NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mali Ninja

#1 NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Post by mali Ninja »

dakle ako vidite da je neko obio auto, obijeno auto, vidite da se obija ili krade, bilo kakvu kriminalnu radnju na tudjem autu, ne zovite policiju...

nocas mi ispred zgrade obise neko auto i ja pozovem policiju, dolazi u roku 5 minuta kolega i uzme moje podatke, pozdravimo se kulturno i ja odem na drugu stranu. nadjem se sa kolegama i ispričam im tu priču, kad imam šta čuti. jedan od njih je dobio batine jer je prijavio kradju tudjeg auta, policija ga "o'šmekala" lopovu koji je odradio, da bi ga drugu noc oni s obrazom posjetili ... :(:(

tužno, ali moj savjet da pazite kad prijavljujete ili u najboljem slučaju to ne činiti nikako ...
maxell_sarajevo

#2 Re: NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Post by maxell_sarajevo »

Mozda si ti jedan od lopova pa ovako javno raju upozoravas da nista ne prijavljuju dok ti radis po parkingu :lol:
Jesi cuo da se moze anonimno prijaviti? :wink:
mali Ninja

#3 Re: NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Post by mali Ninja »

maxell_sarajevo wrote:Mozda si ti jedan od lopova pa ovako javno raju upozoravas da nista ne prijavljuju dok ti radis po parkingu :lol:

pozdrav i vama ;)
Sarayman

#4 Re: NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Post by Sarayman »

Neko te je dobro izlevatio. Nazoves Krimolovce i prijavis kriminalnu radnju a ovi te pitaju samo u vezi istog, i nista vise. Licno sam na ovaj nacin sprijecio provalnu kradju u svojoj zgradi (poslovni prostor).
potpuni stranac

#5 Re: NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Post by potpuni stranac »

Sarayman wrote:Neko te je dobro izlevatio. Nazoves Krimolovce i prijavis kriminalnu radnju a ovi te pitaju samo u vezi istog, i nista vise. Licno sam na ovaj nacin sprijecio provalnu kradju u svojoj zgradi (poslovni prostor).
e ja sam imao loše iskustvo i sa njima. naime prijavljivao sam šumsku krađu koja se svakodnevno odvijala a oni traže od mene tablice traktora. rekao sam im da nemaju tablice a on meni da ne može ništa učiniti. :shock: :shock: :shock:

želim da vjerujem da je ovo samo izuzetak.
bjelic

#6 Re: NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Post by bjelic »

maxell_sarajevo wrote:Mozda si ti jedan od lopova pa ovako javno raju upozoravas da nista ne prijavljuju dok ti radis po parkingu :lol:
hahaha i meni tako izgleda
al_akhisari

#7 Re: NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Post by al_akhisari »

mali Ninja wrote:dakle ako vidite da je neko obio auto, obijeno auto, vidite da se obija ili krade, bilo kakvu kriminalnu radnju na tudjem autu, ne zovite policiju...

nocas mi ispred zgrade obise neko auto i ja pozovem policiju, dolazi u roku 5 minuta kolega i uzme moje podatke, pozdravimo se kulturno i ja odem na drugu stranu. nadjem se sa kolegama i ispričam im tu priču, kad imam šta čuti. jedan od njih je dobio batine jer je prijavio kradju tudjeg auta, policija ga "o'šmekala" lopovu koji je odradio, da bi ga drugu noc oni s obrazom posjetili ... :(:(

tužno, ali moj savjet da pazite kad prijavljujete ili u najboljem slučaju to ne činiti nikako ...
Bravo majstore...ne znam odakle ti smjelost da ovakvo sto kazes ( napises )... :D Suti, trpi ( kako kaze ona pjesma ), a sutra kukajmo zajedno kako je sve otislo u tri pm, kako nis ne valja...Dobra alternativa :sad:
ins

#8 Re: NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Post by ins »

Ma idi...

Ja bi na tvom mjestu odma ' u Australiju! :run:

:sax: :sax: :sax:
sLLayer

#9 Re: NE PRIJAVLJUJ NIŠTA !!!

Post by sLLayer »

reci da si ti obijo i onda te nece isibati :lol: :lol:
Post Reply