Ne zeli da me ozeni zbog..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dust in the wind
#26 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
kakav troll. djevojko svaka cast. 
- nuovavita
#27 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
greatful_and_dead wrote:
Ne gledamo, tako te gleda taj koji te "voli"
- karanana
#28 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
glupson jedan.
koja je razlika u parama izmedju posla koji cura sada radi i posla na kojem je on zamislja? 300-400 KM?
da li to pravi razliku u materijalnom i finansijskom smislu?
bolje i ovako fina i vrijedna cura nego neka nezaposlena lezihljebovicka ili neka prepotentna pametnjakusa koja je zavrsila politologiju ili ko zna kakvu ublehu i radi za milju po nekakvih ublehama od firmi. i ko zna sta radi i kako radi.
koja je razlika u parama izmedju posla koji cura sada radi i posla na kojem je on zamislja? 300-400 KM?
da li to pravi razliku u materijalnom i finansijskom smislu?
bolje i ovako fina i vrijedna cura nego neka nezaposlena lezihljebovicka ili neka prepotentna pametnjakusa koja je zavrsila politologiju ili ko zna kakvu ublehu i radi za milju po nekakvih ublehama od firmi. i ko zna sta radi i kako radi.
-
artuditu
#29 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Otkud on u državnoj firmi ako nema štelu?
- muha_sa
#30 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
možda i nije troldust in the wind wrote:kakav troll. djevojko svaka cast.
- dust in the wind
#31 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
ma daj. zar ti ne smrdi na trola... ako griješim, halali mi djevojče.muha_sa wrote:možda i nije troldust in the wind wrote:kakav troll. djevojko svaka cast.
- muha_sa
#32 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
mnogi se danas plaše života tako da me ovo ne iznenadjujedust in the wind wrote:ma daj. zar ti ne smrdi na trola... ako griješim, halali mi djevojče.muha_sa wrote:možda i nije troldust in the wind wrote:kakav troll. djevojko svaka cast.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#33 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
razlog je konkretan iako izmišljen i bezveze
kao i trol tema
kao i trol tema
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#34 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Sjo mu razloga.
Ne voli te 'dovoljno', vrlo jednostavno.
Ne voli te 'dovoljno', vrlo jednostavno.
-
Klitemnestraaa
#35 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Zasto bi te zenio ako nemas finansijsku stabilnost? Ako ti je plata dovoljna da budes neovisna o njemu, onda je on kreten, ali ako nije dovoljna po meni je to sasvim ok sto on nece da ovisis o njemu.
Uzmi jos u obzir troskove kad djeca dodju.
Ja kao zensko ne bih bila s nekim ko zaradjuje mnogo vise od mene jer bih citav zivot imala osjecaj da ne gradimo skupa dom, nego on vecinom doprinosi.
Uzmi jos u obzir troskove kad djeca dodju.
Ja kao zensko ne bih bila s nekim ko zaradjuje mnogo vise od mene jer bih citav zivot imala osjecaj da ne gradimo skupa dom, nego on vecinom doprinosi.
- Arslan_11
#36 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
HAHa...Lik je gigant. Ha ja, sutra ostanes bez posla i njemu na grbacu. Nije lud...
- karanana
#37 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
ne vjerujem da je trol jer da jeste vise bi zapaprila temu sa nekom seksualnom tematikom.
-
artuditu
#38 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
On ako ima kredit, a ti nemaš stabilan posao, male su šanse za djecu.
Ako zatrudniš, ostade ti bez posla, a zajedno ostadoste sa njegovom kreditno opterećenom platom.
A kažete želite djecu.
Dakle tu je glavni problem.
Prema njegovom karakteru i kalkulaciji, finansijski bi to bilo teško, da kažem neizvodivo.
Čovjek sve izračunao, a da mu nije stalo ne bi ni kalkulis'o
Ako zatrudniš, ostade ti bez posla, a zajedno ostadoste sa njegovom kreditno opterećenom platom.
A kažete želite djecu.
Prema njegovom karakteru i kalkulaciji, finansijski bi to bilo teško, da kažem neizvodivo.
- Altsa
#39 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Inace jesi li u Konzumu ili Bingu. Mozda i to ima veze kod đuvegije. 
