Ne želim od SDA napraviti familijarnu dinastiju-B.Izetbegovi
- Fair Life
Bas tako !!bosniaque wrote:po ovim komentarima u bosni i hercegovini sve sami lopovi, nema postena insana ni za lijeka...!![]()
U SDS-u, HDZ-u, SDA-u su uglavnom hajvani. Mozda su nekad bili insani..., ali sto narodna rece:
"Od covjeka lako mozes napraviti hajvana, ali od hajvana nikad (ponovo) insana."
-
SD-6
ma jok, vec HDZ
...previse covjek generalizuje...sta fali jednom recimo:A. Masovicu,S.Dzaferovicu,M.Kebi,M.Cemanu,D.Radivojevicu,ATerzicu(osim sto je nesposoban,ali lopov sigurno nije)...i td.i najveci protivnici im nemaju sta zamjeriti,kad S.B i Dani ih ne kude to valjda(bar vama,meni nista)nesto znaci...ima jos cestitih egzamplera al da ne duljim
-
Toozla
...vidis....sad se moze normalno pricati i analizirati jer si potegao cinjenice i argumente...ne moramo se sloziti ali mozemo normalno diskutovati....SD-6 wrote:sta fali jednom recimo:A. Masovicu,S.Dzaferovicu,M.Kebi,M.Cemanu,D.Radivojevicu,ATerzicu(osim sto je nesposoban,ali lopov sigurno nije)...i td.i najveci protivnici im nemaju sta zamjeriti,kad S.B i Dani ih ne kude to valjda(bar vama,meni nista)nesto znaci...ima jos cestitih egzamplera al da ne duljim
...u predhodna dva posta si se koristio ironijom iz koje moze proizaci samo konflikt...razumijem ovaj stil kad su u pitanju idioti koji ne uvazavaju argumente ali mislim da se ovdje radi o drugom tipu osoba....
...probaj...ako grijesim izvinuti cu se...
- Fair Life
Napisao sam:
"U SDS-u, HDZ-u, SDA-u su uglavnom hajvani."
Ako nekome smeta ovakva kategorizacija za sve tri stranke, ili mu smeta drustvo HDZ-a i SDS-a... mozemo skratiti listu i napisati: "U SDA-u su uglavnom hajvani."
Zatim, isto to ponoviti za svaku od preostale dvije nacionalisticke stranke HDZ i SDS...
Jednostavno... odvojiti krda.
"U SDS-u, HDZ-u, SDA-u su uglavnom hajvani."
Ako nekome smeta ovakva kategorizacija za sve tri stranke, ili mu smeta drustvo HDZ-a i SDS-a... mozemo skratiti listu i napisati: "U SDA-u su uglavnom hajvani."
Zatim, isto to ponoviti za svaku od preostale dvije nacionalisticke stranke HDZ i SDS...
Jednostavno... odvojiti krda.
-
Prenj
A ko ih tjera da sjede sa gomilom lopova u istoj stranci?SD-6 wrote:ma jok, vec HDZ![]()
...previse covjek generalizuje...sta fali jednom recimo:A. Masovicu,S.Dzaferovicu,M.Kebi,M.Cemanu,D.Radivojevicu,ATerzicu(osim sto je nesposoban,ali lopov sigurno nije)...i td.i najveci protivnici im nemaju sta zamjeriti,kad S.B i Dani ih ne kude to valjda(bar vama,meni nista)nesto znaci...ima jos cestitih egzamplera al da ne duljim
Meni je npr. Beriz Belkic jos veca misterija. Fakat izgleda kao posten covjek, ali stranka u kojoj se nalazi - Stranka za BiH je izgleda vece leglo lopova cak i od SDA.
Za A. Terzica, na primjer, jasan mi je motiv. Kako inace mogao postati sef vlade sa diplomom diplomiranog geometra i bez znanja engleskog jezika.
Ljudi danas ne mogu obican posao dobiti bez znanja stranog jezika, a nas predsjednik vlade ne govori ni jedan.