Ne radi mi Flash Player :(

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
A-ZO

#1 Ne radi mi Flash Player :(

Post by A-ZO »

Ljudi pomagajte! Kako god instaliram Macromedia Flash Player, nece da radi. Stalno me upozorava da IE blokira upotrebu ActiveX, itd...

Puno hvala, unaprijed :)

Image
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Image
sulesavic

Post by sulesavic »

tools
internet options
security
custom level

oznaci sve na enable ili prompt gdje se spominje activeX
A-ZO

Post by A-ZO »

sulesavic wrote:tools
internet options
security
custom level

oznaci sve na enable ili prompt gdje se spominje activeX

Ali vec sam to uradio 100x i nista, sve isto :sad:

Help, please :)
A-ZO

Post by A-ZO »

Pardon, mozda nisam dobro objasnio. Kao, instalira on njega, ali kasnije gdje god trebam Flash Player, trazi se ponovna instalacija, zasto?
sulesavic

Post by sulesavic »

eh, onda mozda imas problem kao i ja - jedan update od prosle godine, iz otprilike 8. mjeseca, ima neke veze s tim o cemu pricas.

ubija me u nekim aplikacijama koje imaju neke veze s activeX dzidama, to se rijecima ne moze opisati.

cekamo odgovore, onda, obojica.

p.s.: firefox mi nije pomogao.
A-ZO

Post by A-ZO »

Dakle, javlja da je instaliran, ali prakticno ga nema. Svugdje se i dalje trazi njegova instalacija, kao da ga nikad nisam instalirao :?

Image
A-ZO

Post by A-ZO »

Ima li kakav Baltazar medju vama :D
bpsang

Post by bpsang »

imao sam nekada davno slican problem, i rijesio ga instalacijom na toj stranici Macromedie,ali to nije kompletna instalacija Flash Playera nego samo jedan mali dio koji se izgubi brisanjem nekih igrica,koliko mi se cini taj file je veliki oko 50 kb mozda i manje ali ga je tesko uloviti,
pokusaj ponovo i uspjeces sigurno , a zasigurno znam da je to vrlo mali file,prevrni kompletni download na njihovoj stranici i nacices ga ili jednostavno zapisi tacno sta ti trazi koji file i
potrazi na piratskim stranicama
http://www.ddl.com
bpsang

Post by bpsang »

imao sam nekada davno slican problem, i rijesio ga instalacijom na toj stranici Macromedie,ali to nije kompletna instalacija Flash Playera nego samo jedan mali dio koji se izgubi brisanjem nekih igrica,koliko mi se cini taj file je veliki oko 50 kb mozda i manje ali ga je tesko uloviti,
pokusaj ponovo i uspjeces sigurno , a zasigurno znam da je to vrlo mali file,prevrni kompletni download na njihovoj stranici i nacices ga ili jednostavno zapisi tacno sta ti trazi koji file i
potrazi na piratskim stranicama
http://www.ddl.com
A-ZO

Post by A-ZO »

Hvala sto pokusavas pomoci, ali evo meni cak nece da otvori ni stranicu http://www.ddl.com :-)

PS. Nije to da mi trazi neki file konkretno, nego jednostavno nemam Flash Playera kad god je potreban iako je "instaliran", i uvijek se iznova trazi njegova instalacija kao da ga nikad ni bilo nije :?
A-ZO

Post by A-ZO »

Baltazare, gdje si :(
Post Reply