Ne tresite puno novine!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Iduce kolo derbi zacelja, Zeljo - Leotar :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

boucheron wrote:
PITARKA_SA wrote:Dajte ljudi pa ugled grada nam ljuljate :D
stvarno nema smisla,pa de se malo trznite vratite vas prijasnji"sjaj i slavu",sirom evrope a boga mi i svijeta :D
Sidje labi talase. Ti i ja po tepsiju da vas imamo. Imamo vas kad hocemo. Jest da je mala kriza, ali smo najjaci kad je najpotrebnije :D
Po zivot ako treba ,a ne po tepsiju :lol: :P :P
shadow

Post by shadow »

mene samo interesuje do kada ce ovaj topik biti aktuelan tj. imati smisla? :D :D :D
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

pa do kraja ove sezone...nece valjda i iz druge lige ispast :zzzz:

:D
shadow

Post by shadow »

ihh..ne znas ti njih, u stanju su oni svasta napraviti :D strumfovska posla :lol:
zvijerka

Post by zvijerka »

doslo i pitarskih pet minuta.... :D dobro mozda ce trajat nesto duze...godinu...maximum.....ali pet nece garant...ma nema teorije... :D :D
Teufik iz Los Angelesa

e cuj zadnji na tabeli bolji od drugog :oops: :lol:

i tu si nesto pobrko :D :oops:

mene bi bilo sramota javit se na temu :oops:
Teufik iz Los Angelesa

kad vec zivis u proslosti :oops: opet se poklopi :skoljka:

Image

Image

imas li ti pojma sinko s koje tekme su ove slike? :oops:

Evo jedna od Nazaretha da slusas dok gledas to:

Dream on
Though its hard to tell
Though youre foolin yourself
Dream on

:D
Arslan_

Post by Arslan_ »

Samo za raju sa Grbavice, Ljuba Alicic sa pjesmom :"CRVENO OBUCI NEK SLUTI NA RADOST...."

:evil: HORDE ZLA
Edin H.

Post by Edin H. »

Gradonačelnica Sarajeva Semiha Borovac sa saradnicima primila je danas delegaciju FK Sarajevo, na čelu s predsjednikom kluba Hajrudinom Šumanom.
Razgovarano je o izuzetno teškoj materijalnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi FK Sarajevo. Delegacija je upoznala gradonačelnicu s naporima čelnika kluba kako bi se izvršila potpuna konsolidacija. Međutim, veliko dugovanje FK Sarajevo prema igračima i uposlenicima (520.000 KM) dovodi u pitanje licenciranje kluba za 2007. godinu, a time i njegov opstanak.

Gotovi ste :lol: :lol: :lol:
DUREX

Post by DUREX »

Ko ovo brise komentare??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa nisam nikoga vrijedjao...Samo sam ih pitao jel´ih stid???!!! :D

A za onog saljivdziju sto pomenu neke zube i dentiste...

Image

Sta ima zub...ovo,ono...kako si? :D :D :D
DUREX

Post by DUREX »

induendo wrote:Kao što rekoh zezajte pitari još malo :oops: dok još možete. :oops: Uskoro se Željo vraća u sam vrh BH fudbala. 8-) A vaša sudbina je vrlo neizvjesna. :lol: :lol: :lol:

ImageImageImageImageImageImageImage

VOLIM TE ŽELJO!!!
Aj´priznaj koliko ste love pljunuli vidovitoj Dzemili za ovo utopijsko "prorocanstvo" ?? :lol: :lol:

Il´su radile kasike??

Shvatam ja vas....kad prigusti,covjek postane sujevijeran... :lol:
Teufik iz Los Angelesa

sta je uskoro :oops:

gledano unazad, za nekih 1000-2000 godina, vas desetogosnji ili petnaestogodisnji povratak ce zaista izgledati brz :oops:

i pazi molim te, sudbina drugog tima na tabeli je "vrlo neizvjesna", dok je sudbina zadnjeg "brzi povratak u vrh" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

koja demagogija :D
Last edited by Teufik iz Los Angelesa on 18/09/2006 19:23, edited 1 time in total.
DUREX

Post by DUREX »

induendo wrote:
DUREX wrote:
induendo wrote:Kao što rekoh zezajte pitari još malo :oops: dok još možete. :oops: Uskoro se Željo vraća u sam vrh BH fudbala. 8-) A vaša sudbina je vrlo neizvjesna. :lol: :lol: :lol:

ImageImageImageImageImageImageImage

VOLIM TE ŽELJO!!!
Aj´priznaj koliko ste love pljunuli vidovitoj Dzemili za ovo utopijsko "prorocanstvo" ?? :lol: :lol:

Il´su radile kasike??