- O'zone
- Globalni moderator
#40 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
A i on meni kad kaže gdje radi ja ga gledam kao uhljupa koji je došao na to mjesto zahvaljujući što je dao guze nekome.Sarita012 wrote:Haha kolega razumijes me, vrijedno radimo, zaradimo novac ali kad ovima sa VSS kazes gdje radis.. s ponizenjem te gledaju.. jbt kakav smo narod postaliO'zone wrote:Jbš njega! Ti se udajiPozdrav od kolege trgovca iz tržnog centra....
Ne zamaraj se sa time, jeste teško što su nepovratno otišle tri godine ali ja bi to izveo na čistac jednom za svagda. Mislim realno je teško da će se on predomisliti pa čak i ako ga natjeraš to neće biti to nego brak pod prisilom koji je mjehurić od sapunice....
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#41 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Pa šta... Ja bih danas napravio dijete, a možda već sutra ne bude posla.artuditu wrote:On ako ima kredit, a ti nemaš stabilan posao, male su šanse za djecu.
A kažete želite djecu.
Ja sam rođen početkom rata, buraz u ratu... Tom logikom nas ne bi ni bilo. Jebo finansije.
- Sarita012
#42 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Upravo si citirao mog momka. Objasnio si sve.artuditu wrote:On ako ima kredit, a ti nemaš stabilan posao, male su šanse za djecu.
A kažete želite djecu.
- madner
#43 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Tada je bila druga situacija, nije bilo kredita. 
-
artuditu
#44 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Zato sam i napisala ono gore boldiranoVelkoski wrote:Pa šta... Ja bih danas napravio dijete, a možda već sutra ne bude posla.artuditu wrote:On ako ima kredit, a ti nemaš stabilan posao, male su šanse za djecu.
A kažete želite djecu.
Čovjek sve izračunao, a da mu nije stalo ne bi ni kalkulis'o![]()
Ja sam rođen početkom rata, buraz u ratu... Tom logikom nas ne bi ni bilo. Jebo finansije.![]()
A ne znam da li već imaš djece ili to onako entuzijastično govoriš?
-
artuditu
#45 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
laSarita012 wrote:Upravo si citirao mog momka. Objasnio si sve.artuditu wrote:On ako ima kredit, a ti nemaš stabilan posao, male su šanse za djecu.
A kažete želite djecu.
- ultima_palabra
#46 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
"Nek' je i irget, ali da je ambiciozan, da ima cilj u životu"...JThomas wrote:a kad žena tako razmišlja, onda ona zna šta hoće i koliko vrijedilavorpunvode wrote: momak ti je samo snob kojem je ofirno svojim drugovima sa VSS-om i poslovima u ugladjenim firmama i finim platama reci da ima djevojku/zenu koja radi kao "obicna prodavacica u shopping centru". Nikad ti mira sa njim ne's imati...![]()
mislim svejedno, ovo je trola, al' generalno je ovako...
- Sarita012
#47 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Pomogla mu rodbina skupio 15.000 i kupio posao u drzavnoj firmi, nista cudno tako se dobija posao u Bosniartuditu wrote:Otkud on u državnoj firmi ako nema štelu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#48 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Pa starci danas imaju kredit, tada nisu imali ni stan nit' išta, jbg.

entuzijastično. muntam za toartuditu wrote:
A ne znam da li već imaš djece ili to onako entuzijastično govoriš?
Sarita012 wrote:Pomogla mu rodbina skupio 15.000 i kupio posao u drzavnoj firmi, nista cudno tako se dobija posao u Bosniartuditu wrote:Otkud on u državnoj firmi ako nema štelu?
-
artuditu
#49 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Pa nek' tako i ženi pomogne, i riješen problem.Sarita012 wrote:Pomogla mu rodbina skupio 15.000 i kupio posao u drzavnoj firmi, nista cudno tako se dobija posao u Bosniartuditu wrote:Otkud on u državnoj firmi ako nema štelu?
- Ommadawn
#50 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..
Cist racun - duga ljubav.
Cista ljubav - dug racun.
Otkud garancije da ce i ni on nece ostati bez posla? I to je moguce. Garanciju dobijes samo kad kupujes ves masinu a i ona je ogranicena. De se ti okreni malo oko sebe - tek da znas da nisi sama.
Cista ljubav - dug racun.
Otkud garancije da ce i ni on nece ostati bez posla? I to je moguce. Garanciju dobijes samo kad kupujes ves masinu a i ona je ogranicena. De se ti okreni malo oko sebe - tek da znas da nisi sama.