Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
yo soy chica perfekta pero tu no me ames ,manijak tampoco
io sono chica parfeta pero tu non me ami ,manijak
ja sam perfektna cura, ali ti me ne volis ,manijak jos manje
djevojke ako hocete da vas lizemo morate da se malo sredite i odrzavate
a ne da imam osjecaj da jedem krastavce dok lizem neciju picu.
bolno ali istinito jebiga
haha gandza. jest smijesno al i malko negdje u dubini i uvrijedi covjeka, posebni bi kad bi tvoja koja je imala ukus kiselog krastavca to znala sto kazes. nego sta hocu reci, to moze biti od mnogih faktora uzrok, a ne samo higijene, mada i to sigurno moze uticati... razlicito od zene do zene. jebiga, a tek kako smrdi ono kod vas (sperma) uh
Jeste se malo gandzo predirektno i bez uvijanja izrazio, ali to je cinjenica, i ne vidim kako je sramota nekome reci "hajmo se mi malo istusirati", po meni je veca sramota ne voditi racuna o higijeni i onda ocekivati da se partner pravi blesav i da to precuti.
hananah wrote:... i ne vidim kako je sramota nekome reci "hajmo se mi malo istusirati", po meni je veca sramota ne voditi racuna o higijeni i onda ocekivati da se partner pravi blesav i da to precuti.
u potpunosti se slazem, samo kod nas se to shvata kao uvreda
Ma kod nas su mnoge stvari naopake, nekako je "normalno" da neko u tramvaju ili autobusu digne ljeti onako nonsalantno ruku i uhvati se za drzac, a ispod pazuha orosena smrdljiva sumica, normalno je da ti neko glasno zvaku zvace na uho, kaslje, hripce, slini...a da nesto kazes pola bi ljudi koji su u vozilu digli hampu na tebe jer pobogu "gdje ces reci covjeku ili zeni" bilo sta, pa makar to sasvim pristojno bilo "molim vas da li mozete spustiti ruku ili da li mozete malo tise zvakati zvaku"
hananah wrote:Ma kod nas su mnoge stvari naopake, nekako je "normalno" da neko u tramvaju ili autobusu digne ljeti onako nonsalantno ruku i uhvati se za drzac, a ispod pazuha orosena smrdljiva sumica, normalno je da ti neko glasno zvaku zvace na uho, kaslje, hripce, slini...a da nesto kazes pola bi ljudi koji su u vozilu digli hampu na tebe jer pobogu "gdje ces reci covjeku ili zeni" bilo sta, pa makar to sasvim pristojno bilo "molim vas da li mozete spustiti ruku ili da li mozete malo tise zvakati zvaku"
:x fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
ja taman jedem sendvic i rek'o da vidim sta pise ova... ova.... i ogadi mi sve i prisjede mi moj rucak/vecera :x
Lizat je gruba rjec.Treba reci prelazit jezikom preko moje mindje.Trebaju lagani pokreti od donjeg djela prema vrhu tj,klitorisu.Izmedju toga stidne usne treba lagano po rubovima grickat a jezikom sasvim malo uci u minjdu sto dodaje poseban efekat.