Ne zeli da me ozeni zbog..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
JThomas

#126 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by JThomas »

naravno da bi. furala bi se da ima karijeru, i forumašice bi je uglas podržale u tome :mrgreen:

frazama poput od ljubavi se ne živi, ti zaslužuješ bolje i sličnim :mrgreen:
djulba

#127 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by djulba »

Izgleda da si ti mali poglupa. Frajer j.ebe dok ne nađe kakvu za koju misli da ce mu biti bolja. A ti se i dalje samo dobro naguzi. A i on izgleda nije cemu ni izgledom ni pameti.
Helena Trojanska

#128 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by Helena Trojanska »

Dok on tebe smara konkursima za bolji posao, ti njega smaraj kako ti kolege sa posla dosadjuju sa ponudama za brak :lol:
MJAU - da

#129 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by MJAU - da »

JThomas wrote:naravno da bi. furala bi se da ima karijeru, i forumašice bi je uglas podržale u tome :mrgreen:

frazama poput od ljubavi se ne živi, ti zaslužuješ bolje i sličnim :mrgreen:

haj ne kaki, poserem se u taj intelekt gdje su VSS i posao u državnoj službi kriteriji za život zajednički. To ba puca kad tad, a takav intelekst ostavlja kontaminirano okruženje zauvijek. JBG.
medvjed23

#130 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by medvjed23 »

nije to do intelekta već do karaktera
medvjed23

#131 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by medvjed23 »

nije to do intelekta već do karaktera
JThomas

#132 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by JThomas »

pa znam ja da je to ružno i diskriminatorski, ali tako je :mrgreen:

ove kao umjerenije bi rekle da je u redu da on bude samo prodavač, ali ako nastoji da to promjeni :mrgreen:
pukepuke

#133 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by pukepuke »

Kroz zezanciju ti je dosta ljudi reklo nešto s čime se slažem, a to je da u vašoj vezi nešto ne štima.
Znači, ako sam dobro pohvatala činjenice, on ima državni posao, ima svoj stan i stambeni kredit.
Ti si na blagajni u boljoj prodavnici. Kažeš da imaš i solidnu plaću. Prosjećna plaća u FBiH je prije dva mjeseca bila 846 KM, evo recimo neka je tvoja 700 KM.
Ako se vjenčate i počnete živjeti skupa, zar će on biti u nekom minusu, zar ćeš mu ti biti dodatni trošak? Zar ćeš ti mjesečno popiti, pojesti, potrošiti više struje i vode od tih svojih 700 KM koje doneseš u kuću? Ne bih rekla, nego baš suprotno, a i imali biste tu prednost da ste zajedno, zajedno se probijate kroz život i uživate u zajedništvu i ljubavi. Djecu ne morate imati odmah.
Taj razlog da ti nemaš stalni posao okači mačku o rep. Može on sutra nastradati na 100 načina i postati invalid, osoba koja treba tuđu skrb i živi od crkavice. Može se zamjeriti nekom guzonji, ne mora čak ni to, može se samo dogoditi da se za nekog treba stvoriti radno mjesto, pa bi se našlo načina da se tvog dečka izgura sa "stalnog" radnog mjesta. Kolo sreće se lako okrene.
A ako se on tebe stidi na bilo koji način, onda budi pametna i odbij to od sebe. Stidi se jer radiš pošten posao?
MJAU - da

#134 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by MJAU - da »

pukepuke wrote:Kroz zezanciju ti je dosta ljudi reklo nešto s čime se slažem, a to je da u vašoj vezi nešto ne štima.
Znači, ako sam dobro pohvatala činjenice, on ima državni posao, ima svoj stan i stambeni kredit.
Ti si na blagajni u boljoj prodavnici. Kažeš da imaš i solidnu plaću. Prosjećna plaća u FBiH je prije dva mjeseca bila 846 KM, evo recimo neka je tvoja 700 KM.
Ako se vjenčate i počnete živjeti skupa, zar će on biti u nekom minusu, zar ćeš mu ti biti dodatni trošak? Zar ćeš ti mjesečno popiti, pojesti, potrošiti više struje i vode od tih svojih 700 KM koje doneseš u kuću? Ne bih rekla, nego baš suprotno, a i imali biste tu prednost da ste zajedno, zajedno se probijate kroz život i uživate u zajedništvu i ljubavi. Djecu ne morate imati odmah.
Taj razlog da ti nemaš stalni posao okači mačku o rep. Može on sutra nastradati na 100 načina i postati invalid, osoba koja treba tuđu skrb i živi od crkavice. Može se zamjeriti nekom guzonji, ne mora čak ni to, može se samo dogoditi da se za nekog treba stvoriti radno mjesto, pa bi se našlo načina da se tvog dečka izgura sa "stalnog" radnog mjesta. Kolo sreće se lako okrene.
A ako se on tebe stidi na bilo koji način, onda budi pametna i odbij to od sebe. Stidi se jer radiš pošten posao?

