Ne znam bi li Azra mogla ...

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
RPM

#1 Ne znam bi li Azra mogla ...

Post by RPM »

za razliku od "nekih" koji izadju na stage i ne ubodu chestito par rifova i nije ih stid publike, a kako treba Johnny The Tito kaze:

" ... Ne znam bi li Azra mogla danas napuniti stadion" - kaže. - "To je pitanje za čistu maštu. Ali i ne može se ići na stadion kao k... u jagode. To je kao ići protiv Brazilaca a 15 godina nisi šutnuo loptu." ... :D
sojka

Post by sojka »

Stulic ce najprije ostati doslijedan jednog konacnog "NETJU".
Otprlike je on vec odavno rekao svoje i cisto sumnjam da se sa njim po tom pitanju moze pregovarati ili na bilo koji nacin promijeniti njegovo misljenje.
Stitch__

#3 Re: Ne znam bi li Azra mogla ...

Post by Stitch__ »

RPM wrote:za razliku od "nekih" koji izadju na stage i ne ubodu chestito par rifova i nije ih stid publike, a kako treba Johnny The Tito kaze:

" ... Ne znam bi li Azra mogla danas napuniti stadion" - kaže. - "To je pitanje za čistu maštu. Ali i ne može se ići na stadion kao k... u jagode. To je kao ići protiv Brazilaca a 15 godina nisi šutnuo loptu." ... :D
NETACNO

dugme je to dokazalo :D

ne da ne bi mogli napunit stadion, nego bi se napatili i za zetru :-? ja bi otiso na koncert, al ne za cvaju :-?
RPM

Post by RPM »

elem ne radi se da li ce svirati ili nece ili da li ce napuniti stadion, u biti htio sam podvuci razmisljanje jednog muzicara koji iako nije vrstan muzicar, prije svega ima respekt prema svojim fanovima, ... s druge strane nije ni misljeno izricito da se ne moze sto su pokazala nedavna okupljanja na stadionima koja su licila na sve osim na svirku profesionalaca. ... be i ha slusaoci da imaju vise respekta prema sebi, svojim usima i svom dzepu stadione bi punili neki drugi ljudi koji ne izlaze na stadion ka k.... u jagode. ... dok se to ne desi za "cvaju" ce nas ljudi praviti budalama ... :D
Murat Sabanovic

#5 Re: Ne znam bi li Azra mogla ...

Post by Murat Sabanovic »

Stitch__ wrote:
RPM wrote:za razliku od "nekih" koji izadju na stage i ne ubodu chestito par rifova i nije ih stid publike, a kako treba Johnny The Tito kaze:

NETACNO

dugme je to dokazalo :D

ne da ne bi mogli napunit stadion, nego bi se napatili i za zetru :-? ja bi otiso na koncert, al ne za cvaju :-?
covjeku se ne svira, boli njega kara za sve.
a ono na kosevu maksimiru i hippodromu nije bilo bijelo dugme nego bregovic & co.
bijelo dugme nije sviralo to tifa bebek alen .................bregovic znaju.
RPM

Post by RPM »

nemojte samo o Dugmadima i Bregovicu ... nego, bendovi su postali kao politicke partije, kakav im god bio preformance oni imaju svoje vjerne glasace ... onda se samo po sebi ne postavlja pitanje slusati li ovo ili ono vec glasati za ovoga ili onoga ... umjesto da je izvedba ono sto je najbitnije, vazne su neke druge stvari.
Edin H.

Post by Edin H. »

Kao sto rece Senad Hadzifejzovic cekam AZRU, pa da li cemo ih ikada docekati ko zna. A licno bih za njihov koncert platio i KM 200, a ne KM20.

A na Dugme ne bih otisao, pa i da je besplatan ulaz. :x
hajdar

Post by hajdar »

isao sam na dugme, isao bih i na azru. ustvari, isao bih na svaki muzicki koncert (turbo folk ne uvrstavam u muziku!!!)
No_Comment

Post by No_Comment »

Po cemu je to podobniji Shtulic od Bregovica...pa hiljadu puta je izjavio,, ja sam politicki Srbin,,

!
Edin H.

Post by Edin H. »

Just don't make any comments, OK?
Post Reply