Ja isprac'o na Zeljeznickoj, ne znam je li bio zadnji voz, ali nije ni bitno... mescini cetvrtak je bio...
Ne sad Murate...
-
kub lajkan
#1 Ne sad Murate...
Sjecate li se gdje ste se zatekli kad je Murat treb'o pustit' vodu?
Ja isprac'o na Zeljeznickoj, ne znam je li bio zadnji voz, ali nije ni bitno... mescini cetvrtak je bio...
-
Leonid Breznjev
#2 Re: Ne sad Murate...
8. aprila 1992. godine deset dana pred moj rodjendan.. tada sam mastao kako cu napravit dernek kod amidze u garazikub lajkan wrote:Sjecate li se gdje ste se zatekli kad je Murat treb'o pustit' vodu?![]()
-
basta sljezove boje
kod Mustafe u kaficu. Bilo pravo napeto, Murat je imao glas kao da ce se svake sekunde baciti u Drinu, a Kukanjac je kakio na kilometre
-
mamica papucarka
djeco draga
Uh, jesam stara
ja ne smijem ni napisat da sam trebala ici na ekskurziju
I ne odoh
Do tada su svi isli u Spaniju i Italija, a nasa se razrednica nasla da nas nagovara da idemo za Crnu Goru
ja ne smijem ni napisat da sam trebala ici na ekskurziju
Do tada su svi isli u Spaniju i Italija, a nasa se razrednica nasla da nas nagovara da idemo za Crnu Goru
-
Leonid Breznjev
evo sta politika docnije rece za njega stochare!stochar wrote:im'o 12 godina, vrtio se neshto oko kuce, is'o u stab da klepim pastetu, udjem u kucu kad plava podloga na TV-u, telefon u kadru i cujem kako lik galami: srusicu branu!!! drugi galami: murate! shabane! opet murat: generale, jebem vam majku! (cini mi se da je to rek'o)...
poslije sam sazn'o da nikakvog dinamita nije bilo, nosali prazne kutije. to je bio prejak blef koji je posluzhio ljudima iz visegrada da pobjegnu, ali ih se vise od pola vratilo jer su vise vjerovali JNA nego muratu i svojim ochima...
http://www.politika.co.yu/ilustro/2156/3.htm
-
Leonid Breznjev
dobro bosmene! bosmen the kid!

-
Leonid Breznjev
ha ubacih i ja link telefonata, pa vidjeh tek onda da si nam ti to vec pripremio!
pa ono billy the kid..

pa ono billy the kid..
-
Leonid Breznjev
nista se ne keseri! nego sta si nego jedno veliko dijete!bosmen wrote:jbgArslan wrote:ha ubacih i ja link telefonata, pa vidjeh tek onda da si nam ti to vec pripremio!
pa ono billy the kid..![]()
bosmen dijete
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Leonid Breznjev
reci jos njesto o brani ba, zachatasmo je totalno (temu)!

- dacina_curica
8.April 92., dan nakon mog 16. rodjendana.....bila kod nekih ljudi u stanu u Malom Zvorniku (jer se kod nas u Zvorniku vec pucalu u 16), buraz i ja sjedili pored prozora (sa pogledom na Drinu), posmatrali situaciju u gradu i navijali za Murata 
- GandalfSivi
Bio u videoteci, iznajmljivao nakav film (previse bi bilo da se sjecam koji je film bio, mada sumnjam na Policijsku akademiju)
-
basta sljezove boje
je li Murat nesto i pustio? Prvi most ispod brane je srusen
-
kub lajkan
Sjetih se jos nesto... nekoliko dana kasnije na beogradskoj TV neka vijest u kojoj se navodi... "muslimanski ekstremist Saban Muratovic" 
-
basta sljezove boje
kazu pustio jedan ventil. Dobar ti je link sa youtubebosmen wrote:Jest, vjetarbasta sljezove boje wrote:je li Murat nesto i pustio? Prvi most ispod brane je srusen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kukanjac: Sabane? Sabane? Murate?
Murat: Molim?
...
Kukanjac: Ja sprecavam sve moguce sukobe ...
...
Kukanjac: Sabane?
Murat: Molim?
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
stochar wrote:im'o 12 godina, vrtio se neshto oko kuce, is'o u stab da klepim pastetu, udjem u kucu kad plava podloga na TV-u, telefon u kadru i cujem kako lik galami: srusicu branu!!! drugi galami: murate! shabane! opet murat: generale, jebem vam majku! (cini mi se da je to rek'o)...
ja imala 10 godina i sjecam se da je opsovao generalu... ja kontam ja budala sto snimaju telefon... i pitam mamu, mama sto njih dvojica (murat i saban) odmah ne raznesu centralu (pomijesala sa branom
- Chopper_Horrace
ja, kao 14-ogisnjak, bio u podrumu, jer su se ovdje borbe oko marshalke vodile, i sve to pratio, ne znajuci nista osim da sam u podrumu, da me je rat zahebao je rnisma otisao na eksurziju, za malu maturu, u Barcu ...
-
Crvena Tifoza
Ziv i zdravKemal_S wrote:Sta je danas sa Muratom, jel on ziv ili je poginuo u ratu?