Ma malo je reći gad usrani.
jao_situacije

#135 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by jao_situacije »

JThomas wrote:pa više brakova su krediti održali nego sva ljubav i sav seks ovog svijeta :mrgreen:
:mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#136 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by _BataZiv_0809 »

A u vice versa verziji, bi li nju zvala usranom gadurom?
jao_situacije

#137 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by jao_situacije »

pametan čovjek, obavezno se u istoj kasti ženiti i udavati
spreca

#138 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by spreca »

kiki-miki wrote:Sjooooj glupih muskih izgovora :roll:

Sta bi se desilo da ste u braku i sticajem okolnosti ostanes bez posla?
cura ima 25 godina .....ma neka mi oprosti ali poglupa je ako iskreno razmislja kao u prvom postu........ona dosla da trazi savjet a nije ga odmah poslala tamo gdje se vario 9 mjeseci..........i ona bi sa takvim kretenom zivila............ovo me podsjeca na ono kad izmlati zenu/curu a ona kaze p sta cu kad me voli :lol: :lol: :lol:
Sarita012

#139 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by Sarita012 »

Ako uopste citas sto sam napisala, mi nismo u braku bas iz tog razloga da ne ostanem zbog posla a on vec kreditno opterecen.
prog321

#140 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by prog321 »

Hmm, meni su prodavacice ekstra provokativne. Pogotovo one u SCC i BBI :-D
Te se naguzi ko-fol sa poda da nesto pokupi, te izbaci sise dok dohvaca nesto, Vrti repom, kucka cipelicama.
Mozda je decku samo izgovor da se stidi tvog posla jer ne zeli da mu neko od kolega prodje tamo gdje ti radis ? :-D
spreca

#141 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by spreca »

Sarita012 wrote:

Ako uopste citas sto sam napisala, mi nismo u braku bas iz tog razloga da ne ostanem zbog posla a on vec kreditno opterecen.
a sta ako on ostane bez posla?......nema garancije da ce tamo ostati zauvijek......@kiki ti pravilno kaze a ti se jos nesto jogunis :-)
animals

#142 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by animals »

Cim nadje drugu, tebe ce poslati na biro za brak...
ne mogu svatiti zensku glupost..
tebe ionako moze ozeniti kad hoce, i ceka da li ce naletiti bolja..
ako ne naleti,morace tebe ozeniti..
o tugo :(
MJAU - da

#143 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by MJAU - da »

Sarita012 wrote:

Pa nisi mu ti digla kredit i nećeš mu ga ti vraćati. Kakav je to muškarac, traži ženu da mu vraća dugove. De ba, đe sprca tih 25 života ti?
MJAU - da

#144 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by MJAU - da »

prog321 wrote:Hmm, meni su prodavacice ekstra provokativne. Pogotovo one u SCC i BBI :-D
Te se naguzi ko-fol sa poda da nesto pokupi, te izbaci sise dok dohvaca nesto, Vrti repom, kucka cipelicama.
Mozda je decku samo izgovor da se stidi tvog posla jer ne zeli da mu neko od kolega prodje tamo gdje ti radis ? :-D
Ti nisi normalnan, kreten koji se stidi zgodne žene prodavačice se stidi sebe. Jad jadova, ni za hale čistiti, da mu je belegija ne znam ti kakva.
prog321

#145 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by prog321 »

Nije stid per-se. Vise se radi o ljubomori :-D
MJAU - da

#146 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by MJAU - da »

prog321 wrote:Nije stid per-se. Vise se radi o ljubomori :-D
ma ne seri, bar kad je ovaj problem u naslovu u pitanju. :-D
Edin H.

#147 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by Edin H. »

karanana wrote:kako ste kompaktibilni kad on misli da niste?
mozda da u sexu i slicnom, ali to prodje i onda ostaje da ti zvoca sto si sa srednjom skolom njega dobar ulov potkacila.
karanana - agony aunt! :oops:
punosvega

#148 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by punosvega »

Znaci moze bit' problem da se stupi u brak, ali nije problem trpat' ga mladoj, sve dok moze proci, uz obecanje (ludom radovanje) da ce je ozeniti cim se kockice posloze, a kad se sloze, zadnja kockica ce biti neka ta trane koja se uklapa u njegovu viziju idealnog braka. Sutaj to nogama od sebe. Bolje rudar ako ce te stvarno voliti nego jedan takav uhljup.
dale cooper

#149 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by dale cooper »

Ja sam prvi za određenu finansijsku stabilnost kod ulaska u brak, jer je u današnje vrijeme potreba da
oboje imaju neka primanja za koliko toliko normalan život. Ali se proseravati da nećeš nekoga oženiti
zato što ima manje plaćen SSS posao je upravo proseravanje i izgovor.
muha_sa

#150 Re: Ne zeli da me ozeni zbog..

Post by muha_sa »

kad se bude ženio tražit ce nevinu sa VSS-om
Post Reply