Da, da...tuzno ali istinito, eh eto raja se paze i to je najmanje sto se moze uraditi s nase gradjanske strane....
al bice bolje

kazu

Moderators: Tomahawk11, Charuga
nevjerovatno...ovo isto je malocas rekao kolega...koji ne posjecuje sa-xMahalac wrote:ispasce nam Zeljo![]()
Da, da...tuzno ali istinito, eh eto raja se paze i to je najmanje sto se moze uraditi s nase gradjanske strane....
al bice bolje![]()
kazu
hahahaha kako smjesnoinduendo wrote:Gledajte svoja posla pitari.Željo je gigant i nikada neće ispasti iz premier lige.
Fazon ne tresite novine je pokupljen iz perioda kada ste dukate davali Slavki Šajberu da ostanete u prvoj ligi.![]()
Vi ste još jako mali klub u odnosu na Želju.
Sidje labi talase. Ti i ja po tepsiju da vas imamo. Imamo vas kad hocemo. Jest da je mala kriza, ali smo najjaci kad je najpotrebnijePITARKA_SA wrote:Dajte ljudi pa ugled grada nam ljuljate![]()
stvarno nema smisla,pa de se malo trznite vratite vas prijasnji"sjaj i slavu",sirom evrope a boga mi i svijeta
Isti ste k'o Celik, svake se godine bore za opstanak a sve prvoplasirane ekipe redovno pobjedjuju. E, sta cini kompleksboucheron wrote:Sidje labi talase. Ti i ja po tepsiju da vas imamo. Imamo vas kad hocemo. Jest da je mala kriza, ali smo najjaci kad je najpotrebnije