Shvatam ja vas....kad prigusti,covjek postane sujevijeran... :lol:
Kako ne možeš da shvatiš da FK Sarajevo više neće postojati od slijedeće sezone? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo se u medicini naziva "pijanstvo velikih dubina" ili "narkoza dusikom",a nastaje kod ronilaca prilikom zaranjanja na vece dubine (vece od 30 metara)...Manifetuje se kao euforicno stanje(sto se kod nesretnog induenda i vidi) ,dezorjentacija,panika...

Ovoga puta Zeljo je zaronio DO DNA...pa cemo shvatiti male Strumpfove kad ovako haluciniraju i bulazne... :lol:

PS Ovaj se sindrom da medicinski tretirati,pa im savjetujem da se smire...jos ima nade (bolje prvak druge lige ,nego zadnji u prvoj :lol: )
BSn

Post by BSn »

Image

Prosle sezone Plavi sa Grbavice najavljuju: Ovu sezonu zrtvujemo, al se sljedece borimo za vrh.

Ove sezone Plavi sa Grbavice vise ne spominju taj vrh, ali vrijedno rade i svakoga dana su sve blize svome cilju.

Mnogi Plavi su ubjedjenja da ce uspjeti da napuste Premier Ligu i da sljedece godine zablisatju u Prvoj Ligi Federacije.

Dobro sad, malo je preambiciozno ocekivati da ce odmah osvojiti prvo mjesto, ali borba za vrh je za njih uspjeh, jer kako rekose borit ce se za vrh, samo sto ne rekose koje Lige.

I jos nesto, Dolina Cupova bi slijedece godine mogla da bude jedini stadion sa reflektorima u Prvoj Ligi Federacije (ako im direktor obecanje ispuni), pa ce to da bude jos jedan adut najdrazeg nam Zelje u borbi za vrh, ono, barem kad ne mogu igrom da zasluze bodove, onda barem da ga zbune reflektorima....................

Image
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Vi ćete biti jedini vice :D ampioni :D kojeg će budući federalni ligaš oderati ....... :D :D pa sad kome će to biti teško prosudite sami :oops:
Teufiče ......demagogija je trajala šest godina :D a i opet će :oops: nego kad smo već kod tih skorijih i najskorijih ......kada će FCS napokon opravdati pitarsko :D skandiranje karajvo campion ? :? :D .
Željo .....samo naprijed ....... :oops: do nove pobjede :oops:
Teufik iz Los Angelesa

bilo je tesko, patilo se dugo :oops: al sada se prica nesto drugo :D mali plavi su strasno pali :oops: negdje su na somun stali :oops: hrabro prema drugoj ligi gaze :roll: kroje svoje gubitnicke staze :-)

a do pobjede nove :oops: ces se nacekat :D
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

Post by suad-sarajevo »

E moj seljo. Više utakmica (6), nego bodova (5)!!! :D :D :D Samo vi pajkite na dnu. Good night!!! :zzzz: :zzzz: :zzzz:
shadow

Post by shadow »

nemojte ih, znaju da se derbi blizi, usrali su se vec...mozete li pretpostaviti koje ce skandiranje najbolje pristajati trenutnom stanju na tabeli? :-D

DRUUUUUUUUGAAAAAAA LIIIIIIIIIIIIIIIGAAAAAAAAAAAA

:D :lol:
Santos

Post by Santos »

NAPRJED ZELJO CETO PLAVA NEK SE CUJE TVOJA SLAVA NEK SE CUJU SVE SVIRENE KAD MASINA TVOJA KRENE.MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS.MI KAD SMO OVU HIMNU PJEVALI VI GRAMOFONA NA STADIONU NISTE IMALI. GAZI NJANJE.
cico x

Post by cico x »

ZELJO JE ZADNJI !!!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

lijepo je biti optimista..ali kada se pretjera,to granici sa nebulozama..
drage komsije i susjedi,zivi vi nama bili jos sto godina...na aparatima :lol: :lol:
Skoro

Post by Skoro »

Santos wrote:....NEK SE CUJU SVE SVIRENE.....
:lol: :lol: :lol: :lol: e SVIRENE kad se cuju ..... :lol: :lol: :lol: to ce znaciti samo jedno: Famose, famose, eto zelje tamo se :lol: :lol: :lol:
jazzer

Post by jazzer »

Ne budite zlobni, pa i u 1 ligi Federacije se igra odlican nogomet,
lijep za oko, tehnicki jako potkovane ekipe. Mislim da takva liga Zelji ustvari i odgovara. Ko je gledao susret
Gradina - Kresevo znace o cemu pricam... Ma nema zime za Zelju :lol: :lol:
Skoro

Post by Skoro »

Strumfici, sta ima ovih dana na STAMAL ARENI? :D
Post Reply