goran5 wrote:osa, kraljestvo je bilo bosansko, a mi smo bosanci, a ti hvat, znaci tebe ne dodiruje Tvrtkovo carstvo.
Bosanski geni su bosnaski, bez obzira na vjeru. Nekad nije bilo nikakve vjere, a u buducnosti ko zna. Dok je uvik bilo Bosne.
hahahahah Tvrtko je bio bosanac i HRVAT po nacionalnosti.
Vi sa bosancima nemate nista jer su bosanci samo jedan dio Hrvata a kolko znam vi se vaseg naroda gnusate.
I to ti kaze pravi bosanac a ne "bosnjak"
I sta bi mu sad covjek trebao reci, da u BiH nema Hrvata, nego samo postoje Bosnjaci katolici? Gluposti. Ujedao bi, ali da ga ne ujedas, jer ako ga ujedas on je odmah ugrozen.
Nego, moj bosancino, dzaba ti je sad sve - imali ste snosaj sa Srbima i zatrudnili, pa rodili bosnjacki nacionalizam. Znam da nije bilo u planu, ali jbg. I svakim danom ga jacate sve vise, nadajuci se da ce poprimiti formu jal vasu, jal srpsku. Ali, ne moze, zbog milion faktora. NEMA VISE "VASEG CVIJECA", Hrvati islamske vjeroispovijesti nisu nikad ni postojali, jer nijedna forma hrvatske drzavnosti uz naciju nije priznavala nijednu religiju osim katolicke. Nema vise neopredjeljenih. Srbi su ubili Jugoslovene. Cak ni planirana radikalizacija muslimana u BiH ne ide po planu - jesi vidio izbore? Bosnjaci sve vise, nakon toliko vremena, postuju sebe, a kad postujes sebe, postuje te i drugi. Vec sam pisao - mozete nas zvati i "laptopi" - nebitno, plan dr. Starcevica je mrtav. Za sva vremena. Vi ste zaribali u godini 1900.-toj i Stadlerovoj prici.
Ti budi sta god hoces.