Ne radi media player .Molim pomagajte...

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
sllatki

#1 Ne radi media player .Molim pomagajte...

Post by sllatki »

Formatirao sam disk i instalirao xp. Windows media player ne radi.Ne Detektuje sound card uopste.Pokusao sam da skontam koja je da nadjem drivere al nista.Otvorio i nasao da je foxconn 1435 N Al ne mogu da ga nadjem..

Xp service pack 2
2800+
512 ram

Pomoc
Qler

Post by Qler »

radi tebi meda player :D samo nema na sta :D moras snimiti drivere od zvucne :) a to imas na cd-o od maticne ako ti je integrisana zvucna.... imas net imas google znas koja ti je maticna opleti :D
sllatki

Post by sllatki »

Qler wrote:radi tebi meda player :D samo nema na sta :D moras snimiti drivere od zvucne :) a to imas na cd-o od maticne ako ti je integrisana zvucna.... imas net imas google znas koja ti je maticna opleti :D

e da probam........
irfan2

Post by irfan2 »

ja sam imao problem takav...je li ti integrisana zvucna ili obicna (sto stavljas u slot) ...
meni se desilo da su bile u konfliktu integrisana i sound blaster, jer su obje bile podesene da budu default...znaci, moras u biosu otic i disable integrisanu...
sllatki

Post by sllatki »

irfan2 wrote:ja sam imao problem takav...je li ti integrisana zvucna ili obicna (sto stavljas u slot) ...
meni se desilo da su bile u konfliktu integrisana i sound blaster, jer su obje bile podesene da budu default...znaci, moras u biosu otic i disable integrisanu...
E upravo sam to uradio,,,, upalilo je
Thankx :D
Post Reply