Jozinho wrote:Ja na vas ne gledam kao na neku bratsku naciju, a s vama nikad ne bih vezao zastave. Eto...
I jos mi navedi bar jedan razlog zasto bi to nekome bilo bitno, to sto me ti ne smatras za "bratskog"
Jozinho wrote:Ja na vas ne gledam kao na neku bratsku naciju, a s vama nikad ne bih vezao zastave. Eto...
nisam bitan ja kao pojedinac već općenita slika i mišljenje o bošnjacimajutarnji wrote:Jozinho wrote:Ja na vas ne gledam kao na neku bratsku naciju, a s vama nikad ne bih vezao zastave. Eto...![]()
![]()
![]()
I jos mi navedi bar jedan razlog zasto bi to nekome bilo bitno, to sto me ti ne smatras za "bratskog"?
Ma ok, eto, i mene boli qrac sta ti mislis o meni, opcenito i neopcenito.Jozinho wrote:nisam bitan ja kao pojedinac već općenita slika i mišljenje o bošnjacima
pravo da ti kažem to i je najbolje tako. uzdaj se u se i svoje kljusejutarnji wrote:Ma ok, eto, i mene boli qrac sta ti mislis o meni, opcenito i neopcenito.Jozinho wrote:nisam bitan ja kao pojedinac već općenita slika i mišljenje o bošnjacima
Možda je odgovor i u ovoj temi na forumu Hercegbosna:medvjed23 wrote:šta znači riješiti suverenitet s Hrvatima?
kadteskoje wrote:Uvijek kad je bilo "2:1" to nikom dobra nije donijelobogumil-8 wrote:Možda je odgovor i u ovoj temi na forumu Hercegbosna:medvjed23 wrote:šta znači riješiti suverenitet s Hrvatima?
"Kakogod, siguran sam da ni Srbi ni Hrvati u BiH ne vole Bosnu i ne vide je kao svoju državu, te bi zato trebali da djeluju zajedno neko vrijeme dok Herceg-Bosna i Republika Srpska ne dobiju nezavisnost od nametnute BiH. Istina je, istorija nas razdvaja ali mislim da nam ništa drugo ne preostaje nego da se držimo zajedno neko vrijeme dok ne postignemo svoj konačni cilj, a onda možemo ostati u OK odnosima."
Nikada, pa ni u snu ne potcjenjuj ni velikosrbe, ni velikohrvate,...a bogami ni velikokladušane!muha_sa wrote:bogumil-8 wrote:Možda je odgovor i u ovoj temi na forumu Hercegbosna:medvjed23 wrote:šta znači riješiti suverenitet s Hrvatima?
"Kakogod, siguran sam da ni Srbi ni Hrvati u BiH ne vole Bosnu i ne vide je kao svoju državu, te bi zato trebali da djeluju zajedno neko vrijeme dok Herceg-Bosna i Republika Srpska ne dobiju nezavisnost od nametnute BiH. Istina je, istorija nas razdvaja ali mislim da nam ništa drugo ne preostaje nego da se držimo zajedno neko vrijeme dok ne postignemo svoj konačni cilj, a onda možemo ostati u OK odnosima."![]()
![]()
samo nek guslajune znam vama al meni su više smiješni--al fakat smiješni
![]()
![]()
Kako napraviti (bar) 4 : 4 = 1 ?!Uvijek kad je bilo "2:1" to nikom dobra nije donijelo
Neki su se nasmijali i kada je R. Karadžić u parlamentu BiH izrekao čuvenu rečenicu. Meni ni tada nije bilo do smijeha - naježio sam se istog momenta ( prijetnju ozbiljno shvatio, jer sam mu u glasu pročitao "bolestan um").ne znam vama al meni su više smiješni--al fakat smiješni
jucer s Trebevica--nigdje ne vidjeh ukopane haubicebogumil-8 wrote:Opet, muha "ne jeb. muha" ( slabo kontaš i pogrešno se "kurčiš").
muha_sa wrote:jucer s Trebevica--nigdje ne vidjeh ukopane haubicebogumil-8 wrote:Opet, muha "ne jeb. muha" ( slabo kontaš i pogrešno se "kurčiš").![]()
kurcim se prijatelju i vazda cu se kurcit dok prstom mogu mrdat---sad ti to nazovi kako ti volja--tvoja stvar.
pravaštvo se pokazalo kao veliki za*eb. nikome nije dobro donijelo. u rangu je sa reformiranim papcimakadteskoje wrote:Otelo se moj Jozika "cvijeće" kontroli
bogumil-8 wrote:Moglo bi ti "kurčenje" presjest ( dok se otrijezniš "evropski planeri" te stavili pred svršen čin, pa se ti "kurči" i dalje na svom Trebeviću).
bogumil-8 wrote:Moglo bi ti "kurčenje" presjest ( dok se otrijezniš "evropski planeri" te stavili pred svršen čin, pa se ti "kurči" i dalje na svom Trebeviću). Dok se ti "kurčiš" ostali ostvaruju svoje ciljeve i planove.
Kakav ba rat,ko će ga započeti? Srbi koji danas nemaju NIŠTA u odnosu na april 1992,ili hercegovcibogumil-8 wrote:Danas se "ratuje" drugim sredstvima i na "nepoznatom" terenu. Dok se organizuju "odbrambene snage" može i rat prestati i ti se naći tamo gdje nisi ni želio ni sanjao ( samo ti zaprijete: Ako mrdneš protiv ovog šta smo zacrtali ti ćeš stradati, pa ti se busaj koliko hoćeš, a ništa nisi u mogućnosti promijeniti).
U pravu si, evo ispucali smo dvije gajbe heinekena od jutros.bogumil-8 wrote:Rat je samo produžen ( nije prestao) i vodi se i dan danas (samo drugim sredstvima i metodama)!
Još nisu pobijedile mirnodopske snage!
Odgovor je ovaj: Isfrustrirani su i jedni i drugi sa ovom nametnutom BOSANSKOM drzavom, koja je i njihova, ali im se ustvari gadi, jer su oni prodane dusebogumil-8 wrote:Možda je odgovor i u ovoj temi na forumu Hercegbosna:medvjed23 wrote:šta znači riješiti suverenitet s Hrvatima?
"Kakogod, siguran sam da ni Srbi ni Hrvati u BiH ne vole Bosnu i ne vide je kao svoju državu, te bi zato trebali da djeluju zajedno neko vrijeme dok Herceg-Bosna i Republika Srpska ne dobiju nezavisnost od nametnute BiH. Istina je, istorija nas razdvaja ali mislim da nam ništa drugo ne preostaje nego da se držimo zajedno neko vrijeme dok ne postignemo svoj konačni cilj, a onda možemo ostati u OK odnosima."
Ili u ovoj:
Posavina samo traži odgovor na pitanje: Što je to treći entitet?