NE - Proizvodima iz Hrvatske

insomnia78

#126 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske

Post by insomnia78 »

Bodkin wrote:
Fudo387 wrote:Jebo te, mi se ne mozemo dogovoriti oko bojkota pasteta a kamo li sta drugo.
I haj’ napravi drzavu?
Za pastetu stvarno vazi ako ces jesti, bolje domacu her je svaka otrov. Gledao sam sta se stavlja u nju. Tito dragi...

Osim ako nije od guscije jetre. To je vrh samo sto nista od toga ako si animal lover znajuci kako se pravi :D
Jest al zato kila fois gras kosta 100-200€ a kila argete...
Bodkin

#127 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske

Post by Bodkin »

insomnia78 wrote:
Bodkin wrote:
Fudo387 wrote:Jebo te, mi se ne mozemo dogovoriti oko bojkota pasteta a kamo li sta drugo.
I haj’ napravi drzavu?
Za pastetu stvarno vazi ako ces jesti, bolje domacu her je svaka otrov. Gledao sam sta se stavlja u nju. Tito dragi...

Osim ako nije od guscije jetre. To je vrh samo sto nista od toga ako si animal lover znajuci kako se pravi :D
Jest al zato kila fois gras kosta 100-200€ a kila argete...
Cuj kila. Ko jos kilu kupi :D
Elem nije poenta bila porediti to dvoje
avenija

#128 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske

Post by avenija »

Hrvatska je postala prva država koja je s Republikom Srpskom zaključila međunarodni ugovor, navodi Hina.
GeeTnT

#129 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske

Post by GeeTnT »

avenija wrote:Hrvatska je postala prva država koja je s Republikom Srpskom zaključila međunarodni ugovor, navodi Hina.
To samo znaci da se Hrvatska ekonomski srozala na nivo entiteta BiH...Upravo je danas to Kolinda u svom govoru i potvrdila.

"Predugo stojimo, drugi nas prestižu"

"Mogla bih nastaviti nabrajati i dati podosta primjera u drugim područjima, ali i ovo navodi na zaključak kako predugo stojimo, a drugi nas prestižu ili nam sve više odmiču. Nakon nekoliko godina rasta Hrvatska je pala za 8 mjesta na Doing Business listi. Ispred nas su mnoge države koje nismo smatrali konkurencijom. Danas oni tako mogu gledati na nas. Znakovito je da nismo nazadovali u broju bodova. No druge su države u pravilu napravile puno jače reforme i veće pomake na listi", rekla je Grabar Kitarović.
veiz

#130 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske

Post by veiz »

Kupujmo domaće ,Ignorišimo sve što dolazi iz Hrvatske
Odnos Hrvatske prema BiH isti kao i 90-tih samo je matrica promjenjena
CILJ:Nestanak BiH
mayab

#131 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske

Post by mayab »

Jeste, ja ću se boriti protiv Hrvatske ne kupovinom njihove robe, a dotle niko od onih koji bi trebali da se zdusno bore svim snagama za ovu drzavu to ne rade, nego čak naprotiv rade sve poput stranih plaćenika instaliranih u sve pore drzave BiH!
Hajde sto ovi iz eRS stalno potkopavaju i laju protiv, hajde što i hadezeovi legitimni rvati se satrase od rada za HR, nego , eto , i ovi koji su "najviše za BiH", posebno deklarativno, niti dižu glas, niti ništa korisno čine, nego sve to prepuštaju stihiji!
Hoću kurac, za moje pare ću kupovati ono šta mi se svidi, a ove sve gore navedene prezirat iz dna duše :bih:
problemnatravunu

#132 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske

Post by problemnatravunu »

veiz wrote:Kupujmo domaće ,Ignorišimo sve što dolazi iz Hrvatske
Odnos Hrvatske prema BiH isti kao i 90-tih samo je matrica promjenjena
CILJ:Nestanak BiH
isti cilj imaju i svi ovi domaci izdajnici, čitaj, nacionalisti, koji nas handre evo 20 godina, pri tome jos su i gori, jer su direkno ugradjeni u sistem!
Za moje pare , kupiću ono što se meni sviđa, pa i hrvatsko, bez trunke "grizodušja" :bih:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#133 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske

Post by pici »

Image
Image
zunazu

#134 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske

Post by zunazu »

zulfo