NE - Proizvodima iz Hrvatske
-
papazi
#1 NE - Proizvodima iz Hrvatske
Hrvatska ponovo vrši agresiju na BiH Izvršena agresija 90-tih nije osuđena)
Hrvatska pravi mamlazima kako predstavnike(političare)naroda tako i sve građane BiH
S obzirom da joj u tome pomažu političari iz BiH,predlažem da bojkotujemo sve proizvode iz hrvatske.
Ako nemogu političari onda građani mogu.
SVE ŠTO JE MADE IN hRVATSKA NE KUPUJTE.
NE KLADITE SE VIŠE U PREMIERU,FORMULI ,BETSHOPU-KLADITE SE U KLADIONICAMA lUTRIJE BiH.
Svi na more u Crnu Goru
Hrvatska pravi mamlazima kako predstavnike(političare)naroda tako i sve građane BiH
S obzirom da joj u tome pomažu političari iz BiH,predlažem da bojkotujemo sve proizvode iz hrvatske.
Ako nemogu političari onda građani mogu.
SVE ŠTO JE MADE IN hRVATSKA NE KUPUJTE.
NE KLADITE SE VIŠE U PREMIERU,FORMULI ,BETSHOPU-KLADITE SE U KLADIONICAMA lUTRIJE BiH.
Svi na more u Crnu Goru
Last edited by papazi on 01/11/2017 11:41, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske
Ko je tebe dir'o?
- cyprus
#3 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske
Best part:

papazi wrote:NE KLADITE SE VIŠE U PREMIERU,FORMULI ,BETSHOPU-KLADITE SE U KLADIONICAMA lUTRIJE BiH.
- rumenige_brajtner
#4 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske
za i protiv interneta:
ZA: dostupan svima
PROTIV: dostupan svima
ZA: dostupan svima
PROTIV: dostupan svima
- HAVANA
#5 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske
E nek si mi reko.Sto sam se kladio,kladio sam se.
- nadInsan
#6 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske
Ja odavno već ne kupujem hrvatske proizvode, a o ljetovanju u Hrvatskoj i ne razmišljam. Razlog je nastavak seljačke politike koju su naslijedili od Tuđmana. Ne eronetu, ne njihovim bankama, ne prehrambenim proizvodima (vegeta, cedevita, pivo, kraš, zvečevo). Ne generalno kladionicama, a pogotovo ne njhovim.
Bošnjaci su realno govoreći dosta zapušten narod tako da je potrebno putem medija i školstva apelovati i podsticati na stvaranje kulture kupovanja domaćih proizvoda.
Naravno, prvi postovi ove teme su seljački pokušaji humora ali vjerujem da ima dosta ljudi koji razmišljaju i preferiraju domaće proizvode. Zašto puniti džepove onim koji svim silama rade da te unište?
Bošnjaci su realno govoreći dosta zapušten narod tako da je potrebno putem medija i školstva apelovati i podsticati na stvaranje kulture kupovanja domaćih proizvoda.
Naravno, prvi postovi ove teme su seljački pokušaji humora ali vjerujem da ima dosta ljudi koji razmišljaju i preferiraju domaće proizvode. Zašto puniti džepove onim koji svim silama rade da te unište?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske

- animals
#8 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske
Kad gubite , gubite patriotski 
- rumenige_brajtner
#9 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske
od tog udara ekonomija rvacke se neće zadugo oporavitnadInsan wrote:Ja odavno već ne kupujem hrvatske proizvode, a o ljetovanju u Hrvatskoj i ne razmišljam. Razlog je nastavak seljačke politike koju su naslijedili od Tuđmana. Ne eronetu, ne njihovim bankama, ne prehrambenim proizvodima (vegeta, cedevita, pivo, kraš, zvečevo). Ne generalno kladionicama, a pogotovo ne njhovim.
-
dječak sa šibicama
#10 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske
Lutrija BiH ima srce (i nick na klix forumu)
-
emillio estevez
- Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110
#11 Re: ne - Proizvodima iz Hrvatske
Vec je Kolinda digla rezervu da povata osobe koje vrse nasilje nad nevinim proizvodima koje se bojkotiraju samo zbog zemlje porijekla.rumenige_brajtner wrote:od tog udara ekonomija rvacke se neće zadugo oporavitnadInsan wrote:Ja odavno već ne kupujem hrvatske proizvode, a o ljetovanju u Hrvatskoj i ne razmišljam. Razlog je nastavak seljačke politike koju su naslijedili od Tuđmana. Ne eronetu, ne njihovim bankama, ne prehrambenim proizvodima (vegeta, cedevita, pivo, kraš, zvečevo). Ne generalno kladionicama, a pogotovo ne njhovim.
- BHCluster
- Hajvan
#13 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
jebo rvacku.
-
Naslovnica
#14 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
Samo Tiru-Liru, Antalya i Lutrija BH!

- arzuhal
#15 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
Ima otkad ja to pratim da ništa ili minimalno nešto iz Hrvatske uzmem. To mi je furka 
-
megaman4
#16 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
Sta se ovo franjo protego kao da radi vjezbe?BHCluster wrote:Agrokor![]()
![]()
- spreca
#17 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
Usvojicu ovog cuku ..znal neko gdje je 
- spreca
#18 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
A sto se tice postavljaca teme....kod mene filter radi vec desetak godina
- Hajvan
#19 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
Naslovnica wrote:Samo Tiru-Liru, Antalya i Lutrija BH!
![]()
![]()
ma moze i livanjski sir, viHoleta…
ne budi iskljciv
- Sanjarko
#20 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
Pored made in DE, POL sto ces kupovat made in CRO. Ja rijetko sta od njih uzmem i od SRB. Vecinom nase i DE i POL, mada uleti ponekad i HUN i SLO.
- Sanjarko
#21 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
Kvalitet i cijenu gledam. Evo Violeta kvalitetnija je ali i cijenom skuplja ali sam bio naletio ne neku Tursku i jeftinije i istog kvaliteta. Steta samo ne zapamti marku ovu Tursku.Vizionar 1985 wrote:Pored made in DE, POL sto ces kupovat made in CRO. Ja rijetko sta od njih uzmem i od SRB. Vecinom nase i DE i POL, mada uleti ponekad i HUN i SLO.
- HAVANA
#22 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
Ja volim karlovacku i tomislav crni.Volim i prsut dalmatinski, al ne smijem rec.I jadro keksa oko 3 ujutro pojedem.Ruzite me sad.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
Naslovnica
#24 Re: NE - Proizvodima iz Hrvatske
HAVANA wrote:Ja volim karlovacku i tomislav crni.Volim i prsut dalmatinski, al ne smijem rec.I jadro keksa oko 3 ujutro pojedem.Ruzite me sad.
- HAVANA