" ... Ne znam bi li Azra mogla danas napuniti stadion" - kaže. - "To je pitanje za čistu maštu. Ali i ne može se ići na stadion kao k... u jagode. To je kao ići protiv Brazilaca a 15 godina nisi šutnuo loptu." ...
Ne znam bi li Azra mogla ...
Moderator: _BataZiv_0809
-
RPM
#1 Ne znam bi li Azra mogla ...
za razliku od "nekih" koji izadju na stage i ne ubodu chestito par rifova i nije ih stid publike, a kako treba Johnny The Tito kaze:
" ... Ne znam bi li Azra mogla danas napuniti stadion" - kaže. - "To je pitanje za čistu maštu. Ali i ne može se ići na stadion kao k... u jagode. To je kao ići protiv Brazilaca a 15 godina nisi šutnuo loptu." ...
-
Stitch__
#3 Re: Ne znam bi li Azra mogla ...
NETACNORPM wrote:za razliku od "nekih" koji izadju na stage i ne ubodu chestito par rifova i nije ih stid publike, a kako treba Johnny The Tito kaze:
dugme je to dokazalo
ne da ne bi mogli napunit stadion, nego bi se napatili i za zetru
-
RPM
elem ne radi se da li ce svirati ili nece ili da li ce napuniti stadion, u biti htio sam podvuci razmisljanje jednog muzicara koji iako nije vrstan muzicar, prije svega ima respekt prema svojim fanovima, ... s druge strane nije ni misljeno izricito da se ne moze sto su pokazala nedavna okupljanja na stadionima koja su licila na sve osim na svirku profesionalaca. ... be i ha slusaoci da imaju vise respekta prema sebi, svojim usima i svom dzepu stadione bi punili neki drugi ljudi koji ne izlaze na stadion ka k.... u jagode. ... dok se to ne desi za "cvaju" ce nas ljudi praviti budalama ... 
- Murat Sabanovic
#5 Re: Ne znam bi li Azra mogla ...
covjeku se ne svira, boli njega kara za sve.Stitch__ wrote:NETACNORPM wrote:za razliku od "nekih" koji izadju na stage i ne ubodu chestito par rifova i nije ih stid publike, a kako treba Johnny The Tito kaze:
dugme je to dokazalo![]()
ne da ne bi mogli napunit stadion, nego bi se napatili i za zetruja bi otiso na koncert, al ne za cvaju
a ono na kosevu maksimiru i hippodromu nije bilo bijelo dugme nego bregovic & co.
bijelo dugme nije sviralo to tifa bebek alen .................bregovic znaju.
-
RPM
nemojte samo o Dugmadima i Bregovicu ... nego, bendovi su postali kao politicke partije, kakav im god bio preformance oni imaju svoje vjerne glasace ... onda se samo po sebi ne postavlja pitanje slusati li ovo ili ono vec glasati za ovoga ili onoga ... umjesto da je izvedba ono sto je najbitnije, vazne su neke druge stvari.
-
No_Comment
Po cemu je to podobniji Shtulic od Bregovica...pa hiljadu puta je izjavio,, ja sam politicki Srbin,,
!
!