Ne vjerujem...
-
Jonatan
#1 Ne vjerujem...
...da je Bog obećao ocima po prorocima Mesiju koji će zavesti ljude da kroz 2000.god pogrešno vjeruju i da samo danas na milione ljudi pogrešno vjeruje.
-
St.Germain
ni ja ne vjerujem u boga pa ne otvaram pedeset tema o tome 
- Soul_Sista
Meni nije samo jedno jasno, zasto neko vodi dialog sa Bogom na forumu kad se na forumu treba da vodi dialog sa ostalim ucesnicima (ljudima
)... 
-
hey
niakd se ne zna Mav mozda ga ubedisMaverick_ wrote:Ma naravno da je Allah svrha svega,ali opet stalno ta raspravka ko je u pravu,a ko krivo vjeruje. Bezveze,jer ja tebe necu ubjediti da promjenis vjeru,a ni ti mene isto. Radi kako mislis da je uredu.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Opet ti hey na religiji!!!
Bjezi brzo

Bjezi brzo
-
progDVB
#10 Re: Ne vjerujem...
Da li je Mesija lazno zavodio ljude, ili su se sva iskrivljavanja desila nakon njegovog uzdizanja na nebo?Jonatan wrote:...da je Bog obećao ocima po prorocima Mesiju koji će zavesti ljude da kroz 2000.god pogrešno vjeruju i da samo danas na milione ljudi pogrešno vjeruje.
-
Jonatan
#12 Re: Ne vjerujem...
Da li bi Bog dopustio da su iskrivi slika o Onome po kome je Bog obećao Spasenje?progDVB wrote:Da li je Mesija lazno zavodio ljude, ili su se sva iskrivljavanja desila nakon njegovog uzdizanja na nebo?Jonatan wrote:...da je Bog obećao ocima po prorocima Mesiju koji će zavesti ljude da kroz 2000.god pogrešno vjeruju i da samo danas na milione ljudi pogrešno vjeruje.
-
Sayed
#13 Re: Ne vjerujem...
A da li bi dopustio milion losijih stvari koje su se desavale i jos uvijek svakodnevno desavaju... Iskrivljena slika o profetima i pogresno shvacanje stvari koje su govorili je problem svih velikih religija.Jonatan wrote:Da li bi Bog dopustio da su iskrivi slika o Onome po kome je Bog obećao Spasenje?progDVB wrote:Da li je Mesija lazno zavodio ljude, ili su se sva iskrivljavanja desila nakon njegovog uzdizanja na nebo?Jonatan wrote:...da je Bog obećao ocima po prorocima Mesiju koji će zavesti ljude da kroz 2000.god pogrešno vjeruju i da samo danas na milione ljudi pogrešno vjeruje.
-
Jonatan
#14 Re: Ne vjerujem...
Bog je čovjeku dao slobodu izbora, neka bira između Dobra i zla, a ti zaključi što većina ljudi prihvata.Sayed wrote:
A da li bi dopustio milion losijih stvari koje su se desavale i jos uvijek svakodnevno desavaju... Iskrivljena slika o profetima i pogresno shvacanje stvari koje su govorili je problem svih velikih religija.
Onoga tko prihvati Dobro, On sigurno ne napušta.