
navuci se na heroin i biće sve uredu